Beste Thalgo huidverzorging - Onze Top 10 PicksDe huidverzorging industrie groeit snel. Dit is goed nieuws voor een groot aantal mensen die altijd op zoek zijn naar producten die hen kan helpen hun best uitzien. Omdat een mooie huid is de beste accessoire kunt u het te pronken!

Thalgo is een Australisch merk dat producten biedt voor huidverzorging die belooft om de mooie huid die u altijd al van gedroomd te geven! Het produceert een breed scala van producten die voldoen aan allerlei huidproblemen en zijn gunstig voor alle huidtypes.


Top 10 Thalgo huidverzorging

Hier zijn enkele van de meest populaire producten van Thalgo Skin Care Range.

Thalgo Foaming Marine Cleanser:

Het wasmiddel is samengesteld uit botanische en bloemige noten die zuiveren en reinigen de huid grondig. Het is zeer delicaat te gebruiken en effectief reinigen en zuiveren van de huid van binnenuit.

Prijs: Rs. 1700 per 150 ml.

Thalgo Cleansing Water 2-in-1:

Het wasmiddel water biedt een dubbele werking op de huid van het besteedbaar. Terwijl u gebruikt om make-up te verwijderen, na een lange en vermoeiende dag, tonen het gezicht op hetzelfde moment. Vormt microbellen dat uw huid fris en stralend.

Prijs: Rs. 2658-250 ml.

THALGODERMYL reinigende extracten:

Dit Thalgo huidverzorging product is ontworpen voor mensen met een combinatie of vette huid. Geeft onmiddellijk en duurzaam matte afwerking aan de huid. Het product wordt gemaakt van natuurlijke extracten en plant die nuttig vochtgehalte gehandhaafd op het gezicht handhaven.

Prijs: Rs. 4402 15 ml.

Thalgo Ultra Matte Moisturizing Fluid:

Met vette huid, is het moeilijk om er fris hele dag. Ultra Mat Fluid Thalgo geeft direct een matte afwerking en houdt het fris gezicht de hele dag. Het heeft ook antibacteriële eigenschappen die kiem accumulatie veroorzaakt door de ophoping van stof op de huid voorkomt.

Prijs: Rs. 3906 50 ml.

Thalgo Resurfacing Cream:

Voor het oppervlak van de huid en ongelijkmatige huidtoon, dit product diep onder de huid en helpt om de kleur en zachtheid herstellen. Het product is rijk aan shea boter dat de aanvraag en gemakkelijk opgelost in de huid.

Prijs: Rs. 3162 50 ml.

Thalgo Hyaluronic Cream:

Voor vrouwen die hun midden dertig naderen, dit is een leeftijd tarten formule. Voorkomt verschijning van fijne lijntjes en vult rimpels die kunnen worden weergegeven met de leeftijd. Het is een uitgebreide dagelijkse huidverzorging voor uw huid.

Prijs: Rs. 7999 50 ml.

Thalgo laatste keer Cream Oplossing:

La Crema laatste tijd Solution is gemaakt voor de normale tot gemengde huid en geeft zachtheid oneindige aanvraag. Het verjongt de huid en houdt het eeuwig jong. De formule is gebaseerd op de celregeneratie, die de huid jong houdt.

Prijs: Rs. 11720 50 ml.

Thalgo Smoothing Brightening Fluid:

Voor mensen met een donkere huid, fragmentarisch of gepigmenteerde, dit product doet wonderen als het gaat om verlichting en de huid bleken. De formule verhoogt de productie van eiwitten jongeren en toont effectieve resultaten binnen 4 weken regelmatig gebruik.

Prijs: Rs. 6635 50 ml.

Thalgo Pure Velvet Cleansing Cream:

The Velvet Pure Thalgo Cleansing Cream is ideaal voor vrouwen die op zoek zijn naar iets om de borden te keren van ageing.It heeft een zachte reinigende formule die elke dag kan worden gebruikt om huidproblemen die komen met de leeftijd op afstand te houden . Het heeft een fluweelachtige textuur en rijk en heeft het vermogen zich aan te passen aan zijn werk proces te veranderen volgens de behoefte van uw huid.

Prijs: Rs. 3658 per 150 ml.

Thalgo Pure Freshness Cleansing Milk:

Ongeacht het type huid, Thalgo heeft iets voor iedereen! De Pure Freshness Cleansing Milk Thalgo is bestemd voor alle huidtypes. Reinigt de huid na het werk routine langwerpig. De huid wordt aangevuld en reparaties zelf. Het is ook effectief in het verwijderen van make-up en is een must als je make-up elke dag te gebruiken.

Prijs: Rs. 3534 per 250 ml.

Deze producten zijn verkrijgbaar bij winkels en online zijn echt een zegen voor uw huid. De Thalgo huidverzorging prijzen kunnen hoog lijken op het eerste gezicht, maar rekening houdend met de voordelen, het geld is het waard.

Heb je gebruikt een van deze producten Thalgo? Wat heb je het liefst? U kunt gerust reviews van producten Thalgo huidverzorging delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha