Beste Stichting borstels beschikbaar in India - De Top 10Application Foundation kan ingewikkeld zijn voor iedereen. Deelnemen in droge plekken, in een poging om dergelijke scheuren, hoeken en schuif het over de vette huid te dekken kan erg vervelend. Maar het gebruik van het juiste type van de stichting borstel kwaliteit kan het proces gemakkelijker applicatie te maken. Als u foundation borstel voor de eerste keer, dus is het belangrijk om de grondbeginselen kennen, zodat make gemakkelijk en zonder problemen kan worden toegepast.

De combinatie van volledig van de stichting in de huid is erg belangrijk en dat is wat maakt een foundation kwast. Vandaag presenteer ik de top-10 foundation kwasten beschikbaar in India die kunnen helpen bij het aanbrengen van foundation met gemak en moeiteloos.


Beste Stichting Borstels

Lakme Absolute Foundation Brush:

Deze stichting borstel uit Lakme Absolute serie is verkrijgbaar in een verpakking van zwart metallic. Deze dichte middelgrote platte borstel deur zachte synthetische borstelharen geschikt voor zowel vloeibare foundation of poeder. De applicatie is zeer eenvoudig en geeft u de vrijheid om duidelijker en strip kijken. Het is zeer gemakkelijk te dragen en op te slaan.

Prijs: Rs. 475

Konad Foundation Brush:

De stichting borstel Konad is ovaal van vorm, die helpt bij eenvoudige toepassing in het bijzonder, het bereiken van de gebieden rond de ogen en oren. Het product is zacht, maar stevig en de haren niet te werpen, zelfs na langdurig gebruik en wassen. De flexibele handvat en lange maakt het zeer eenvoudig te gebruiken. U kunt deze stichting borstel gebruiken om concealer ook.

Prijs: € 430

Clinique Foundation Brush:

Deze borstel Clinique geeft air brush afwerking voor uw stichting en combineert als een droom moeiteloos. Deze borstel is perfect voor all-over toepassing en de haren zijn zo gemaakt dat de aanvraag wordt het gemakkelijk rond de neus, mond, ogen en haren. De borstelharen zijn conische vlak, dat de huid geeft een natuurlijk ogende.

Prijs: Rs 1800/-

Mineralen Foundation Brush The Body Shop Natuur:

Deze stichting borstel is geschikt voor de toepassing van poeder stichting in dat het de juiste hoeveelheid poeder die niet leidt tot verspilling van het product. De borstelharen zijn ronduit gesneden dat de circulaire beweging maakt en het handvat is solide en robuust ook. De borstelharen zijn glad en niet betaald, zelfs na veelvuldig gebruik. U kunt deze borstel gebruiken om geperst poeder, poeder of minerale foundation.

Prijs: Rs 1145

Bharat en Dorris Meandersteken Brush Foundation:

Dit meanderen borstel van Bharat en Dorris is verkrijgbaar in drie maten - small, medium en large. De borstelharen zijn gemaakt van geitenhaar en synthetische vezel die vlekkeloze afwerking en combineert als een droom. De borstel is platte bovenkant en volledige ronde waardoor het ideaal is voor het polijsten en mengen maakt. U kunt dit gebruiken met elk type fundering dat is, vloeistof, crème, poeder of pigment. De prijs is ook zeer betaalbaar, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Prijs: Rs. 590

Gezichten 2 in 1 Foundation & Concealer Brush:

Wie houdt er niet 2 in 1 product? Als u op zoek bent naar een 2-in-1 borstel stichting borstel gezichten dan is dit voor u geschikt is. Deze stichting is meer concealer kwast geschikte vloeibare foundation of poeder. Maakt het mengen makkelijker en geeft glanzende look onberispelijk. De borstelharen zijn zacht en dicht, waardoor gemakkelijk de toepassing en de borstelharen niet helemaal werpen. De lange steel helpt om de controle, vooral als je nieuw bent in make-up zijn.

Prijs: 160 INR

Vega Foundation Brush:

Deze stichting borstel van Vega heeft haren plat en bruin, dat maakt het gemakkelijk aan te brengen. De lange steel helpt om grip en eenvoudige bediening. Het geeft je een compleet en zelfs dekking, dit is zeer geschikt voor rust doel in het geval, als je een beginner bent. De borstelharen verzamelen van de juiste hoeveelheid van de stichting en geeft mooie afsluiting van de hele look.

Prijs: 170 INR

MAC 187 Duo Fibre Brush:

Als u wilt een air brush, op zoek, vlekkeloos natuurlijke afwerking te krijgen, dan is deze borstel is perfect voor je. Deze borstel Duo Fiber van MAC grote ronde borstel gemaakt van zacht gemengd geit en synthetische vezels. Je kunt het gebruiken voor room, vloeibare foundations en gaat goed met losse poeder of compact ook. De haren zijn zeer zacht en de kwaliteit is zeer goed.

Prijs: Rs 2.550

QVS Flat Top Teint Brush:

Deze borstel door QVS kunnen worden gebruikt voor de toepassing van vloeistoffen, poeders of crème funderingen gemakkelijk voor een stralende look. Het mengt gemakkelijk en haren voelt heel zacht op de huid. De prijs is betaalbaar in vergelijking met andere merken en werpt geen haren waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Het handvat is een bedrijf dat een uitstekende controle biedt en het uiterlijk is ook erg interessant.

Prijs: Rs. 355

Vega Foundation Brush Pb 17:

Deze borstel heeft een zwarte handvat licht met baby zachte haren die wit en zwart van kleur zijn. Deze stichting borstel is de professionele lijn van Vega die je helpt om vast te leggen dat vlekkeloze kijken. Helpt stippel, buff en mix dat geeft de lucht geborsteld er perfect uitzien. De borstelharen zijn robuust niet betaald, zelfs na meerdere wasbeurten.

Prijs: Rs. 450

Ik zeker aanraden deze 10 soorten borstels goede basis om een ​​dromerige blik te krijgen. Ik hoop dat dit helpt u beslissen welke borstels zijn in hoge vraag, zodat je kunt bereiken dit er vlekkeloos. Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha