Beste Tattoo Designs kant - Onze Top 10Tatoeages zijn al sinds de oudheid. Ze houden een belangrijke betekenis in verschillende culturen over de hele wereld, met name in de tribale cultuur. Velen van hen beweren religieuze en spirituele overtuigingen en worden geïnkt op verschillende delen van het lichaam zoals de arm, hand, been, romp, schouders enz.

De hand en arm worden gebruikt als portretten voor tatoeages als ze zijn goed zichtbaar. En het hebben van tatoeages op de hand is erg populair door de jaren heen uitgegroeid. Laten we eens een kijkje bij enkele van de beste tattoo ontwerpen met de hand.


Tattoo Designs de hand

Dit is waarschijnlijk een van de mooiste en meest ingewikkelde ontwerpen van de hand tattoo. Het model bestaat uit twee kolibries, die het leven en de vrijheid uitbeelden. De bloemen en takken zijn verdeeld rond de put, zodat het project niet rommelig uitzien. De tinten van levendige kleuren om diepte en schoonheid van dit ontwerp toe te voegen. Het model heeft betrekking op de arm met de tattoo ontwerp strekt zich uit tot de schouders.

Dit ontwerp heeft een zeer vrouwelijke look met het ruime gebruik van bloemen, bladeren en wijnstokken. Het beslaat de hele arm, maar de schouder wordt leeg gelaten, zodat het project lijkt niet erg drukke. Een hibiscus bloei samen met vier kleinere domineert het ontwerp met veel edelstenen. Dit is ideaal voor meisjes rond de leeftijd van 20- Dit is zeker een goede keuze van tattoo ontwerpen voor meisjes bij de hand.

De tattoo havik in de hand is populair vooral onder mannen. Schildert wreedheid, durf en vrijheid, dat zijn enkele van de dominante kwaliteiten van een havik. Deze tattoo dat een aantal vogels beeldt combineren tot één machtige havik vormen, vertegenwoordigen kracht en waarde. Het betreft alleen de onderarm en wordt alleen gemaakt met zwarte inkt.

Religieuze symbolen gebruikt als tattoo ontwerpen zijn populair sinds de oudheid. Vandaag veel Bollywood en Hollywood beroemdheden zijn pronken deze tatoeages. Dit ontwerp geeft een modern tintje aan het symbool door het toevoegen van wat kleur aan het. Is de toewijding van de persoon en het geloof in God.

Het ontwerp van de zon is een van de meest populaire en trendy ontwerpen voor mannen en vrouwen. Er zijn een aantal van de zon tattoo ontwerpen de hand als de zon in de hemel, de zon hakenkruis, kunst tribal zon, enz. In vele mythologieën, wordt de zon gezien als een bron van kracht en wilskracht. Zoveel mensen kiezen voor dit ontwerp zon tattoo. U kunt ook verschillende redenen, zoals gezichten, modellen, symbolen individualistische een tintje aan uw ontwerp toe te voegen.

Deze tattoo ontwerp schildert vrouwen portret, maar voegt een funky touch aan het. De pruik van heldere kleuren en ogen toont de verschillende tinten in het leven van een persoon dat hij of zij lijdt. De ogen zijn het raam van het hart van een persoon en dus dit project heeft ook zeer expressieve ogen. Deze types van tattoo ontwerpen zijn erg populair onder de vrouwen rond de leeftijd van 30-40.

Een andere populaire tattoo ontwerp, de engel tattoo betekent liefde, bescherming en sereniteit. Deze tattoo houdt een ontwerp kan worden gedragen door vrouwen van alle leeftijden. Je kunt een heleboel kleuren te gebruiken in het model engel om het er levendig en vol leven. Cupido, de engel van de liefde is een ander soort engel tattoo ontwerp dat is populair onder jonge meisjes. Deze bijzondere voorstelling is waardig beschermengel, getekend in zwarte inkt voltooid.

The Butterfly Tattoo is een universele favoriet onder vrouwen van alle leeftijden. Dit bijzondere ontwerp is zeer vrouwelijk en delicaat, met de wens en de vrijheid om te vliegen. Sparks prachtig geplaatst om de look meer elegante ontwerp maken. De vlinder tattoo ontwerp kan worden ondertekend met vele kleuren en patronen om een ​​kijkje te individualistisch te creëren.

De tattoo ontwerpen 3-D zijn aan populariteit wint wereldwijd. Het ontwerp lijkt op te duiken uit zijn hand, het geven van een 3 dimensionale uitstraling. Elk model of gewenst patroon kan worden geselecteerd voor de 3-D tatoeage. Dit kan worden gedragen door mannen en vrouwen van elke leeftijd.

Dit is onze versie desi tattoo - de henna tattoo. Vele internationale beroemdheden zijn sportief gezien de henna tattoo gespot op verschillende gelegenheden. Er zijn verschillende ontwerpen van henna tattoo achtige ontwerp van Rajasthan, het Arabisch ontwerp, design enz Pakistaanse moet het ontwerp dat u wilt selecteren en te starten. Maar henna tatoeages zijn niet permanent als andere tatoeages en verblijf voor een paar dagen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha