Beste Tattoo Horse - Onze Top 10

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 13


Paard tatoeages zijn erg populair deze dagen. Dit komt omdat de gegevens en Chinese dierenriem teken tatoeages zijn te veel gebruikt en zijn zeer algemeen. Aan de andere kant, het paard tatoeages zijn zeldzaam en kunnen grote symbolen van stijl te maken.

Hier zijn tien paard tattoo ontwerpen die je kunt proberen.


Gekleurde Paard Tattoo:

Je kon de inkt van een tatoeage paard in verschillende kleuren zoals blauw, geel, rood en oranje. Paarden zijn dieren met een hoge weerstand en kracht. Je zou een tatoeage paard krijgt gewoon als een fashion statement of als symbool van vitaliteit en passie gratis.

Full Body Tattoo Horse:

Je kan het lichaam van een paard getatoeëerd op jezelf, bij voorkeur op zijn kant of op de gehele rug. De paarden zijn mooie, gespierde lichamen en dit prachtige schepsel getatoeëerd op je lichaam zou een prachtig ontwerp te maken.

Paard Outline Tattoo:

Je zou gewoon de paarden van een patroon bedrukt op je lichaam. Je kon krijgen dit getatoeëerd in zwart of een andere kleur. Dit zou zorgen voor een tatoeage zeer artistieke en mooi. Het kan ook een symbool van passie en integriteit zijn.

Paard met vleugels Tattoo:

Tatoeëren een paard met vleugels kon symboliseren de creativiteit en de vrijheid van meningsuiting of het kan een fashion statement eenvoudig zijn. In beide gevallen zou dit een mooie tattoo te hebben op je lichaam. Je kan de kleur en de verschillende functies toevoegen zoals spier om het er realistisch en levensecht.

Meerdere Paarden Tattoo:

Een aantal paarden symboliseren de macht van het getal. Een aantal paarden getatoeëerd op het lichaam zou artistieke en mooi uitzien. De toevoeging van kleur zou het er realistisch uitzien. Deze tattoo zou een symbool van kracht, macht en integriteit zijn.

Paard in Motion Tattoo:

Een paard in beweging symboliseert drive en ambitie. Ze maken ook een zeer goed beeld. Je kan een paard loopt in een straat of staand op zijn achterpoten getatoeëerd op je lichaam hebben. Dit zou echt een grote tatoeage.

Dala Paard Tattoo:

Dala paard is een paard van gesneden en geschilderd hout in het algemeen gebruikt als speelgoed door kinderen. Het hebben van een paard Dala getatoeëerd op je lichaam zou kenmerken en plezier liefdevolle kind in u te vertegenwoordigen.

Tribal Paard Tattoo:

Je kan een paard tattoo met tribal kenmerken op je lichaam. Dit zou de tatoeage kijken unieke en out of the box. Zou je tattoo van alledaagse paard tatoeages differentiëren. Voor vrouwen, die willen een paard tatoeage op hen, maar willen niet mannelijkheid te tonen kan deze tattoo sport.

Paard met Ruiter Tattoo:

Een paard met een ruiter kon symboliseren uw wilskracht en de mogelijkheid om de controle van moeilijke situaties. Het zou ook vertegenwoordigt de kwaliteit van de lading voorwaarts. Een ridder paard heeft een zeer moeilijke taak, omdat het nodig heeft om te manoeuvreren sterk een schepsel en krachtig. De proef wordt te sterk en kan verwerken moeilijkheden.

Paard met Butterfly Tattoo:

Dit zou een artistieke en vrouwelijke tattoo te krijgen geïnkt zijn. De vorm van het paard kan worden gecombineerd met een vlinder om het unieke en vrouwelijke weergegeven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha