Beste Spa in Chennai - Onze Top 10Chennai is te ver naar achteren op de schaal van luxe! Chennai heeft een aantal kuuroorden waar u kunt genieten van een dagje ontspanning en zelf-behangen. Hier zijn tien van deze centra.

Hier is een lijst van de tien centra in Chennai:


Tulp Bali Spa:

Deze spa is gelegen op No 144/145, binnen Fortune Park Aruna Hotel in de buurt van Loyola College, Sterling Road, Nungambakkam, Chennai - 60.003 E 'open van tien in de ochtend om negen uur per dag geopend en biedt een breed scala lichaamsbehandelingen. Ze hebben een uitstekende personeel en ingevoerde producten die het proces revitaliserende helpen. Zonder twijfel de beste spa in Chennai!

Via Pinterest

Aura Spa:

Deze spa maakt deel uit van The Park Hotel franchise. De tak Chennai is gelegen op de negende verdieping van het hotel en heeft een prachtig uitzicht. Zij zijn gespecialiseerd vooral in de technieken van yoga en meditatie om vrede aan het lichaam, geest en ziel te brengen.

Via Pinterest

Invloed Spa:

Deze spa is te situeren in 2/3, Wallace Garden, Khader Nawaz Khan Road, Nungambakkam, Chennai. Zij bieden een verscheidenheid aan diensten, zoals gezichtsbehandelingen, reflexologie, massages, pedicure, manicure en haar spa. Ze zijn open van tien 's ochtends tot tien uur' s nachts en bieden kleedkamers.

Via Pinterest

Vyana Spa:

Dit hotel met spagelegenheid ligt in Fisherman Cove Chennai en biedt een scala aan holistische behandelingen die worden regenereren en revitaliseren. Biedt zeewierpakkingen, nagel behandeling, verjongende gezichtsbehandeling, massage, aromatherapie en nog veel meer.

Via Pinterest

Care & Cure Aroma Therapeutische Spa:

Deze spa is gelegen in het complex geen 1/142 Chitra Shopping, JJ Nagar, mogappair oosten, Chennai-60003 heeft de award voor meest veelbelovende spa Chennai en terecht, want het is een rustige en goed opgeleid personeel zal uw reis aangenamer te maken en won spa fascinerend.

Via Pinterest

Vermilion Nail Bar and Spa:

Deze nagel spa ligt in No 6/14, CIT Kolonie Volgende Via Chettiar Hall, 6th Cross Street, Mylapore, Chennai - 600004, en biedt een breed scala van nagel behandelingen. De individuen worden meestal geassocieerd met spa-behandelingen voor het lichaam, maar onze nagels zijn ook erg belangrijk. Dit maakt spa manicure en verf nagels in een fantastische manier.

Via Pinterest

Lemon Tree Hotel Spa:

Dit hotel biedt een scala aan verjongende behandelingen die gericht zijn op holistische ontwikkeling. De Ayurvedische technieken gericht op het lichaam, geest en ziel te kalmeren en te voorzien van alle energie goed afgerond. Ze bieden baden, lichaamsbehandelingen, massages en een buitenzwembad.

Via Pinterest

The Leela Palace Spa:

Deze spa is gelegen aan de Leela hotel en heeft een luxe interieur. Hebben aangepast praktijken van de verjonging van oude geschiedenis en gecombineerd met moderne technieken hen wonderwel effectiever te maken.

Via Pinterest

Orchid Thai Spa:

Deze spa is gelegen in het Hotel Green Park. Zijn exacte adres is N.S.K. Salai, Arcot Road, Vadapalani, Chennai, Tamil Nadu, 60002 De spa is ontworpen om aan individuele behoeften te voldoen en heeft een zeer goed opgeleid. Ze zijn gericht op verjongende gezond. Een dag in deze spa is de perfecte manier om een ​​pauze van de werkelijkheid te nemen of om een ​​vakantie door te brengen in.

Via Pinterest

Ayurvedische Spa bij Ambica:

Deze spa is gelegen in Hotel Ambica Empire in Chennai. De spa van dit drie-sterren hotel, is ontworpen om te verjongen en te revitaliseren elk individu. Het biedt een scala aan gezichtsbehandelingen en spabehandelingen.

Via Pinterest

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha