Beste Voedingsdeskundigen In Hyderabad - Onze Top 10 PicksGezondheid bewuste mensen over de hele wereld streven er voortdurend naar een gezond lichaam en de pasvorm te bereiken. Na een voedzaam dieet is de vuistregel voor een gezond leven. Je moet altijd eet een evenwichtig dieet rijk aan alle essentiële voedingsstoffen die helpen bij de behandeling en voeden het lichaam terecht.

Het gebruik van verschillende voedselprogramma's, de consumptie van voedingssupplementen en producten is uitgegroeid tot een populaire praktijk zijn deze dagen. Echter, de grafiek voedings- en dieet normen idealen die fitness doelen past een individu gezondheidstoestand en het algemeen welzijn het best adviseren door een voedingsdeskundige. Ze helpen mensen om te leven en gezond te blijven door het eten van voeding en natuurlijke remedies. Sommige voedingsdeskundigen bekend in Hyderabad zijn de volgende.


Wie van het volgende worden gezegd dat het de beste voedingsdeskundige in Hyderabad?

Dr. Sujatha Stephen Govada:

Een van de meest gerenommeerde voedingsdeskundige Hyderabad met een ervaring van 12 jaar onder zijn riem is Dr. Sujatha die in therapeutische concepten van voeding gelooft. Met zijn ruime ervaring op het gebied van voeding, heeft Dr. Sujatha geholpen veel hun fitnessdoelen te bereiken en hun algehele gezondheid te verbeteren, zelfs als de voedingswaarde plannen.

Straatnaam: Nutrilicious, New Dilshuknagar Kolonie, Dilshuknagar, Hyderabad -500 060

Dr. Jyoti Chabria:

Dit diëtist top notch en advies voedingsdeskundige zijn patiënten op een persoonlijke basis en zullen hun gezondheidsproblemen door de gezondheid van voedsel natuurlijke en effectieve oplossingen te verlichten.

Straatnaam: Vrouwen Care Clinic, 09, begane grond, Golden Hawk Complex, PG Road, Secunderabad - 500003

Telefoon: +91 92461 18485

Dr. S. Lall:

Dr. Lall toepassing zijn ervaring van de psychologie, voeding, dieet, natuurgeneeskunde en fitness om een ​​voedselsysteem dat de patiënt over het belang, de grondslag en de inhoud van een evenwichtige voeding opvoedt creëren. De voedingswaarde systeem helpt mensen om gezonde eetgewoonten en een lifestyle geschikte om fit te blijven en goed op de lange termijn te ontwikkelen.

Straatnaam: Dr. Di Lall LICHT Clinic, 201, Shreya Nest, 21, RKNagar, Attapur, Hyderabad - 500 048

Telefoon: +91 9052173717

Dr. B. Janaki:

Deze wereldberoemde voedingsdeskundige biedt de nieuwste en meest geavanceerde dieet recepten en advies aan zowel patiënten lijden en fitness liefhebbers. Het team helpt haar klanten om hun voedingswaarde doelen effectief te bereiken.

Straatnaam: diaita Eat Right Clinic, Dichtbij ICICI Bank, klinieken met meerdere specialisaties Skorts, Vengalrao Nagar, Hyderabad - 500 038

Telefoon: + 91 40 65403789

Telefoon: +91 98481 95081

Dr. P. Prabhavathi:

Dr. Prabhavathi is een expert diëtist, voedingsdeskundige en kinderarts gevestigd in Hyderabad, Hyderabad. Het maakt de juiste voeding en voedingswaarde oplossingen voor haar patiënten en helpt hen om juiste en gezonde manier om fit en gezond te blijven eten.

Straatnaam: Prabhavathi Clinic, Regimental Bazar, Opp Railway Secunderabad, Hyderabad-500004

Telefoon: + 91 40 23747971

Dr. Suresh Kumar:

Een gekwalificeerde arts, voedingsdeskundige en een beoefenaar van mind-body wellness, heeft Dr. Suresh Kumar 12 jaar van zijn carrière gewijd aan de mensen te helpen gezond en fit te blijven. Hij is de mede-oprichter van Nutrition Works, een keten van klinieken en speciale nutritionele leverancier van corporate wellness.

Straatnaam: Panacea Nutrition Works, # 8-2-703, AG Heights, weg nr 12, Banjara Hills, Hyderabad.

Telefoon: +91 95 73 996755

Dr. Chanddramouli .M:

Dr. Chanddramouli is een diëtist, voedingsdeskundige, acupuncturist en een arts van de alternatieve geneeskunde. Het behandelt effectief zijn patiënten via de voeding normen en natuurlijke remedies en behandelingen.

Straatnaam: tweede Multi Vita Clinic is gespecialiseerd 1, 1st Floor, Mount Nasir Complex,

In de buurt van Ravindra Bharthi Auditorium, RBI Road, Lakdikapul, Saifabad, Hyderabad.

Dr. Mamatha Vuttaradi:

Ze is een bekende geest en lichaam voedingsdeskundige en mede-oprichter van Panacea Nutrition Works in Hyderabad. Dr. Vutturadi met zijn natuurlijke remedies garandeert de holistische genezing van haar patiënten en helpt hen om hun doelen van gezondheid en fitness te bereiken.

Straatnaam: Panacea Nutrition Works, # 8-2-703, AG Heights, weg nr 12, Banjara Hills, Landmark: Dichtbij Amrutha Valley, Hyderabad

Dr. Mayuri Aavula:

Hier is nog een beste voedingsdeskundige in Hyderabad, die zijn praktijk begon slechts ongeveer 2 jaar geleden, maar is erin geslaagd om een ​​van de meest vooraanstaande experts in de voeding in Hyderabad geworden. Met de nieuwste technieken en moderne kennis, voldoet aan hun patiënten met de meest effectieve nutritionele oplossingen voor hun gezondheid behoeften te voldoen.

Straatnaam: Reva Gezondheid en Huid, no.4 Street, 3e verdieping, Merchant Towers,

Banjara Hills, Tegenover GVK Eén Mall, Hyderabad.

Karen Campos Bhatia:

Karen is een voedingsdeskundige, consultant levensstijl, inspanningsfysioloog en oprichter van Vigor Health Consulting. Vigor Gezondheid breidt uit op vijf landen die voeding en wellness begeleiding aan mensen van alle lagen van de bevolking voor een decennium te bieden.

Straatnaam: Vigor Health Consulting, Jubilee Hills, Hyderabad, Andhra Pradesh

Heb het u op een van deze voedingsdeskundigen in Hyderabad geweest? Wilt u nu verwijzen naar hen? Deel uw opmerkingen met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha