Beste Remington stijltangen beschikbaar in India - De Top 10Stijltangen zijn erg populair deze dagen in de salons en ook voor gebruik in huis. U kunt haar zijdezacht, glad en zacht te geven. Niet alle stijltangen zijn geschikt voor iedereen. Het is belangrijk om de platen te kiezen voor blond haar, afhankelijk van het type van haar, haar toestand, haar textuur, enz. Dit bericht gesprekken over Remington stijltangen die op grote schaal worden gebruikt deze dagen.

Hier zijn de top 10 Remington Ontkrullingsmiddelen:

Remington S1005 stijltang:

Dit heeft vele functies, zoals:


Sloten plaat, keramische Teflon Coating, variabele warmte-instellingen, LED-indicator, wereldwijd voltage, 30 sec Warm-up tijd, 360 graden draaibare snoer.

De stijltang Remington S1005 geeft je haar glad en recht. Dit heeft, technologieën toermalijn keramische en Teflon om de beste resultaten te bereiken. Het haar ijzer in een korte tijdsduur van 30 seconden verwarmd. Dit heeft een lange kabel die de flexibiliteit om te bewegen biedt. Deze straightener schakelt automatisch uit en is compact en klein. Dit is dun en lang, en geeft vaak meer volume aan je haar.

Prijs: Rs.3699

Remington S3500 stijltang:

Dit vindt plaats in een hittebestendige tas met zwevende borden en glijden. Het temperatuurbereik van deze limiet is 150-230 ° C. Dit heeft een toermalijn coating die sec IN15 verwarmt.

Prijs: ₨ 0,3699

Remington S9500 stijltang:

Deze straightener van Remington heeft een zeer lange, keramiek en dunne platen. Deze warmt snel op - slechts 10 seconden. De stijltang Remington S9500 biedt kapper-recht met een minimale inspanning. Je kunt krijgen een knipbeurt glad en recht. Dit is ook snel, efficiënt en geeft goede prestaties. De platen zijn bekleed met keramische en echte parel. Dit levert warmte over het oppervlak van de platen voor snelle verwarming zonder brandende haar. De straightener Remington S9500 heeft een temperatuurbereik van 150-235 graden Celsius warmte-instellingen en afhankelijk van uw haartype en textuur.

Prijs: ₨ 0,6399

Remington S1450 stijltang:

Remington S1450 stijltang wordt geleverd met het pakket:

Hoofdunit, concentrator, Opknoping Loop, inklapbare handgreep, instructieboekje en 2 jaar garantie.

Prijs: Rs.2299

Remington S1001 stijltang:

Dit zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling over de borden. Deze gerechten zijn bijzonder lang en te beschermen tegen kroezen. Glijden soepel en hebben hoge niveaus van warmte. Deze gelijkrichter keramische platen en een temperatuur van 210 ° C. Deze heeft een keramische bekleding, teflon en toermalijn met LED-indicator.

Prijs: € 1215

Remington S8590 E51 Keratin Therapy Pro stijltang:

Deze is uitgerust met een geïntegreerde digitale display en keratine geavanceerde keramische-gecoate platen met een thermische beveiliging sensor. Ze zwevende platen voor constant contact gelijkmatige druk op het haar. Het wordt geleverd in een opbergzakje hittebestendige luxe. Dit geeft je haar een glanzende look en stijl. Ze hebben geavanceerde platen van keratine die zijn bekleed met keramische stijl van uw haar zonder te worden beschadigd door de extreme hitte.

Prijs: Rs.6699

Remington S8500 E51 Shine Therapy Straightener:

Het heeft een digitale temperatuur weergave, geavanceerde keramische gecoate platen doordrenkt met Marokkaanse Argan olie met vitamine E. Het bevat zwevende platen voor een gelijkmatige druk op het haar. Dit geeft u recht op poker en perfect haar accentueren de rest van je inspanningen. Remington S8500 Shine Therapy E51 stijltang heeft geavanceerde keramische platen bekleed 110 mm met instelbare temperatuur instellingen tot kroezen onhandelbaar glad.

Prijs: Rs.5580

Remington S8510 E51 Frizz Therapy stijltang:

Deze best Remington stijltang heeft keramische gecoate platen zeer geavanceerde doordrenkt met kroezen-resistente micro-conditioners. Bevat zwevende platen voor gelijkmatige druk op het haar en een digitale temperatuurindicatie. Remington S8510 E51 Frizz Therapy stijltang haar is doordrenkt met micro conditioners voor haar statische en kroezen minimum. De platen zijn van de vlotter en ervoor te zorgen dat er nog overdracht van warmte en druk op het haar beter styling. Die voorziet in het gemak en de veiligheidsvoorzieningen.

Prijs: Rs.4380

Remington S5520 stijltang:

Deze heeft een automatische uitschakeling na 60 minuten en de temperatuur LCD slot met geavanceerde keramische coating. Deze is uitgerust met de turbo en de vergrendeling van het scharnier voor opslag. De stijltang Remington S5520 is een hulpmiddel voor een effectieve styling het haar glad en zijdezacht. Deze stijltang is in staat om het stylen van je haar onmiddellijk met slechts een opwarmtijd van 15 seconden.

Prijs: 5899 INR

Remington S6280 stijltang (zwart):

Dit is zeer eenvoudig te gebruiken om je haar te ontwerpen. Dit is een snelle en efficiënte styling. Dit heeft zes temperatuurstanden voor volledige controle. Remington S6280 stijltang (Zwart) heeft keramische platen en een temperatuurbereik van 120-240 graden Celsius.

Prijs: Rs.4799

Heb je geprobeerd een van deze stijltangen Remington? Met ons te delen hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha