Beste Voedingsdeskundigen in Chennai - Onze Top 10 Picks"Eet gezond, gezond leven" werd het mantra van de gezondheid van de bevolking bewuste vandaag. Iedereen streeft naar het perfecte lichaam, gezond, fit en energiek te hebben. Deze droom kan worden gematerialiseerd alleen het volgen van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding. Met dit inzicht stroomversnelling, zijn mensen over de hele wereld zich tot voedingsdeskundigen voor een effectieve begeleiding en advies om hen te helpen hun doelen van gezondheid en fitness te bereiken.

Sommige voedingsdeskundigen zeer beroemd in Chennai zijn hier geschetst.


Voedingsdeskundigen in Chennai

Dr. Deepa Agarwal:

Ze is een klinisch voedingsdeskundige beoefenaar aan het Instituut voor Bariatrics, Apollo Hospitals, Chennai. Zorgt voor een optimale medische voeding therapie voor een aantal ziekten die mensen uit alle lagen van het leven beïnvloeden. Ze is ook betrokken bij filantropische werken als het uitvoeren van workshops in de gemeenschap om mensen te helpen begrijpen het belang van gezond eten en goede voor alle leeftijden.

Straatnaam: Bariatrische Institute, Apollo Hospitals, 21 Greams Lane, Chennai 600006

Telefoon: +91 7299952999

Dr. Dhârinî Krishnan:

Een van de bekendste diëtist en voedingsdeskundige in Chennai, Dr.Krishnan wordt geprezen voor zijn voedingswaarde behandelingen voor de behandeling van ziekten en zorgen voor fitness en het algemene welzijn. Met zijn uitstekend advies en zijn dieet dieet software verteren, heeft deze dame zijn stempel geëtst op het gebied van voeding en gezondheidszorg door de jaren heen.

Straatnaam: Laksha Ziekenhuizen, 15, P.S. Sivasamy Salai, Mylapore, Chennai - 600 00

Telefoon: +91 9282131040

De heer Ryan Fernando:

Deze zeer gerenommeerde sport voedingsdeskundige beroemdheid is de mede-oprichter en chief voedingsdeskundige in de keten of Clinical Nutrition - Qua voeding. Ryan, met zijn team van voedingsdeskundigen gewijd, biedt de beste nutritionele oplossingen en strategieën voor mensen van alle leeftijden om een ​​lichaam fit en fijn te bouwen.

Straatnaam: Qua voeding, No. 265, 3e verdieping, TTK Road, Alwarpet, Chennai - 600018

Telefoon: + 91 9551630000

Dr. S. Vijaya:

Met zijn ongeëvenaarde expertise in fysiotherapie, dieet en voeding en sportgeneeskunde, Dr Vijaya is een specialist in de behandeling van rug- en nekklachten en artritis door middel van gezond eten en bewegen. Geheeld en genezen een enorme lijst van mensen en leerde hen op het belang van gezond eten en gezond leven met het oog op het welzijn in het algemeen te waarborgen.

Straatnaam: Vijaya Fysiotherapie Clinic, # 53 Nieuwe No. 125, Medavakkam Tank Road, Kilpauk, Chennai

Telefoon: +91 44 26401214

En dr Shanmugam:

Ze is een voedingsdeskundige, acupuncturist en arts van de alternatieve geneeskunde. Dr.Shanmugam, met zijn natuurlijke en holistische benadering, bevordert de gezondheid en het welzijn van een individu door middel van haar strategieën en voedingswaarde plannen.

Straatnaam: De 6th Sense Hospital, 34, 3de Kruis, 3rd Main, Kannan Nagar, Madippakkam, Chennai

Dr. Susan Verghese Kripa:

Dr. Verghese gelooft dat een gezonde voeding, een goede oefening regime en het algemene welzijn vormen de basis van een goede gezondheid en fitness. Ze steunt het principe of rechts te eten en te leven, net als de mantra om fit te blijven en goed op elke leeftijd. Zijn dieet therapie en voedingswaarde counseling hebben veel mensen geholpen hun doelen te bereiken van gezondheid en fitness.

Straatnaam: Qua voeding, No. 265, 3e verdieping, TTK Road, Alwarpet, Chennai - 600018

Telefoon: + 91 9551630000

Dr. Shail Yadav:

Dr. Yadav, in zijn carrière voedingswaarde 5 jaar heeft gewerkt in de beste medische centra en ziekenhuizen als eerste kwaliteit Paras Hospital, Gurgaon. Deze klinische voedingsdeskundige gelooft in therapieën, nutritionele geneeskunde en holistische benadering, die de gezondheid en het leven van veel mensen is verbeterd.

Straatnaam: Infinity Diet Clinic, C-410, Mantri Synergy, Padur, Old Mahabalipuram Road, Chennai, Chennai

Dr. Suhasini Vishwanathan:

Dit pediatrische voedingsdeskundige gespecialiseerd in kinderen en kind voeding. Dit zijn kinderen met specifieke medische aandoeningen zoals kanker, autisme, enz. Het bieden van effectieve nutritionele oplossingen voor hun gezondheid en welzijn te bevorderen.

Straatnaam: Qua voeding, No. 265, 3e verdieping, TTK Road, Alwarpet, Chennai - 600018

Telefoon: + 91 9551630000

Dr. Saroja Raghavan:

De HOD en Senior Manager, Diëtetiek en voeding bij Dr. Mohan Diabetes Specialiteiten Centrum, Dr. Raghavan is een van de meest ervaren en de beste voedingsdeskundige in Chennai. Ze biedt oplossingen dieet en de voedingstoestand goed voor haar patiënten en helpt hen om te eten goed en gezond leven dus effectief hun doelen van gezondheid en fitness te bereiken.

Straatnaam: Dr. Mohan Diabetes Specialiteiten Centre, 6B, Conran Smith Road, Gopalapuram, Chennai, in de buurt van sathyam Theater, Chennai

Dr. Shona Prabhu:

Ze is een hooggekwalificeerde sport voedingsdeskundige die werkt met verschillende atleten van diverse sporten. Zijn ongeëvenaarde expertise op het gebied van voeding en diëtetiek heeft geholpen om oplossingen te veel effectieve fitness en voeding te bieden aan de verwezenlijking van hun doelstellingen van gezondheid en fitheid te bevorderen.

Straatnaam: Qua voeding, No. 265, 3e verdieping, TTK Road, Alwarpet, Chennai - 600018

Telefoon: + 91 9551630000

Nu alles wat je hoeft te doen is het maken van een afspraak!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha