Beste zonnebrillen voor het gezicht vorm: 10 REGELS OP KIEZEN ZONNEBRILBeste zonnebrillen voor het gezicht vorm: 10 REGELS OP KIEZEN ZONNEBRIL

Je kunt niet zomaar in een winkel en pak de eerste paar zonnebril die zijn gevonden. Zonnebrillen zijn een onderdeel van uw totale uitstraling en moeten zorgvuldig worden gekozen. Ze moeten goed worden aangepast aan de vorm van je gezicht en haarkleur, dus lees deze tien tips over hoe je het beste een zonnebril voor je kiezen.

1. Hoe je gezichtsvorm te bepalen?

Onze eerste stuk van advies over hoe om een ​​zonnebril die zijn perfect voor je gezicht is om te weten je gezicht vorm te kiezen. Kijk in de spiegel en trek uw haar rug en evalueren waar uw gezicht is dunner en waar is breder, en dit zal u toelaten om je gezicht vorm van rond, vierkant, hart, ovaal of ruitvormig kiezen.


2. Een algemene regel voor de selectie van frames voor zonnebrillen

Nog een tip over hoe om een ​​zonnebril te kiezen: als algemene regel, als je eenmaal de vorm van je gezicht hebt vastgesteld, moet je een bril die het tegenovergestelde vorm aan die van je gezicht te kopen. Voor een rond gezicht, moet je hoekige frames te kopen, bijvoorbeeld.

3. zonnebril voor mooie meisjes met een rond gezicht

Voor ronder gezicht, zonnebril met hoeken zoals rechthoeken en vierkanten het beste werken. De scherpe hoeken van de bril zal helpen om uw functies in evenwicht en voeg definitie aan uw gezicht.

4. zonnebril voor mooie dames met een vierkant gezicht

Als je hebt, het plein functies sterk, probeer dan een zonnebril met ronde of ovale frames. De rondingen van de frames zal de hoeken van uw gezicht te verzachten. Je hebt de keuze uit kleine ronde zonnebril of oversized bril round jaren zeventig; Beide zullen even goed op je.

5. zonnebril voor ongelooflijke vrouwen met een hartvormig gezicht

Als u de klassieke hartvormig gezicht, dan je gezicht dunner bij de kaaklijn. Om de taken van de voorhoofd en kaaklijn evenwicht, kies zonnebril met frames die zwaarder op de bodem dan de bovenkant, en dit zal wijder te maken aan de onderkant van het gezicht.

6. zonnebril voor mooie meisjes met een ovaal gezicht

Voor een redelijk symmetrisch gezicht vorm of ovaal, zullen vrijwel alle vormen van het frame groot zijn; gewoon op hun hoede van het kiezen van een zonnebril die te dicht bij het gezicht zijn, moet ten minste even breed is als het breedste punt op je gezicht.

7. zonnebril voor dames geluk met gezichten geslepen diamant

Aangezien de gezichten ovaal, als je meer dan één gezicht in een ruitvorm, dan bent u geluk, want de meeste stijl glazen goed zal kijken op je. Kies frames die niet breder zijn dan je jukbeenderen zijn en zoeken brilmonturen bochten; Ze werken goed met ruitvormige gezicht.

8. Hoe u de beste kleur kader te kiezen?

Zodra u de vorm van het frame hebben verlaagd, is het tijd om na te denken over de kleur van het frame. De eenvoudigste manier om de perfecte kleur te kiezen is om frames die zijn kleuren die je oogkleur te vullen, afhankelijk van het kleurenwiel te kiezen. Er zijn geen harde en snelle regels van kleur, echter, moet u ook rekening houden met de kleur, de kleur van je kleding en, natuurlijk, de afbeelding die u wilt portretteren.

9. Vergeet de zonnebrandcrème

Vergeet niet dat zonnebrillen zijn niet alleen mode-accessoires; Er zijn ook de ogen te beschermen. In aanvulling op het denken over hoe het zal zijn, kopen kwaliteit zonnebril kan je ogen te beschermen tegen UV-stralen van de zon. De huid rond de ogen is delicaat ook, dus een goede bescherming tegen zonnebril zal helpen voorkomen dat schade aan de ogen en vroegtijdige veroudering van de huid ook.

Zonnebril 10. Koop anti-glare

Bij het kopen van een zonnebril, moet u ook lenzen die zijn gepolariseerd vinden. Gepolariseerde lenzen verminderen schittering van het water, sneeuw, en glas, en deze soorten zonnebrillen zijn essentieel als je van plan bent om te rijden in de zon.

Elke andere tips over hoe om te zonnebril kiezen? Voel je vrij om uw tips en trucs delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi!

groot
(0)
(0)
Opmerkingen - 1
  0   0
April 20, 2015 | 00:17:21 | later 6 uur

Grote trucs om de vorm van een zonnebril te kiezen! Dank u voor het delen!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha