Beste tips en trucs over hoe om zich te ontdoen van puistjes FASTBeste tips en trucs over hoe om zich te ontdoen van puistjes FAST

Kunt u denken aan iets dat is vervelender dan een puistje? Waarschijnlijk niet, als je krijgt slechts een paar seconden om de vraag te beantwoorden. Puistjes, deze vulkanen van de huid die zijn gevuld met bacteriën, in plaats van lava kan een prima dag verpesten en vaak de neiging om pop-up wanneer er een speciale gelegenheid voor die je nodig hebt op je best uitzien. Of wanneer u per ongeluk tegenkomen je ex in het cafe en echt nodig hebt om uw best uit te zien, maar je kan niet vanwege het puistje. Mensen over de hele wereld, professionals en leken, hebben gewerkt om een ​​snelle manier om te gaan met puistjes te vinden. Hier zijn enkele van de ideeën die zijn gekomen met die echt werken, en ze werken snel. Dus, hoe om zich te ontdoen van puistjes snel te krijgen? Lees verder ...

1. Lemon

Wrijven een wattenstaafje gedrenkt in citroensap op het puistje zal zorgen voor het in een kwestie van uren of tijdens de slaap. Het zuur in het sap droogt het besmette gebied en vitamine C bevordert het genezingsproces. Net wrijf het puistje voorzichtig met de Q-tip en laat het tot de ochtend. Wees voorzichtig als je huid gevoelig is, echter, het citroensap zou kunnen krijgen agressief over. Zorg er ook voor om het sap alleen knijpen, niet giet een fles.


2. Kamille

Een kamille warm kompres is een andere goede manier om te gaan met plotselinge huiduitslag. In feite, het is goed voor alle soorten van huidirritaties. Zet een zak van kamille in kokend water, laat gedurende een paar minuten, verlaten voor een paar meer, totdat het te warm is, geniet dan een katoenen bal in, draai lichtjes en druk op de verpakking op het puistje. Zorg ervoor dat het water niet te warm, niet lauw, omdat het noodzakelijk is voor het genezingsproces van de warmte. Simpel gezegd, het stimuleert de werking van immuuncellen tegen bacteriën, terwijl kamille helpt om bacteriën te doden.

3. cortisone schot

Cortisone shot is een van de grote tips over hoe om zich te ontdoen van puistjes snel. Dit is wat je krijgt als celebs hebben een puistje. Ze gaan naar hun dermatoloog die hen een cortisone-injectie geeft. Dat de spuit feite vol corticosteroïden - ontstekingsremmende stoffen - en een lokaal anestheticum. Het werkt binnen een paar uur en laat geen spoor van de zit, zou je blij zijn om te weten, dus als je een enorme puist net voor de trouwdag, bel uw arts.

4. Visine

Hoe zich te ontdoen van puistjes snel? Gebruik Visine of een ander merk van oogdruppels. Dit lijkt een verrassend genezen, maar het werkt, doordat het werkingsmechanisme van de druppels 'past bij uw doeleinden zit uitroeiing: reduceren of elimineren roodheid en zwelling. Oogdruppels werk van de bloedvaten vernauwen in het oog, waardoor ze een duidelijker, helderder look. Dit is precies wat ze voor een puistje zou doen te veel kan leiden tot bloedvaten vernauwen en er omheen, en de roodheid is verdwenen. Het puistje droogt - een ander stuk van goed nieuws!

5. Aspirine

Hier is nog een tip over hoe om zich te ontdoen van puistjes snel: meng een pil van aspirine met water tot een dikke pasta te vormen, dan gelden deze pasta op de puist. Aspirine heeft anti-inflammatoire en ontsteking is wat je hebt op je handen, of liever gezegd, op je gezicht. Laat een half uur of tot het droogt en begint uiteen te vallen. Reinig ze en zie hoeveel beter de omgeving ziet er besmet.

6. Witte klei

Hier is nog een geweldige tip over hoe om zich te ontdoen van puistjes snel, werkt prima op zowel individuele als grote uitbraken van acne. Witte klei is geweldig voor eventuele huidirritaties en droogt ook de hel van puistjes. Daarnaast doet zij in een haast. Meng klei met warm water tot een pasta. De dikte van het deeg zal afhangen van uw doelen - als de situatie is echt slecht, wilt u misschien om het vaker te doen. Als het iets kleinere, hebben meer vloeistof. Breng het op het puistje of het hele gezicht en laat het drogen. Het zal steken, terwijl het droogt, maar je zult moeten verduren. Na het afspoelen, breng dan een beetje 'vochtinbrengende crème - witte klei droogt alles, niet alleen het puistje.

7. Ice

Deze oplossing werkt alleen op puistjes die niet "rijp", om zo te zeggen, dat wil zeggen, die niet hebben gevormd een top-pus gevulde verschrikkelijk. Het ijs in principe helpt u op de geïnfecteerde klier terug, diep in de huid en helpen spoelen overtollige olie die is geproduceerd en de bacteriële kolonie die heeft besloten om te schuilen daar. Wikkel een ijsblokje in een schone doek, en zet het op het puistje. Houd het er voor een paar seconden, rust voor een minuut, dan herhalen. Het nadeel is dat je hoeft te doen, zoals, tien keer meer dan een dag te laten werken.

8. Honing

Het is geen toeval dat de oude Egyptenaren gebruikten honing als conserveermiddel, kan het ook helpen zich te ontdoen van puistjes snel. Deze stof is zo vol van de voordelen die een schande is de meesten van ons alleen te gebruiken als zoetstof. Hier is wat te doen als je een puistje en een pot van natuurlijke honing. Schar slechts een Q-tip van honing op het puistje en laat het zitten voor een uur, of zelfs beter, 's nachts. Honing verzorgt de bacteriële infectie te nemen, vermindert de zwelling en roodheid als gevolg, en zal niet opraken van de huid in het proces.

Opmerking: Als u ernstige acne probleem hebt, raadpleeg uw arts.

Hoe zich te ontdoen van puistjes snel? Wat zijn uw beste tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha