Beste Tattoo Designs Sun - Onze Top 10 PicksSun heeft altijd de belichaming van het leven en welvaart geweest en werd vereerd als een godheid sinds de prehistorie. De zon heeft verwijzen naar religieuze en symbolische in vele culturen. Het is een tijdloos ontwerp voor een tattoo en je kunt gaan voor ofwel een traditionele of moderne ontwerp beeltenis van de zon.

Zon tatoeages zijn geïnkt in vele maten volgens de wil van de persoon en kan overal op het lichaam worden gedaan, zoals de nek, sleutelbeen, armen, rug, schouders en benen. Meestal zijn de schouders en rug zijn de meest populaire plaatsen om een ​​tatoeage geïnkt zon. De schoonheid zon tatoeages ligt niet alleen in de eenvoud van vorm, maar in het potentieel aanpassingsvermogen van het ontwerp. U kunt kiezen uit de ontwerpen van de zon tattoo tribale, Keltische of hedendaagse, afhankelijk van uw voorkeur.


Wat Zon Tattoo Designs verbeelden?

Zon tatoeages kan licht of eenvoudig of zeer uitgebreid en diep significant zijn. Maar u ervoor kiest om deze tattoo te vertegenwoordigen, is zeker om een ​​fashion statement te maken. Als smaakvol gedaan, kan een bron van grote trots en tevredenheid zijn.

De tattoo zon is niet alleen macht en suprematie. Ze hebben een overvloed aan andere betekenissen, zoals:

 • Sterkte
 • Groei
 • Vruchtbaarheid
 • Vitaliteit
 • Weerstand
 • Passie
 • Wedergeboorte
 • Transformatie
 • Reincarnatie
 • Waarheid
 • Kracht

Zon Tattoo Designs - Top 10

Neem een ​​kijkje op de beste zon tattoo designs en ik hoop dat u zeker zal de sport een van hen.

Een van de beste ontwerp zon tattoo is dat van de Rijzende Zon Rising sun geeft nieuw leven en begin. Het symboliseert ook de vitaliteit, energie, moed en kennis. Deze tattoo is niet ondertekend in felle kleuren, maar slechts één zwarte inkt wordt gebruikt. En toch lijkt het erg ogen aantrekkelijk en aantrekkelijk.

De zon wordt beschouwd als een mannelijke figuur, zodat de zon tatoeages voor vrouwen kan worden gemaakt meer delicate en vrouwelijke integratie van sterren en de maan die de vrouwelijke eigenschappen. Deze tattoo is echt hemels artistieke één en vertegenwoordigt de onlosmakelijke relatie tussen de zon en de maan, en hoe beide onvolledig zijn zonder de ander. De zonne-bol wordt gescheiden in twee helften, heb je een zonnige dag en de andere kant heeft een maanverlichte nacht.

Zon tribale tatoeages zijn ook een tekening van de zon tattoo populair. Zij vertegenwoordigen het leven, kracht en energie. Zon tattoo tribal ontwerpen zijn ideaal voor mensen die niet graag tatoeages gekleurd en zijn alleen beschikbaar voor de zwarte inkt. Het is een tattoo zon ingewikkeld ontworpen met de zon uitgedroogd en de wervelende effect. Het is gemaakt in een eenvoudige zwarte inkt met gekartelde punten van het uitpuilen.

Deze tattoo geeft ons de indruk van de zonnegod als een mythologische krijger. Het is een replica van een woeste krijger gewapend met munitie in de vorm van een speerpunt. De look van deze tattoo geeft de latente woede van de sterrenhemel.

Dit is zeker een van de meest unieke ontwerpen zon tattoo moet je nooit hebt gezien. Deze tattoo wordt gecombineerd met het beeld van de Boeddha in het midden en het wordt gedaan in zwarte inkt, die het zich onderscheidt van andere tatoeages.

Dit is de zoetste ding dat je kunt doen om liefde te tonen voor uw geliefde. De naam van de geliefde wordt ondertekend aan het centrum van de zon. De vlammen van de zon wordt geïnkt met bloemen die aangeven dat de zon is vriendelijk, warm en zacht hart en is de bron van het leven voor de mens op aarde.

Deze tatoeage wordt gedaan in een onconventionele kleur van groen, zwart en geel, wat een dynamische aspect van deze tattoo geeft. De toevoeging van oranje stippen op de hoek van de spaken voegt een zing om het uiterlijk van de tatoeage.

Deze zontatoegering heeft het gezicht van een mens in de zon is vermoedelijk bescherming tegen de negatieve aspecten en de gevaren van het leven.

Dit zontatoegering wordt geïnkt op zijn arm en wordt beschouwd als een stabiele bron van potentiële energie. De tatoeëerder heeft deze traditionele tattoo zon krijgt een make-over met de toevoeging van een paar van geometrische vormen die gegroepeerd aan de machtige vlam van de zon te vertegenwoordigen. De achtergrondkleur betekent hier gelukkige tijd in een zonnige dag. De levendige kleuren van rood, paars en oranje zijn er zeker om de aandacht van de toeschouwers vast te leggen

Dit is de leukste van alle ontwerpen. De eigenaar van de tatoeage deze tattoo probeert een luchtige effect om zijn zon tattoo te geven. De brandende stralen van de zon lijken op de bladeren van de boom dat wuiven in de zomer wind ontspannen.

Heb je ooit had een van deze vormen geïnkt op je huid? Laat uw commentaar met ons.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha