Beste Tattoo Designs Herten - Onze Top 10

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 8, 2015 Admin Schoonheid 0 22


Herten om de zachtheid en zoetheid, en een enorme opslag van volledig interne kracht symboliseren. Dit is de reden waarom herten een competitieprogramma van de voorgrond in kunst en literatuur eeuwenlang nu zijn geweest. Deze zachtaardige wezens effectief inspireren ons om zacht, lief en aardig voor onze medemensen te zijn, en het is om deze reden dat hert een plaats van trots in de tattoo kunst hebben gevonden. Deze eerste tien herten tattoo ontwerpen zijn zeker genoeg om te beginnen op zoek naar de expert tatoeage dichtst bij u te laten inspireren.

Top Tien Deer Tattoos:

Deer Skull Tattoo:

Deze tattoo herten in de vorm van een hert schedel heeft een gothic randje precies. Let op het gebruik van psychedelische kleuren die samen worden gesmolten als een collage perfect. Perfect voor de boven- of onderrug, wordt deze herten schedel tattoo beter gerepliceerd zoals hier afgebeeld.


Sierlijke herten Tattoo:

Dit hert tattoo is bijna als een sieraad voor de armen. Kijk goed en zie de herten die wordt geaccentueerd door de koninklijke versieringen eromheen. De kleine mus voegt in principe alleen aan de algehele schoonheid van dit kunstwerk.

Realistische Deer Tattoo:

Dit hert tattoo eerbetoon onderscheidt zich door de briljante gebruik van schaduw, dat geeft het een realistische look die moeilijk zou werken te repliceren. Let op de schaduw gebruikt om de herten zijn bontjas en schitterende details van het gebladerte op de achtergrond te geven. Dit is echt een eerbetoon aan iemand wiens herinneringen we houden diep.

Herten Schedel Tattoo in Black:

Een andere herten schedel tattoo met een duidelijke voorsprong gothic, wordt deze herten schedel tattoo gemaakt met zwart als de enige primaire kleur en onderscheidt zich door zijn omtrek en shading dat is blijkbaar het werk van een echte kunstenaar.

Ultra vrouwelijke Herten Tattoo:

Deze sierlijke herten tattoo heeft een vrouwelijke touch, perfect gedefinieerd dat draagt ​​bij aan de persoonlijkheid van een vrouw. Let op de sierlijke ontwerp rond tatoeage, de waterkoker en de beker, het konijntje en de mus. Echt de kunst van een meester, deze tattoo staat voor de uitvoering en het briljante gebruik van kleur.

Herten Arm Tattoo:

Deze tattoo afbeelding van een hert of een beetje 'hert is opmerkelijk voor zijn gebruik van zachte tinten en miniatuur formaat. Als u op zoek bent naar een tattoo ontwerp van herten die is subtiel, maar overtuigend is hier het perfecte ontwerp voor u om uit te kijken.

Tribal Deer Tattoo:

Herten hebben altijd een speciale plaats in tribale kunst en deze herten tattoo is een goed voorbeeld van. Deze tattoo onderscheidt zich door het gebruik van vette zwarte lijnen en wordt beter gerepliceerd zoals hier afgebeeld. Noteer de hoorns indrukwekkend over de gehele nek en effectief geven de indruk van een uniek sieraad.

Eenvoudige Deer Tattoo:

Deze tattoo heeft een vrouwelijke invalshoek, gedefinieerd om het en onderscheidt zich door zijn perfecte uitvoering en fascinerende conceptualisering. Echter, er is ruimte om te experimenteren met kleur of grootte aangereikt om de diensten van een ervaren tatoeëerder te zoeken om dit kunstwerk te repliceren.

Felgekleurde Deer Tattoo:

Deze felgekleurde herten tattoo heeft een tragische wending aan het met de pijlen vasthouden aan de hals van de herten. Echter, dit dient als een boodschap tegen de illegale jacht op exotische dieren. Let op de realistische kleuren fawn herten gebruikt om kleur en expressieve ogen donker afschilderen effectief de diepe pijn.

Bloemencollage Deer Tattoo:

Dit hert tattoo onderscheidt zich door het gebruik van bloemen collage werk dat is meer geschikt voor het vrouwelijk geslacht. Kijk voor de heldere kleuren van oranje en groen gebruikt om dit meesterwerk te creëren.

Ik hoop dat dit artikel van de tien tatoeages herten was heel interessant. Laat uw commentaar niet te sturen op wat uw keuze.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha