Beste Shadow Caramel Hair Kleuren beschikbaar in India - Onze Top 10 PicksHet was moeilijk om de grijze kleur of de kleur van het haar, als de opties zijn beperkt en het resultaat onbevredigend. Maar dat was in het verleden als nu heb je een verscheidenheid aan keuzes om uit te kiezen, en de resultaten zijn werkelijk uitstekend. Het haar kleuren en tinten die vandaag beschikbaar zijn gevarieerd, van het ware rood tot paars en verschillende tinten van bruin, blond en roze.

De Indiase markt heeft vandaag veel merken die verkopen haarkleuren en elk merk heeft verschillende kleuren om uit te kiezen. Als u op zoek bent naar de kleuren in karamel haarkleur, hieronder zijn een aantal merken met gelijkaardige tinten karamel om uw werk makkelijker en sneller te maken.


Beste Haarkleur Caramel

Laten we eens een kijkje nemen op de beste merken, dat de kleuren van de haarkleur caramel bieden.

L'Oreal Excellence Creme - Gold Caramel Shade No. 3:

L'Oreal is een merk bekend om zijn brede waaier van haarproducten van shampoo tot een breed scala van haar kleuren geschikt voor alle haartypes. Deze karamel haarkleur van L'Oreal geeft u een zeer rijke en natuurlijk, en het is duurzaam.

INR 559

Garnier Nutrisse - Shadow # 535 Medium Golden Brown Mahogany (Chocolade Caramel):

Hoewel niet erg duur, wat Garnier een goede keuze voor een tint caramel is dat verbetert de structuur van het haar, zelfs wanneer de kleur wegspoelt. Het is gemaakt uit natuurlijke ingrediënten die niet het haar niet beschadigen op geen enkele manier.

INR 155

Revlon ColorSilk luminista - Shadow No. 165 Light Caramel Brown:

Revlon ColorSilk is geschikt voor mensen met donker haar, dat is meestal moeilijk om kleur. Dit product biedt het gewenste resultaat en geeft glans aan gekleurd haar.

INR 400

Streax Hair - Shadow No.4 koper donker:

Streax makkelijk te gebruiken en de inhoud van walnootolie in het geeft een mooie glans aan haar net gekleurd. De schaduw van koper geeft een donkere karamel kleur ontspannen haar dat zeer trendy uitziet.

INR 120

Wella Kolestint - Shadow 5/0 Medium Brown:

Wella is een merk bekend om zijn buitengewone waaier van haarkleur. Deze haarkleuren ook langer duren dan andere merken. Het medium schaduw Brown is zeer dicht bij de karamel donkere tint. Een voordeel van dit product is dat karamel haarkleur kan worden gemengd met andere kleuren van Wella een lichtere toon wordt.

INR 489

Matrix Wonder Brown:

De schaduw Wonder Brown door Matrix is ​​donkere tinten van karamel alles. Deze schaduw duurt een lange tijd en de kwaliteit van het product is gewoon geweldig. Het is ook eenvoudig te implementeren en te onderhouden. Voor degenen die grijze haren, dan is dit de juiste keuze.

INR 215

Naturtint Permanent Hair - Shadow 6G donkere goudblonde:

Naturtint heeft 28 verschillende tinten te kiezen en kan worden gemengd met elkaar nieuwe tinten. Donkere goudblonde heeft een ongelooflijke prestatie voor mensen die op zoek tinten in karamel. Hoewel een beetje 'duur, deze kleuren permanent van aard zijn.

INR 2326

Adore Semi-Permanent Hair Color - # 104 Sienna Brown:

Adore geeft een glanzend bruin haar. De verpakking is erg handig en eenvoudig te gebruiken. De belangrijkste factor die maakt Adore nog interessanter is dat het zeer duur en zijn semi-permanent karakter hoeft men niet toepassen van tijd tot tijd.

INR 1391

Shahnaz Husain Colorveda Natuurlijke Haarkleur:

Zeer populair in India, is het bereik van de haarkleur van Shahnaz Husain gebruikt het maximum aantal natuurlijke ingrediënten. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en kan vaak worden hergebruikt als natuurlijke ingrediënten hebben geen schade aan het haar in tegenstelling tot andere haarkleuren gebaseerde chemie veroorzaken.

INR 1050

Godrej Expert Creme Haarkleur - Natural Brown:

Deze haarkleur van het huis van Godrej's haarkleur goedkoopste op de markt. Dit is een van de nieuwste producten en is erg populair geworden voor de kwaliteit van het resultaat. Het is gemakkelijk aan te brengen en zeer pocket-friendly.

INR 30

De haarkleuren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en types. Het is belangrijk om te weten de kleuren die uw huid toon de beste en dan experimenteren met nieuwe kleuren aan te passen. Daarnaast moet u aan een test patch en ook ervoor dat de kleur als u haarkleuren semi-permanente of permanent gebruik.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha