Beste Revlon lipgloss beschikbaar in India - De Top 10Revlon is een bekend merk dat is gediend met een breed scala van cosmetische producten. Het is ook de eerste internationale merk dat werd gelanceerd in India. Ze hebben een geweldig aanbod van huidverzorging, haarverzorging en make-up. Vandaag deel ik een aantal van de beste Revlon lipgloss die het proberen waard is.

Revlon Lip Gloss Shades

Revlon Colorburst Lip Gloss in Papaya:

Het is een koraal roze tint met een lichte flare in het, maar ze zijn niet groot en niet over-the-top uitzien. Het geeft een doorzichtig deksel en verbergen gepigmenteerde lippen. Zorgt voor een glossy glans en verlicht het gezicht. De formule is niet plakkerig en het ziet er erg licht op de lippen. Als je een liefhebber bent van koraal dan is dit het proberen waard.


Revlon Super Lustrous Lip Gloss koffie Sparkles:

Dit Revlon lipgloss komt in een doorzichtige plastic fles met een hinde voet applicator. De schaduw is een naakt beige met lichtflitsen in het. Deze tint past bij alle huidtinten en indianen zullen het beste met rokerige ogen zijn. De schittering blijft gedurende 4 uur en houdt de lippen gehydrateerd en lang gehydrateerd. Het heeft ook SPF 15, die een toegevoegde bonus.

Revlon Colorburst Lip Gloss Fire:

Het is een lipgloss rode bloed zonder flikkeringen. De formule is romig en hydraterend, maar helemaal niet vettig. Het is sterk gepigmenteerd en gepigmenteerde lippen dekken gemakkelijk. Blijft gedurende 5 uur en na het verlaten van een rode tint. Het is als een vloeibare lipstick met glitter.

Crème Revlon Super Bright Lip Gloss Lilac:

Het is een lichte paarse tint zonder flikkeringen. En 'perfect voor de dag als het licht is en geen grote glinstert bevatten. Blijft gedurende 3 uur wat goed is voor een glans. Houdt de lippen gehydrateerd gedurende 4-5 uur, en de formule is niet plakkerig. Het kan ook langs de glans voor de capaciteit van resistentie.

Revlon Colorburst Lip Gloss Crystal Water:

Het is een duidelijke glans met glinsterende lila en roze in, maar over-the-top niet kijken. De textuur is romig en dan glijdt gemakkelijk over de lippen. Het is niet plakkerig of vettig. Je kunt het boven elke lipstick want het is licht en voelt niet zwaar op de lippen. Heeft geen overweldigend geur en blijft gedurende 3 uur, maar houdt de lippen gehydrateerd voor ongeveer 5 uur.

Revlon Super Bright Lip Gloss in Pink Pop:

Het is een hete roze tint zonder verblinding, maar nog steeds verlicht het gezicht. De verpakking is zeer elegant en heeft een hinde voet applicator die de toepassing gemakkelijker maakt. De textuur is romig en dan glijdt als boter op de lippen. Het heeft ook SPF waardoor het perfect om te dragen op de dag maakt.

Revlon Colorburst Lip Gloss in Hot Pink:

Het is een cool-gestemde roze glans die glinstert licht in, maar zijn niet zichtbaar is. Het geeft een lichtgevend effect op het gezicht. Het is gepigmenteerd en je kunt ook op te bouwen als je gepigmenteerde lippen. De formule is romig en goed gehydrateerd lippen. Blijft gedurende 4 uur zonder lippen droog.

Revlon Super Bright Lip Gloss - Raisin Glaze:

Het is een puur gouden rood met gouden vlekken in het en ziet er erg koninklijk. Als je van glinstert Dan zul je deze lipgloss. De glitters zijn niet erg groot en glanzend, of u kunt gemakkelijk dragen. De formule is niet plakkerig en is te licht. Het is perfect voor bruiloften en speciale gelegenheden.

Revlon ColorStay Mineral Lipglaze Overwerk Wijn:

Het is een diepe, glanzende bruine tint en als je graag donkere tinten te dragen, dan is dit het proberen waard. Het is niet kleverig en blijft gedurende 4 uur gemakkelijk. Hydrateert je lippen en zonder uit te drogen. De verpakking is zeer elegant en de staf is ook goed.

Revlon Color Stay Overwerk Lip Color - Sheer Pomegranate:

Fuchsia lippen zijn de nieuwste trend vandaag en als je nog niet gevonden uw perfecte roze lipgloss maar probeer dan deze. Het is een lip gloss 2-in-1 als één uiteinde bevat de kleur van de lippen en het andere uiteinde bevat de toplaag. Dus, kun je het gebruiken als een duidelijke glans of lip kleur ook. Hydrateert je lippen en blijft gedurende 8 uur, die is gewoon geweldig.

Heb je geprobeerd Revlon lipgloss kleuren of tinten? Wat schaduw is jouw favoriet?

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha