Beste Sally Hansen Nail Polish Reviews & Monsters - Onze Top 10Als het gaat om poetsmiddelen nagel, is het onmogelijk om niet te hebben gehoord van Sally Hansen. Sally Hansen is opgericht in 1950 en is nu een van de beste merken voor de nagels. Zij bieden oplossingen voor elk probleem en elke nagel manicure en pedicure behoeften. Gewoon snuffelen door hun producten en je zal zeker iets voor je nagels te vinden. Hier is een lijst van enkele van hun beste Sally Hansen nagellak kleuren van velen die hebben. Maak uw keuze!

Sally Hansen Nail Polish:

Laten we eens een kijkje nemen op de top 10 van Sally Hansen nagellak kleuren.


Sally Hansen Pacific Blue:

Is helemaal niet een glazuur voor de zwakkeren van hart !! Pacific Blue Sally Hansen nagellak is een zeer blauwe, zeer helder in een crème finish. Dit is een glazuur dat geweldig uitzien tijdens de zomers. Als u zich zorgen maakt over de helderheid van de kleur zijn, eenvoudig toe te passen een beetje zoals de Fransen. Vereist twee handen.

Sally Hansen Pearl Gloss:

Via bron

Daarna gewaagde blauwe, hier is een polish voor liefhebbers neutraal. Gepolijst Pearl is een glazuur lichte room met room finish. Ik wou dat ik deze lak voor die dagen dat ik hunkeren naar een minimalistische look. Sommige nagel stickers in het zwart zou te groot werken. Vereist drie handen.

Sally Hansen Emerald Amethyst:

Via bron

Hier is nog een cadeau voor de liefhebbers Duochrome. Emerald Amethyst is een mooie Duochrome dat verschuivingen van paars naar groen. Dit is een beetje 'dicht bij Zoya Adina. De douchrome is zeer sterk in deze. Vereist drie handen.

Sally Hansen Amber Ruby:

Naar aanleiding van dit is een Duochrome multichrone. Amber Ruby is een mooie nagellak die verschuift van rood naar brons in groen. Polish met een vrij sterk multichrone. Vereist twee handen.

Sally Hansen Commander In Chic:

Naar aanleiding van dit is een Duochrome multichrone. Amber Ruby is een mooie nagellak die verschuift van rood naar brons in groen. Polish met een vrij sterk multichrone. Vereist twee handen.

Sally Hansen Kook Mango:

Wie houdt er niet van rood glanzend? Dit is weer een aanvulling op een aantal rode wijnen lief. Kook een Mango (andere naam schattige) is een fel oranje - rode nagellak in een crème finish. Vereist twee handen.

Sally Hansen Purple Diamond:

Hologrammen zijn een van de meest begeerde glanzende texturen en hier is een andere schoonheid. Purple Diamond is een prachtige paarse holografische polish die een regenboog op de nagels creëert. De lak is een beetje 'op de pure, zodat u kunt laag over een emaille paars helderheid toegevoegd. Door zelf, vereist drie handen.

Sally Hansen Hidden Treasure:

Hidden Treasure is een mooie melkachtige glazuur met veel flakies erin. Wanneer gedragen over een glazuur donker, knipperend oranje, groen en goud. Draag het op zwart of donker bruin voor de beste resultaten. Voeg zoveel lagen als je wilt.

Sally Hansen Going Green:

Going green is een groene emaille finish in een met gras begroeide crème. Perfecte polish te dragen in de warme maanden van de zomer. Vereist twee handen.

Sally Hansen Ice Queen:

We hebben eindelijk een glitter nagellak. Ice Queen is een duidelijke polish met fijne zilveren en lichte grote zeshoekige paarse en blauwe glitters. Voeg zoveel lagen als je wilt met dit.

Ik hoop dat dit artikel aan de beste email Sally Hansen is zeer interessant geweest te begrijpen. Heb je ooit gebruikt dit merk email of wilt u een aantal van hen nu kiezen? Laat ons uw opmerkingen.

Bonus: Een gratis applicatie met nail art ontwerpen voor beginners en gevorderden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha