Beste Vloeipapier voor de vette huid - Onze Top 8 PicksJe een vette huid, maar geen tijd om je gezicht regelmatig te wassen? En 'dat je moet onmiddellijk uit te voeren naar een vergadering en willen kijken cool? Als je een vette huid hebt, papieren handdoeken zijn een must in de zak ijdelheid. Papieren handdoeken zijn dunne platen, absorberend zak die gemakkelijk past in je zak en zijn compact om mee te nemen. Deze platen helpen verwijderen overtollige olie van het huidoppervlak en hoeft u niet te vaak lopen naar de badkamer. Het houdt de huid droog en zorgt voor een matte uitstraling voor enkele uren. Als je nieuw bent op absorberend papier zijn en hebben een niet eerder gebruikt, of als u van plan om merken te wijzigen, kunt u uw keuze maken uit de onderstaande lijst van de beste absorberend papier voor de vette huid aan uw behoeften.

De beste merken van papieren handdoeken voor de vette huid:

Boscia Modieus Matte:

Dit merk is verkrijgbaar in twee verschillende ene varieties- Uitgewist beddengoed is fris en de andere is groene thee absorberende vellen. Deze blotting bladen zijn zacht voor de huid en effectief te verwijderen overtollige olie van het oppervlak zonder beschadiging van de truc. Dit kan goed nieuws voor degenen die zich zorgen maken over hun make-up te worden geveegd het gezicht tijdens het gebruik van absorberende vellen zijn. Dit is de beste absorberend papier voor de vette huid.


Neutrogena Shine-Control Blotting Sheets:

Deze platen zijn blauw en draaien niet donker toen de olie gezichtshuid wordt over hen. Absorberende vellen zijn effectief voor de vette huid die snel absorberen de olie op de huid, waardoor het droog en geven een matte look.

Schoon en Clear olieabsorberende Sheets:

Deze platen worden vaak geadverteerd in commercials op televisie. Wilt u een fris gezicht zonder glans? Deze platen zijn de beste keuze voor u als ze werken als magneten olie. Het perceel is meer plastic-y waardoor het zachter en gemakkelijker om je gezicht te reinigen voor de olie te krijgen geabsorbeerd op het vel.

E.L.F glans Olie Blotting Sheets Eraser:

Dit is een goedkope maar goede kwaliteit. Deze behoren de olie te verwijderen uit de huid zonder dat droogheid. Deze blotting papers zijn dun, maar hebben een hoge treksterkte.

Shiseido Pureness Oil Control Vloeipapier:

Dit is een product van dure, maar het is de prijs waard. Deze blotting papers voor de vette huid zacht en gecoat met hydroxyapatiet, dat een krachtige middel olie absorptie. Ze hebben ook een dunne transparante poeder dat een matte afwerking na het absorberen.

Sephora Collectie blotter:

Sephora Collection biedt vijf verschillende soorten in verschillende gebieden van huidverzorging. De verschillende types zijn rustgevende natuurlijke Tea Tree, Glacial Clay, natuurlijke vitamine C en E, natuurlijke lavendel, salicylzuur, en matten. Ze komen in een prachtige, bijzondere parfums en doen een groot werk van het absorberen van olie.

NYX Blemish en Oil Control Vloeipapier:

Deze blotting papers zijn beschikbaar in verschillende soorten, zoals tea tree, controle gebreken en kaarten absorberend groene thee. Deze bladen vloeipapier te minimaliseren poriën en absorbeert olie uit de huid, waardoor het schoon en helder.

Tatcha Japanse Blotting Papers:

Deze kaarten bevatten olie-absorberende goud vlokken, waarvan wordt gezegd dat geweldig voor de huid te zijn. Deze set is verkrijgbaar in een verpakking van 30 vellen en 40 vellen regelmatig absorberend avond. Ze verwijderen overtollige olie uit de huid zonder verstoring van toegepaste make-up op het gezicht.

Al deze blotting papieren zijn verkrijgbaar in diverse soorten aan de behoeften van de huid te voldoen en uw portemonnee tegelijk. Er zijn zowel goedkope en duurdere exemplaren beschikbaar die zeer effectief zijn in het bedienen van uw doel. Deze blotting papers zijn echt een life saver en je zorgen hoeft te maken voor uw vette huid. Afscheid te nemen van een vette huid met deze absorberend papier ongelooflijk!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha