Beste Soaps Liril beschikbaar in IndiaLiril is een zeer populair merk van zeep in India, Azië en Europa. En 'geproduceerd door Hindustan Lever Limited India. Liril heeft altijd geprobeerd om een ​​aantal nieuwe verpakking en een betere producten op de markt te vinden. Zepen Liril bezetten de hoogste positie in de categorie familie zepen frisheid. De soap Liril is symbolisch van frisheid en jeugd, uiten vrijheid.

Lijst van Liril Soaps

Hier zijn de top 5 Liril zepen in India:


Liril Lime Fresh Soap:

Kalk Verse Liril zeep ruikt zeer verfrissend. Biedt frisheid, douche na douche en maakt de huid een beetje 'meer gewoon. Liril Lime Fresh Zeep kan u ook helpen zich te ontdoen van lichaamsgeur en maak je de hele dag goed ruiken. Dit is geschikt voor alle huidtypen en geen huidproblemen of bijwerkingen veroorzaken. U kunt nog steeds fris ruiken na de uitputting en ook hulp krijgen van transpiratie problemen.

Prijs: Rs. 45 per 125 g

Liril Oranje Splash:

Dit is een nieuwe reeks van Liril om de warmte, die werd gelanceerd in het jaar 200 Nieuwe Liril Oranje Splash Zeep hypnotiseert je met zijn sprankelende geur van verse sinaasappelen verslaan. Dit maakt je vergeet de verschrikkelijke warme en vochtige zomerdagen. Dit geeft u de beste baden. Het is ook zeer verfrissend. Deze nieuwe variant Liril is beschikbaar in het hele land.

Prijs: 75 g pak op Rs. 16

Liril Icy Cool Mint Soap:

Liril Icy Cool Mint is weer een nieuwe variant van Liril, in het jaar 200 Dit gelanceerd kan worden gebruikt om de hitte te verslaan in de zomer. Dit heeft een nieuwe all-time tintelende frisse geur. De Icy Cool Mint zeep is verkrijgbaar bij alle verkooppunten in het hele land. Het is verkrijgbaar in verpakkingen combo ook. Liril neemt haar belofte van verse limoen op de ijzige kou mint. Dit is erop gericht vooral de jeugd van vandaag met zijn unieke frisheid opwindend zintuiglijke om hulp te bieden tegen de verzengende zomerhitte. De ambassadeur van het merk van deze variant is Tara Sharma. Dit geeft een gevoel van kou en ervaring pure baden uitbundig. Dit geeft een frisheid ijs met energie, uitbundigheid en een complete explosie van frisheid.

Prijs: 75 g zeep op Rs. 15

Liril 2000:

Dit geeft een groot gevoel van een warme aanraking van uw dierbaren. Houdt elk deel van je huid fris en schoon. Er zijn ongeveer 2000 delen van het lichaam die gevoelig zijn voor de touch zijn, maar alleen als ze zijn schoon, fris en vol leven! Bevat tea tree olie, dat maakt je fris te voelen. En 'speciaal in combinatie met extracten van kalk en tea tree olie op te frissen en te zuiveren van de huid. Dit helpt om je mooi en kiemvrij te houden, zodat niemand kan weerstaan ​​aan de huid aan te raken. Dit is een van de oudste soap merken in India, die consistent zijn in het brengen van frisheid te leven is geweest.

Prijs: 68 g van Rs 19

Liril 2000 - zachte Aloë Vera Zeep met Lemon:

Liril 2000 - zachte Aloë Vera Met Citroen Zeep helpt u koel en tastbaar met de hint van limoen en Aloë Vera te vinden. De frisheid wordt gemengd met de zachtheid van het houden van uw huid tot leven komen met vreugde. Het bevat natuurlijke ingrediënten zoals extracten van limoen en tea tree olie op te frissen en te zuiveren van de huid. Deze zeep houdt de huid kiemvrij en geeft u koel en tastbaar. Dit maakt elk deel van je huid tot leven komen met frisheid, zodat je niet kan weerstaan ​​aan te raken.

Prijs: Rs. 43

Gebruik producten Liril? Niet delen met ons in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha