Beste waterdichte eyeliners beschikbaar in India - Onze Top 10Stel, je bent op een datum, om te zoeken voor de gelegenheid, de kleding en de perfecte schoenen en de juiste hoeveelheid make-up; aardbei lippen, rode wangen en rokerige ogen en je kijkt je mooie best tot de regen naar beneden komt en de truc begint te lopen. Gênant toch? Nou, geen behoefte om te zitten in deze situaties meer gênant gezien het feit dat er een hele reeks van make-up producten op de markt die waterdicht zijn en effectief te blijven op wat er ook gebeurt; Regen, tranen of zweet. Laten we eens een kijkje nemen op de top tien merken waterproof eyeliner verkrijgbaar in de winkel perfect geschikt is voor uw behoeften make-up.

Top Tien beste waterproof eyeliner:

Colorbar Precision Eyeliner Waterproof:

Colorbar is de nieuwe reeks van make-up producten in India en is letterlijk vliegen uit de schappen. Eyeliner Waterproof Colorbar precisie is verkrijgbaar in drie basiskleuren zwart, bruin en blauw en effectieve leven aan de hype en buzz over. Blijft lang genoeg en zal niet barsten, schil of vlekken, waardoor je gemoedsrust en verlichting van het hebben van een bezoek aan de dames kamer na korte intervallen om touch-up van uw oog make-up.


Prijs: Rs 225 voor 5 ml

Rating: 5/5

L'Oreal Paris Superliner Gel Eyeliner Waterproof:

Dit is een gel op basis waterproof eyeliner die wordt geleverd met een borstel die belooft en zorgt voor een gemakkelijke applicatie. Blijft branden en niet de hele dag vlekken, zodat je je angst van het kijken als een wasbeer kan zwijgen en geef uw ogen die mysterieuze dark've altijd al wilde hebben kijken. Een premium product voor high-end dat een tol kan nemen van uw budget, deze eyeliner is elke rupee.

Prijs: Rs 825

Rating: 5/5

Avon Gewoon Pretty Waterdicht Liquid Eyeliner:

De Avon Gewoon genoeg waterproof vloeibare eyeliner is het product van een perfecte balans als je niet op zoek bent om te veel te besteden aan eyeliner. Perfect voor dagelijks gebruik, is verkrijgbaar in een basic tinten zoals zwart, niet gemakkelijk om vuil en blijven lang genoeg. Compact en eenvoudig mee te nemen in je tas, kunt u doorgaan voor touch, waar en wanneer u het nodig hebt.

Price: Rs 90-5 ml

Rating: 5/5

Drama Gel Eyeliner Maybelline duurzaam:

Het is de buzz waard, de Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner wordt geleverd met een borstel voor gemakkelijke toepassing. Dit product droogt snel en is niet vies gemakkelijk. Eigenlijk waterdicht, Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner heeft lovende kritieken en goedkeuring door gebruikers gevonden.

Prijs: Rs 450

Rating: 4/5

Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner:

Gelanceerd in december 2012, de Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner is een ander product van het merk Maybelline die verdient te noemen. Het komt in een strak zwart plastic fles met langwerpige handvat en de borstel is perfect dun genoeg om die fijne lijntjes te maken. Dit product is perfect voor dat gepolijste look met een schot en het is het proberen waard.

Prijs: Rs 225

Rating: 4/5

Waterdichte vloeibare eyeliner Lkme Insta:

Het is moeilijk om producten die betaalbaar, maar effectieve en Lakmé om deze kloof efficiënt te vullen met de waterdichte Eyeliner Insta zijn te vinden. Verkrijgbaar in de kleuren zwart basis, dit eyeliner is een must buy voor iedereen op zoek naar een goed product budget dat lang genoeg blijft en niet gemakkelijk vlekken.

Prijs: Rs 85 voor 9 ml

Rating: 4/5

Chambor blijven op waterproof eyeliner altijd zwart:

Verkrijgbaar in een schaduw van zwart, Chambor Waterdichte Eyeliner Pencil Stay is perfect voor dagelijks gebruik. Makkelijk mee te nemen, dit product is handig en goed beoordeeld door de gebruikers.

Prijs: Rs 336

Rating: 5/5

Lakme Absolute altijd Silk Eyeliner:

Een andere effectieve product op merk Lakme, dit product belooft Lakme goedheid van vitamine E voor het oog en is verkrijgbaar in 6 kleuren metallic glans. Ze duren tot 8 uur, die perfect geschikt is voor deze film en diner datum en is natuurlijk waterdicht

Prijs: Rs 410

Rating: 5/5

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner:

De waterproof eyeliner Bourjois beschikbaar in vele kleuren en is perfect voor dit effect smokey eyes. De waterproof eyeliner potlood Borjois Contour is kreukherstellend en is verrijkt met jojoba-olie, perfect te kopen voor de avond in de club.

Prijs: Rs 335 per 2 ml

Rating: 4/5

Oriflame Very Me Eyeliner Waterproof:

Dit product Zweedse genieten massale populariteit in India is een geschikt product om deze lijst te beëindigen. Handige en effectieve, dit bereik van Oriflame waterproof eyeliner zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en is perfect voor dagelijks of incidenteel gebruik.

Prijs: Rs 169

Rating: 5/5

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha