Beste Rossetti Peach - Onze Top 10Top Tien Peach Rossetti

Peach is een kleur zo mooi - is niet vet zoals rood, is niet breekbaar zoals roze. Tussen deze twee kleuren, vissen is een zeer veelzijdige optie. Geen wonder waarom zo veel meisjes love it!

Hier ben ik een opsomming van de top tien perzik lipsticks.


Nyx Soft Matte Lip Cream Antwerpen:

Dit is bijvoorbeeld een echte perzikkleurige lipstick. Het is de perfecte kleur voor formele gelegenheden en leuke uitstapjes gelijk. Omdat het een product Nyx, heeft een fantastische mogelijkheid van verzet en intense pigmentatie. Als u houdt van vissen, moet u zeker dit hebt in je vrije.

Revlon Colorburst Lipstick in Peach:

Revlon voorraden deze mooie koraal gebaseerd visserij. De kap is super dun en niet verder kijken dan de top. Met een fatsoenlijke pigmentatie, die een goede capaciteit voor weerstand biedt. Ook niet te droge lippen, maar houdt ze gehydrateerd.

Lakme Absolute Matte Lipstick in Peach Anjer:

Onze eigen Lakme biedt een mooie vissen bruine tint-gebaseerde applicatie die is perfect voor dagelijks gebruik. Het lijkt meer op een plek en lange verblijven vanwege zijn fantastische pigmentatie. Draag een lippenbalsem voor je lippen gehydrateerd onder die ziet er prachtig uit.

Colorbar Velvet Matte Lipstick in Peach Tango:

Dit is een zeer aards, peachy naakt lippenstift. Bocht meer naar bruin en heeft genoeg vissen in het voor een mooie kleur draagbaar. Het heeft een fatsoenlijke uithoudingsvermogen. De gloss in lijkt overdreven, indien toegepast in overmaat om de opnamen onder controle te houden!

Lippenstift van MAC in Fanfare:

MAC Fanfare is een mid-getinte tinten roze met mooie vissen erin te kwalificeren als een perzik lippenstift. Dit is een zeer girly tinten, kleuren de gezicht en geven een subtiel licht. Omdat het een Lippie MAC, heeft veel pigmentatie en glijdt als een droom op de lippen. Stamina is fantastisch en bloedt niet.

Rimmel Lasting Finish Lipstick Kate Moss # 19:

Het is een perzik bruin-tint gebaseerd en is het werk milieu vriendelijk. Het voegt kleur aan uw gezicht zonder terug te gaan een decennium met al bruin. Heeft fatsoenlijke pigmentatie en blijft zitten voor vier uur, waarna het re-applicatie nodig heeft. Deze lipstick is niet de lippen uitdrogen. En 'online gemakkelijk beschikbaar zijn.

MaxFactor Lipstick in Rosewood:

Dit is een prachtige roze gebaseerd vissen. En 'een van die kleuren die deel uitmaken van de elegantie. Het lijkt niet overdreven of niet, bloedt niet. Zit mooi op de lippen en doet al het praten voor maximaal vier uur, en dan moet je opnieuw aan te melden. Deze lipstick is een van mijn favorieten.

Lakme Absolute Lip Tint in Peach aub:

Ik hou van hoe schattig deze tinten voor de lippen! Ze zijn super schattig en fantastisch in de kleur afdeling ook. Zij hebben behoefte aan een beetje 'kruipen voor de kleur te zien en wanneer ze verdwijnen, met achterlating van een mooie tint. Deze bijzondere kleur is een roze-vissen gebaseerd en geeft je een mooie, subtiele gloed vanwege de kleur die wordt toegevoegd aan je gezicht.

Avon Valentine kleur Bliss Lipstick in Coral Pink:

Coral Rose is een echte vissen - is, natuurlijk, heeft de kleuren koraal dat het een leuke en koket kleur maakt. Het glijdt over de lippen en blijft zitten voor drie uur. Omdat het rijk en romig, zeker nodig om opnieuw toe te passen. Heeft een behoorlijk niveau van pigmentatie.

Lotus Herbals Pure Color Lipstick in Peach Crème:

Het is een perzik kleur-rood-gebaseerde applicatie die u een voorsprong klasse. En 'super gepigmenteerd en geeft een matte afwerking in een paar schoten. En 'heel gepigmenteerd en de prijs ook. Hydrateert de lippen en houdt ze gehydrateerd.

Wat is uw favoriet? Laat het ons weten!

Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha