Beste zonnebrandcrème voor de vette huid - Onze Top 10 PicksBlootstelling aan de zon veroorzaakt niet alleen de tan, maar veroorzaakt ook ernstige beschadiging van de huid. Huid experts raden het gebruik van zonnebrandcrème aan schadelijke UV-stralen van de zon te blokkeren om uw huid te beschermen. Vette huid is lijden zoveel problemen als het is, hebben we niet echt nodig om de zon schade aan de lijst toevoegen, toch?

Zonnebrandcrème voor de vette huid - Top 10

Hier is een lijst van de top tien zonnebrandcrème voor de vette huid:


Sebamed Sun Care Very High 50+ Multi Protect Zon Lotion pH 5:

Water en zweet bestendig, dit product biedt bescherming tegen de schadelijke effecten van straling van de zon tot 8 uur. Deze lotion is zeer licht te gebruiken en de huid niet stik. Het beste deel van het product zijn niet kleverig en de mogelijkheid om de olie controleren.

Proactieve Bescherming SPF 30 dagen meer:

Deze zonnebrandcrème heeft de juiste hoeveelheid Octinoxate, octisalate, homosalaat, oxybenzone en avobenzone, waardoor het niet alleen een oplossing zonnebrandcrème en effectief, maar ook een lotion die in staat is om acne.This zonnebrandcrème verminderen de huid niet te verlaten vette maakt . In plaats daarvan, beschermt de huid gedurende de dag. Het product kan online worden gekocht.

Neutrogena Dry Touch Sunblock SPF 50+ Ultrasheer PA +++:

Ondanks de uitstekende SPF is genoeg om aan te trekken om dit product, deze formule zonnebrandcrème krijgt extra punten voor de huid meer verse na gebruik te maken. Shine en controle olie Dit fantastische product en geen-extra-layer-op-huid zal uw huid mooi. Het maakt gebruik van de technologie Helioplex, waardoor het een perfecte zon beschermer en boeiend maakt. Dit is direct beschikbaar in de meeste winkels.

Hoe meer HP Clarins UV Sunscreen:

Na het aanbrengen van het product, kunt u make-up of moisturizer toe te passen op het en geen zorgen te maken over het kijken naar donker of make-up stroomt uit. Dit product SPF 40 is ontworpen voor zeer vette gezichten. Bescherming tegen de zon is zeer licht en beschermt de huid tegen olie en vuil als buitenshuis lang bezwete uur.

Lakme zon Expert Eerlijkheid UV Lotion SPF 30 PA + +:

In tegenstelling tot de meeste van zonnebrandmiddelen moet worden toegepast ten minste 15 minuten voordat je in de zon, Lakme zon Expert Zonnebrandmiddelen een korte absorberend en lichtgewicht oplossing. U kunt het toepassen en onmiddellijk uit te gaan van je stadion beschermd. Het enige negatieve factor is de lage UVA-bescherming; anders wordt het product is een goede koop voor mensen met een vette huid.

Vocht White Sunblock - The Body Shop:

Om de huid vrij van luipaard vlekken te maken en maken het er stralend en gloeien, dit product Body Shop is precies wat je moet kopen. Krijg een en u zult vergeten over andere formules zonwering.

Clinique Super stadsblok Oil-Free Daily Gezicht Protector:

Voor de vette huidtypes, dit is een andere goede zonnebrandcrème voor de vette huid en is een zegen. Gebruik het dagelijks om je huid te beschermen tegen het bruinen en maak acne, puistje olie en verpakt totdat je buiten in de zon. Het licht blijft fris en olievrije voor een lange tijd.

VLCC Surya Sandal Zonnebrand Lotion:

Zelfs met een SPF van 20, deze formule zonnebrandcrème is een winnaar voor de matte afwerking geeft een uitstekende lange na gebruik van het product. Net als de meeste van de producten VLCC, dit zonnebrandcrème is een ster in zijn werk. Het product is niet erg duur.

Lotus Herbals Safe Zon UV Scherm Matte Gel:

Dit product gel gebaseerde matte afwerking geeft een gladde afwerking op de huid en is zeer efficiënt in het beschermen van de huid tegen de zon. De zeer gewaardeerde SPF is goed omdat het voorkomt dat de tan en heeft een blijvend effect op de vette huid.

Aroma Magic Aloë Vera Gel Zon Screen:

Voor acne, gevoelige en intolerante huid tegen de zon deze formule gebaseerd gel werkt goed. Het moet gewoon worden toegepast ten minste 20 minuten voor uit te gaan in de zon. Het kan ook worden gecombineerd met een druppel vochtinbrengende indien de huid is elastisch.

Toepassing zonnebrandcrème is de eerste stap op weg naar een gezonde en stralende huid. Een door de zon beschadigde huid ziet er ouder, dan is het. Dit is een waardevolle investering maken. Ga je gang en koop een goede zonnebrandcrème voor de vette huid. Uw huid verdient. De prachtige 'het' verdient het!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha