Beste Rood Haar producten beschikbaar in India - Onze Top 10 PicksAls je niet kunt beslissen welke kleur van het haar om uit te kiezen, moet u altijd kiezen voor de rode vuur. Waarom? Nou, want naast bruin, rood is de enige kleur van het haar dat een aantal variaties moet worden benut om het gevest. Hier hebben we ingeschreven de eerste 10 kleuren rood haar voor u om te kiezen.

Mate Hair Color Crème - '65 Koper ':

Hoewel de koper niet kan een van de meest populaire kleuren van het haar onder Indiase vrouwen, schaduw '65 Copper 'Mate van kleur is er een die kan een beroep doen op een hoop'. Geeft het haar een tint dun en niet verrassend helder.


Garnier Color Naturals Hair - 'Burgundy - 16':

Garnier is altijd al een vertrouwd merk voor haar kleuren, dus het is geen verrassing dat het maakt aan deze lijst. 'Burgundy 16' is een van de rijkere kleuren en veiliger haar in de markt van vandaag. Met een formule infuus en bedek grijze top, deze haarkleur verrijkte olijfolie is zeker een goede optie voor vrouwen die een diepe schaduw van bordeaux wilt.

L'Oreal Paris Excellence Creme - 'Deep Plum 416':

Een andere diepe schaduw van rood, verfijnd, gewaardeerd door veel vrouwen is pruim. Er is iets van zijn rijke kleur en glans, dat maakt het zo populair is. Excellence Crème van L'Oréal heeft een winnend product hier ontworpen met zijn formule pro-keratine en de garantie van 100% grijsdekking.

Mate Haarkleur - 'Burgundy - 3':

Een andere bordeaux schaduw maakt deze lijst - Kleur Mate weer! Vrij van ammoniak en van lange duur, deze haarkleur doet voor de meest gewenste eigenschappen van een haarkleur ideaal. Dus als bordeaux is uw schaduw van keuze, kleuren Mate 'Burgundy3' is de perfecte keuze voor u.

L'Oreal Paris Casting Creme Gloss - 'Plum 316':

Deze schaduw is slechts een paar tinten lichter is dan de schaduw van L'Oreal Bourgondië genoemd net boven. Met bijna identieke functies en verbeteringen, deze haarkleur maakt het aan de lijst.

Revlon ColorSilk - 'Deep Burgundy 3DB':

Voor degenen die zich afvragen waar was Revlon, presenteren we de 'Deep Burgundy 3DB'. Deze schaduw is doordrenkt met mango boter en bladeren. Net als veel andere goede haarkleuren, is ammoniak. Bovendien wordt de airconditioner is ontworpen om je haar blik vol en springkasteel, in plaats van plat maken.

Revlon kleur nr Haarverzorging - '3RV Burgundy':

En 'een andere stem uit Revlon in slechts een beetje' verschillende tinten van bordeaux altijd populair. Net als zijn tegenhanger 3DB, geeft een levendige glans aan haar, waardoor glanzend en gezond. En 'beter bewonderen in de volle zon.

Streax TLC Hair - 'Plum No. 20':

En u dacht dat we vergeten Streax? Deze haarkleur heeft een verrassing voor je. In plaats van kleurstoffen room geregeld met behulp van een gel kleuring. En nee ammoniak, als meeste belangrijke kleuren van haar en ondersteunt grijsdekking tot 100%. Gebruikers zeggen dat het is een complete waar voor uw geld, wat niet gezegd kan worden van alle producten van deze training.

Clairol natuurlijke instincten Hair - '32':

Alsof de suggestie van slechts bordeaux of pruim gewoon niet genoeg was, Clairol besloten om de twee glorieuze tinten rood combineren en komen met een prachtige nieuwe tinten helemaal. Deze kap heeft ook een zweem van bruin in. Omdat zonder ammoniak, een relatief lange levensduur en een mooie toon, dit haarkleur is de lijst van een van de beste kleuren van rood haar ooit.

Olia Permanente Haarkleur Door Garnier In 'Plum':

Olia in 'Plum' is een van de meest gewilde haarkleuren. E 'op basis van olie, waardoor het een uitstekende conditioner maakt. Dus als u op zoek bent naar een haarkleur die rijk en luxe, dan is dit iets voor u.

Probeer deze zoete tinten en mooi als je spel te pronken met een knipbeurt vurig rood. Deel uw opmerkingen en standpunten in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha