Beste Revlon producten beschikbaar in India - Onze Top 10Revlon is een erkend merk en hebben geproduceerd sommige echt geweldig. Als je een Revlon en u wilt de beste producten Revlon, dan is deze functie zeker iets voor jou.

Meest populaire producten Revlon in India


Ziet, Ik zal een opsomming van de 10 Revlon producten. Hoop dat je wilt.

Revlon ColorStay Lip Liner:

Lipproducten zijn essentieel in de ijdelheid van elk meisje en Revlon biedt vele spannende kleuren die elk meisje zal behagen. Lip liners zijn verkrijgbaar in vele kleuren en helpen om uw lipstick langer duren, te voorkomen chippen en bloeden. Deze potloden verdwijnen en er is dus geen noodzaak om ze te scherpen. Dit bespaart uw product. De kleuren zijn zo levendig dat je ze ook alleen kan dragen. Interessant, is het niet?

Revlon ColorStay Liquid Liner:

Dekt vloeistoffen zijn moeilijk toe te passen, maar nu niet meer! Dit komt omdat Revlon ColorStay liners liners zijn makkelijker toe te passen. Ze zijn verkrijgbaar in vele tinten sexy en spannend, ideaal voor alle vrouwen en meisjes in het college cursus. Deze panelen droog in 15 seconden en blijven de hele dag zonder te verbleken. Het is verrijkt met vitamine E en Aloë Vera, het zijn dus veilig voor uw ogen.

Revlon Photo Ready compacte make-up:

Als u op zoek bent naar een compacte poeder dat je een van airconditioning geborstelde afwerking kan geven, dan is dit voor jou. Combineert als een droom en geeft een natuurlijke stralende huid. En 'licht en bevat ook SPF 20 die beschermt tegen de zon. Verhoogt het uithoudingsvermogen van uw make-up basis. Wat wil je nog meer?

Revlon Nail Enamel:

Revlon nagellakken zijn verkrijgbaar in bijna alle mogelijke kleuren en zijn redelijk geprijsd. Deze bieden nagels met kleur chip-bestendig en duurzaam. Nagellak droogt snel en geeft glans aan je nagels. Het is verrijkt met zijde proteïnen schild dat je nagel oppervlak egaliseert, het creëren van mooie nagels kleur, zonder vlekken of strepen.

Revlon Photo Ready Foundation:

Deze stichting geeft u een egale teint en vlekken en littekens te verbergen. Het is verkrijgbaar in twee kleuren die gaan elk huidtype te voltooien. Het bevat SPF 20 die beschermt tegen de zon en ook niet witachtig in foto's verschijnen. In het kort is het foto-ready zoals de naam impliceert. De container is gemakkelijk te dragen en wordt geleverd in een enorme hoeveelheid die lang zou duren.

Revlon Touch & Glow Powder Blush:

Deze blush Revlon is verkrijgbaar in twee kleuren - roze en bruin. De blushes zijn eenvoudig via de zijdezachte afwerking te smelten en ze zijn zeer licht op de huid. Stamina is geweldig en blijven totdat het wordt verwijderd met make-up remover. De blush is geweldig als je wilt gelaatstrekken markeren op een natuurlijke manier.

Revlon Photo Ready Concealer:

Concealers zijn echt nuttig om te krijgen natuurlijk stralende huid, maar sommige concealers kan je as kijkt. Revlon Photo Ready Concealer is anders. Deze spreuk geeft u een wenselijke dekking en niet op te sporen, die volledig verbergt imperfecties. Het blijft voor de hele dag en is verrijkt met foto chromatische pigmenten die niet schijnt in foto's. Het bevat ook SPF 20, wat een extra bonus.

Revlon Eye & Lip Makeup Remover:

Make-up remover is echt belangrijk, dus blijf weg van bacteriën en infecties. Soms is het moeilijk om zich te ontdoen van waterproof make-up, maar nu niet meer. De Revlon make-up remover verwijdert langdurige en waterdichte make-up in een schot, laat geen residu achter. En 'oogarts getest, dus er is geen zorgen te maken over breken.

Mascara Revlon smalle Water:

Revlon mascara die volume toevoegt aan je wimpers die uw ogen mooier en aantrekkelijker maakt. Het is smudge en waterdicht, wat betekent dat het gaat om te verblijven op je wimpers voor de hele dag. Het bevat ook een complexe lash verbeteren dat verhoogt de groei van de wimpers. De wand van deze mascara is erg handig en maakt het gemakkelijker toe te passen.

Revlon ColorStay Eyeliner:

Het vinden van de perfecte eyeliner is echt een moeilijke taak en als je op zoek bent naar, dan Revlon zal het zoeken te beëindigen. Deze coating wordt gepresenteerd als een intrekbare potlood en hoeven niet te scherpen. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft gedurende 10 uur, als je probeert vlekken en waterdicht. Het is gemakkelijk aan te brengen en glijdt soepel op de ogen, zonder te irriteren.

Wat zijn je favoriete beauty producten Revlon? Met ons te delen. Heerlijk verblijf!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha