Beste Tattoo Jezus - Onze Top 10

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 4, 2015 Admin Schoonheid 0 25


Jezus Christus is de centrale figuur van het christendom. Bijna elke religie heeft zijn leer erkend als een wijs en nederig. Voor wie op zoek is naar Jezus getatoeëerd op hun lichaam, hier zijn enkele tips.

Jezus Tattoo:

Je zou kunnen worden getatoeëerd op je lichaam dezelfde Jezus. Ik kon het tatoeëren als een symbool van hoop en geloof. U kunt ook de kleuren zodat het lijkt realistisch. Als je een full body tattoo kan worden gedaan op de rug of borst. Je zou ook willen de hele tattoo arm overwegen.


Gekruisigde Jezus Tattoo:

Jezus werd verraden door een van zijn apostel Judas en gekruisigd op een houten kruis. De tattoo van de gekruisigde Jezus is niet het symbool van pijn of lijden, maar van hoop omdat Jezus is opgestaan. De tatoeage van een gekruisigde Jezus portretteert tolerantie en geloof.

Jezus 'Face Touch:

Je kon het gezicht van Jezus 'armen of rug tatoeëren. Dit zou een voorstelling van uw geloof en het geloof in de kracht van het goede zijn. Jezus predikte nederigheid en verdraagzaamheid, en na het ondertekenen van zijn gezicht op je lichaam elke dag kon herinneren al zijn leringen.

De Cross Tattoo:

Je kon een kruis getatoeëerd op elk deel van het lichaam om een ​​deel van Jezus te onderhouden met u te hebben. God woont in iedereen en deze tattoo zou een zichtbare herinnering aan dat elke keer als je verliest geloof of over te geven zijn.

Naam van Jezus Tattoo:

Als u niet wilt dat een tatoeage heel beschrijvend, maar wil een geheugen van uw geloof met u te houden, kunt u de naam van Jezus 'tattoo op je hand. Je kon zijn naam tatoeage op haar pols als popster Katy Perry heeft gedaan. Het kan ook worden getatoeëerd in elke gewenste kleur.

A Fish Tattoo Geschetst:

De legende vertelt dat toen Jezus gevoed meer dan vijfduizend mensen met slechts vijf broden en twee vissen. Dit wordt beschouwd als een van zijn wonderen. Je zou een schets van een vis tattoo te onthouden dat wonderen bestaan ​​en dat God helpt als alles wat ze echt nodig hebben.

Jesus & Fish Tattoo:

Samen met een overzicht van de vis aan de wonderen van Jezus vertegenwoordigen, je zou zelfs kunnen krijgen zijn naam getatoeëerd. Dit zou een duidelijke boodschap zijn en vergeet niet de leer en de principes van Jezus '. Het zal ook helpen je gelooft in de kracht van God, als we het gevoel teleurgesteld of sceptisch over het bestaan ​​ervan.

Moeder Maria met Baby Jesus Tattoo:

Je zou tatoeëren Moeder Maria bedrijf kindje Jezus in haar armen. Dit zal u eraan herinneren van geloof, hoop en geloof elke dag. Je zou deze tattoo op je rug of borst te hebben en ook een vleugje kleur toe te voegen zodat het lijkt realistisch.

De letter 'J' Tattoo:

Je zou gewoon de letter 'J' getatoeëerd op zijn hand. Dit zal je herinneren aan Jezus elke dag. Deze tattoo is zeer flexibel als het op elk deel van je lichaam en in elke gewenste kleur kan worden ondertekend.

Jezus met een Halo Tattoo:

Jezus kan worden getatoeëerd op je lichaam met een halo rond zijn hoofd. Dit zal u eraan herinneren om het geloof in hem en al zijn krachten te houden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha