Beste producten voor je huid om u koel en licht te houdenWees gerust dat alle hieronder genoemde producten zijn uitgeprobeerd en testen: p eigenlijk hebben de lijst van mijn favoriet tot nu toe!

Rozenwater:


Rozenwater speelt een cruciale rol voor de schoonheid. Met de hulp van rozenwater dat we onze huid kunnen houden glanzend en zich te ontdoen van schadelijke stof op de huid. Rose water heeft een aantal van de vitaminen zoals vitamine A, C, D, E, B3 en natuurlijke antibacteriële. Na het wassen van je gezicht gelden rozenwater.

Biotique polijsten de huid:

Ik heb veel scrubs gebruikt maar altijd terug naar deze polijstmachine huid Biotique komen is niet hard op de huid en je kunt eigenlijk het verschil voelen na het wassen ... dat de huid niet uitdroogt, maar laat stralend en gloeien. Vrij betaalbaar. De tank 60gm duurt langer dan 2-3 maanden, twee keer per week gebruik.

Biotique Komkommer Water:

Komkommer staat bekend om zijn verkoelend effect, water komkommer Biotique houdt uw gezicht verfrist na het gebruik van this.This wordt verkregen uit natuurlijke ingredeients dat is niet schadelijk voor de huid.

Natures Essence ALEOVERA GEL:

Ik ben zo blij dat dit product, dat is heel betaalbaar 58rs haar gewoon geloof me Ik zweer bij deze product.I gebruiken Gebruik dit product voordat je naar bed gaat het voelt zo licht baseerde zijn gell en uw huid Fells als ijs ... moet product hebben.

HIMALAYA NEEM Face Pack:

De meesten van ons zijn vertrouwd met dit product. is de meest populaire product van Himalaya ... dit wikkelen is het veilig om onzuiverheden uit de huid te verwijderen.

KARA HUIDZORG doekjes:

Het gebruik meer huidverzorging gebruik doekjes zijn natte doekjes Kara ... Ik gebruik het voor vele doeleinden te verwijderen make-up of te verwijderen vuil van je gezicht en zeer gemakkelijk om overal te dragen en houdt je koel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha