Beste Tattoo Toro - Onze Top 10Stier is het tweede teken van de dierenriem astrologie. En 'geregeerd door Venus, de godin van de liefde en schoonheid. Personen geboren tussen 20 april en 20 mei behoren Stier. Ze zijn down to earth, gestage, volhardend, bezitterig, welvarend, betrouwbaar, sensueel en koppige mensen aan de natuur. Dit sterrenbeeld wordt gesymboliseerd door de stier. Hieronder zijn enkele van de meest populaire tattoo ontwerpen Stier.

De 10 tekeningen Stier Tattoo

Hier zijn de beste Stier tattoo ontwerpen voor u om een ​​kijkje te nemen!


The Bull Tattoo:

Stier wordt gesymboliseerd door de stier en je kunt een stier getatoeëerd op je lichaam hebben. De stier is een symbool van doorzettingsvermogen en mentale één. Je zou kunnen hebben getatoeëerd op de arm of rug. Voor mannen met name zou dit een tatoeage zeer mannelijke maken.

Venus Tattoo:

Venus is de heerser van Stier. Zij is de godin van de schoonheid, liefde en welvaart. Taurus zodiac teken houders worden in toenemende mate op zoek naar liefde en zijn erg bezitterig als het gaat om relaties. Je zou kunnen hebben getatoeëerd godin Venus te symboliseren dat u Taurus eigenschappen van liefde en schoonheid.

Taurus Tattoo:

Je zou het woord getatoeëerd op de onderrug, pols, enkel of je bovenrug hebben. Je zou kunnen hebben getatoeëerd in blauw of groen, waarbij de kleuren Taurus. Je zou kunnen hebben in elk lettertype en grootte op je lichaam.

Taurus Constellation Tattoo:

Stier is het tweede teken van de dierenriem. Het wordt vertegenwoordigd door een constellatie. Je zou kunnen worden getatoeëerd op je lichaam het sterrenbeeld. Dit zou een grote tatoeage te hebben. Je zou kunnen hebben op je rug of op een kleiner deel van uw lichaam, zoals de enkel. Je kon inkt in blauw aan de nachtelijke hemel te vertegenwoordigen.

Dierenriem van de Stier Tattoo:

Het sterrenbeeld Stier lijkt op het hoofd van een stier geschetst. Je zou deze tattoo op je taille, nek, pols of enkel. Dit zou een kleine tatoeage die perfect voor liefhebbers van tatoeages minimalistische zou zijn.

De letter T:

Je kon de letter T getatoeëerd op de pols, enkel of taille hebben. Dit zou een tatoeage zeer flexibel zijn, zoals u zowel het karakter en de kleur kan kiezen.

Bull's hoofd met Toro schreef Onder:

Deze tattoo zou een verkeerde interpretatie te vermijden en het zou erg artistiek te zijn. Je kon een vleugje kleur toe te voegen aan de stier om het er realistisch en wild.

Een fee met Megafoons Tattoo:


U kunt een van deze prachtige tatoeages die een mooie fee met hoorns van een stier heeft. Dit kan een van de beste tattoo ontwerpen voor meisjes taurus. De wijnstokken met bladeren toe een schittering meer voor de fee.

Bull Head Outline Tattoo:

Je zou kunnen overwegen om alleen de contouren van het hoofd van een stier. Dit zou de mannelijkheid wilde verminderen, maar tegelijkertijd u toelaten om inkt een stier.

Combineer het met een andere Zodiak Tattoo:

U kunt uw sterrenbeeld tattoo te combineren met een ander sterrenbeeld. Bijvoorbeeld, als u wilt combineren de sterrenbeelden Stier en Boogschutter, je kon inkt een pijl piercing door Taurus. Bij de keuze van de twee sterrenbeelden te combineren, kunt u overwegen het ondertekenen van uw en uw zielsverwant samen. Dit zal u eraan herinneren om altijd een deel van je geliefde met u te allen tijde.

Uw zon Stier? Heb je ooit geprobeerd voordat je een tatoeage als dat? Of wilt u een nu proberen te geven? Deel uw mening met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha