Beste Sunsilk Hair Care producten beschikbaar in India - Onze Top 10

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 6, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Sunsilk is bijna een begrip in India. Ik weet zeker dat ieder van ons hebben een product Sunsilk gebruikt op een punt of een ander in ons leven. Vandaag de dag, laten we eens kijken naar de top 10 producten Sunsilk haarverlies oplossing:

Sunsilk Haaruitval Solutions

Sunsilk Shampoo Black Shine:

Dit is mijn favoriet de hele boel. Dit is de oudste van Sunsilk en werkt verbazingwekkend. Het geeft de glans die nodig zijn om dof haar en slap. Verzwaart het haar niet helemaal.


Sunsilk Beyond Brunette Conditioner:

Deze is verkrijgbaar in een aantal winkels in India. Deze oplossing is haaruitval Sunsilk conditioner voor gekleurd haar bruna-. Het werkt verrassend van geverfd haar en helpt sluis in de kleur lang.

Sunsilk Shampoo Keratinology ontgiftende:

Dit komt voort uit het assortiment Sunsilk Keratinology. En 'schade gevorderd en salon behandelde producten Sunsilk haarverzorging. Het product doet wonderen voor degenen die meestal doen salon behandelingen en haar behandelingen voor het haar

Sunsilk Keratinology Zon kuste Color Therapy Shampoo:

Dit is een andere Sunsilk haaruitval shampoo voor gekleurd haar, dat is als een salon behandeling. Dus als je hebt gekleurd kapsalon zwaar behandeld, dan is dit de beste shampoo voor u.

Sunsilk Antiroosshampoo Oplossing:

Dit is de enige anti-roos shampoo variëren van Sunsilk. Dit werkt het beste op de behandeling van roos en hebben positieve resultaten gezien. Langdurig gebruik van wat kan het haar een beetje 'droog te maken.

Sunsilk shampoo glans en kracht:

Dit is opnieuw van de nieuwe reeks van Sunsilk - meer dan een bijgewerkte versie. Deze shampoo is extracten van henna. Hydrateert het haar van wortel tot punt en maakt het sterk van binnen. Het voegt ook volume en glans aan het haar.

Sunsilk Shampoo perfect straight:

Deze Sunsilk haar rechttrekken producten is voor iedereen die wil voor haar perfect recht. Deze shampoo heeft een blokkerende technologie steil haar dat helpt bij de controle kroezen en deadlocking haarlokken in een perfect rechte lijn.

Sunsilk Golven van Envy Gel & Cream Twist:

Dit is mogelijk niet beschikbaar in India te zijn, maar dit is mijn favoriete product als het gaat om golven te maken in je haar. Het wordt geleverd in een gel formule en room en helpt veel om die golven verstrikt raken en draaide in zijn haar.

Sunsilk Anti-Flat Weightless Volumizing Creme met Collageen:

Dit bericht niet beschikbaar in India zou kunnen zijn, maar overal zie je, ik pak het. En op magische wijze geeft volume aan mijn haar dof en plat. Ik gebruik dit voor enige tijd en heeft me nooit teleurgesteld.

Sunsilk Thermashine ontwarren spuiten glans:

Deze oplossing haaruitval Sunsilk is beschikbaar in sommige delen van India. Het is een spray indrukwekkend. Geeft glans aan het haar broodnodige. Ik heb geprobeerd om het te gebruiken op droog haar en het werkt net zo goed. Bovendien, het punt is dat je overal mee naartoe nemen.

Heb je geprobeerd een van deze producten voor Sunsilk? Laat het ons weten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha