Beste Sunsilk Conditioners beschikbaar in India - Onze Top 10Sunsilk is zo'n haarverzorging merk dat echt begrijpt en zich vooral richt op de behoeften van vrouwen voor mooi haar. Sunsilk is het toonaangevende merk van haarverzorging Unilever, begon in 1954 in het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig is dit merk wordt beschouwd als 's werelds toonaangevende bedrijven in het haar conditionering die een gezonde keuze biedt.

Sunsilk heeft een breed scala van producten voor haarverzorging voor verschillende haartypes, variërend van shampoos, conditioners en andere haarverzorgingsproducten die beschikbaar zijn in meer dan 69 landen komen zijn artikel geeft een samenvatting lijst van de belangrijkste Sunsilk conditioners.


Top 10 Sunsilk Conditioners

Sunsilk Radiant Shine Conditioner:

Dit Sunsilk conditioner kan worden gebruikt door mannen en vrouwen. Ze komen in een container buisje met amandelen, olijven, camelia, argon en jojoba. Deze perfect verzorgt het haar en behoudt de natuurlijke glans.

Prijs: Rs 0112

Sunsilk Dream Soft & Smooth voedende balsem:

Deze conditioner Sunsilk geeft haar glad, zacht en mooi perfect. De zachte en soepele conditioner Sunsilk bevat extract van eigeel en pro-vitamine B5, die haar gezond en glanzend maakt. Pro Vitamine B5 voegt ook extra volume toeneemt en de haarfollikels. Het helpt om het vocht van het haar te houden en onhandelbaar maken voor het niet kroezend kijken. Deze balsem Sunsilk beter op droog haar of ruw.

Prijs: Rs.108

Sunsilk Stunning Black Shine Conditioner:

Sunsilk Stunning Black Shine Conditioner geeft uw haar gezond en zacht. Het is gemaakt door Sunsilk-expert Jamal Hammadi bevatten complexe Amla-Pearl, die fungeert als een beschermend schild tegen beschadiging door de zon en garanties om een ​​gezond, gevoed haar zorgen. Maak een laag op de haarlokken die van nature beschermt tegen beschadiging door de zon. Deze conditioner is geschikt voor alle haartypes.

Prijs: Rs. 110

Sunsilk Hair Fall Oplossing Nourishing Conditioner:

Sunsilk haaruitval Solution Nourishing Conditioner is het best geschikt voor de dagelijkse verzorging van het haar en haaruitval. Dit draagt ​​ook bij aan de gezondheid van beschadigd haar en broos ze geconditioneerd. Sunsilk conditioner bevat natuurlijke ingrediënten en het beste van alle haartypes. Bevat olijffruit olie, zonnebloemzaad, provitamine B5 en gehydrogeneerde ricinusolie, welke voorwaarden, versterkt en geeft glans en volume aan het haar. Dit gebeurt in een buis container die simpel applicatie maakt.

Prijs: Rs.109

Sunsilk Lock Straight Conditioner:

Sunsilk Straight Conditioner Block werd gemaakt door experts Sunsilk Yuko Yamashita. Dit Sunsilk conditioner perfecte straight is het beste product om een ​​haar glad en elegant krijgen. Kan gebruikt worden voor de conditionering en de dagelijkse te vlechten aspect beheersbaar te maken. Dit gaat diep in de haarvezel en rechtzetten ze wanneer volledig droog kijken volledig afgestemd zelfs. Bovendien, voegt glans, zachtheid en de gezondheid van het haar.

Prijs: Rs. 56

Sunsilk Beschadigd Haar Reconstructie Conditioner:

Sunsilk Beschadigd Haar Conditioner bevat complexe reconstructie nutri serum olijf. Dit helpt om het haar zacht en glad, het vullen van de spleten van de haarlokken.

Prijs (INR): Rs 0,54

Sunsilk Shiny Smooth & knoopvrije Amla Pearl Complex Nourishing Conditioner:

Sunsilk Shiny Smooth & wirwar-vrij-Amla Pearl Complex Nourishing Conditioner behoudt de natuurlijke haar glans en voedt hen. Dit beschermt hen tegen schade en voorwaarden van wortel zon tip voor gezond haar. Deze conditioner is beschikbaar in de vorm van een buis en is perfect voor gebruik unisex.

Prijs: Rs.112

Sunsilk behandeling Keratinology Uitgebreid wederopbouwprogramma uitgedrukt Conditioner:

Sunsilk Keratinology Geavanceerde wederopbouwprogramma uitgedrukt Treatment Conditioner gaat diep in de haarvezel om het verlies van de natuurlijke vochtbalans te herstellen. Vormt een beschermende laag op de vlechten tijdens hitte styling, kleuren, bleken en biedt gezond haar. Dit is de beste balsem geschikt voor gekleurd haar. Deze balsem Sunsilk bevat keratine, die haar sterk en zacht maakt. Dit is ook ideaal voor dagelijks gebruik voor haar sterker.

Prijs: RS 200

Sunsilk Shampoo Glad & Beheersbaar (Rosa):

Sunsilk Shampoo Smooth & Beheersbaar geeft het haar glad en beheersbaar perfect. Deze reinigt en laat je met een gevoel vernieuwd met steil haar. Bevat energieke romige yoghurt, dat het haar beter handelbaar en pluisvrij maken.

Sunsilk Conditioner (Lively Clean & Fresh):

Deze conditioner van het merk Sunsilk geeft voelt schoon en fris. Dit complex bevat citrus vitamine die de conditioner echt licht en niet vettig maakt. Dit maakt ook het haar glad, zacht en beheersbaar.

Probeer deze dan top 10 Sunsilk conditioner om soepeler en Shiner haar te krijgen !!! Mail uw commentaar en suggesties.

Tot die tijd, zorg en bewaar het in de mode !!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha