Beste Tommy Girl Parfum - Onze Top 10Een Tommy meisje is bekend fun loving, elegant en sexy te zijn! Dit is precies wat de geur Tommy Girl tonen ook. Laten we eens een snelle blik op enkele van de beste geuren door Tommy Girl, de Tommy meisje.

Tommy Girl:

Het is een klassiek parfum Tommy geur die een basis bloemig en fruitig heeft. Gelanceerd in 1996, Tommy meisje dankt zijn succes aan zijn schepper Calice Becker. De geur is een mix van camelia, bes, boom appelbloesem, mandarijn en oranje met munt, citroen, grapefruit, violet, jasmijn, sandelhout, cederhout en kamperfoelie.


T Girl:

Gelanceerd in 2001, dit is een complete bloemen aldeyde speciaal voor de vrouw van vandaag. De topnoten van deze geur zijn mandarijn en bergamot met een vleugje lelie, roos, muskus, amber en een mix van exotisch hout. Het heeft een zeer energiek en levendig aan.

Tommy Girl 10

Tommy Girl 10 werd geïntroduceerd ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de parfums Tommy Hilfiger. En 'afgeschilderd de Amerikaanse reis door haar parfum. De geur schittert avontuur en een levendige vonk van frisheid dat duurt. Het parfum is op de melodie van verse grapefruit, peer, mandarijn en wilde bosbessen.

Tommy Girl Jeans

Na de introductie in 2003, heeft de vrouwen over de hele wereld gek geworden voor Tommy Girl Jeans. Dit is een bloemig aldehyde, samen met een aantal sterke fruitige noten. Je mag bosbessen, appel, mandarijn en camellia voelen in elk spray van deze langdurige geur.

Tommy Girl Summer Cologne 2005

De Tommy Girl Summer Cologne 2005 is een bloemig aldehyde speciaal is ingericht voor de fun-loving vrouw. Gelanceerd in 2005, deze geur dankt zijn krediet aan Frank Voelkl. Het heeft de geur van mandarijn, grapefruit, peer, komkommer, limoen lila, jasmijn, kamperfoelie en melk.

Tommy Girl Summer

Naar het voorbeeld van de golven van de stromende Atlantische Oceaan naar de dertig wal, Tommy Hilfiger geïntroduceerd Tommy Girl Summer in 200 Het brengt in de verbeelding van de duinen, de oude molens en houten huizen op het moment. Het is een perfecte landschap zomer. Het heeft de aroma's van zure en zoete noten van rabarber, bosbessen, citroen en aardbei glanzend.

Tommy Girl Summer 2012

Na het succes van Tommy Girl Summer, ieder jaar een unieke geur wordt gelanceerd elke zomer. Een van de toevoegingen van het succes in deze lijn, als dat van de zomer 201 heeft een zeer rustige en fruitige geur en bestaat uit scentss exotisch fruit zoals rode bessen, guave, limoen, en magnolia bloemen.

Tommy Girl Summer 2011

Een gelimiteerde oplage van 2011 en na het succes van Tommy Girl Summer, heeft deze geur vele harten gestolen. Het is geïnspireerd door de frisse water en verse bloemen die naast de mond van een waterlichaam bloeien. Het parfum magnolia vormt een basis van dit parfum.

Tommy Girl Summer 2010

Dit is een spannende limited edition zomercollectie. Het vonken van de zomer avontuur. Het heeft de geur van abrikoos bloesem, acacia morocaan, amber en ceder van Virginia.

Eau de Prep Tommy Girl

Dit parfum Tommy Girl is een aanbod zeer sportief en avontuurlijk voor de moderne meisje en levendig. Roze Peppercorn, violet bladeren en groene appel vormen de kern van dit parfum. Het wordt verkregen door de aroma's van meidoorn, sandelhout en muskus.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha