Beste Producten VLCC voor gewichtsverlies - Onze Top 10 PicksVLCC producten zijn kruiden en ayurvedische in de natuur. Zijn echt effectief en daarom door iedereen geliefd. De lijn van persoonlijke verzorging VLCC heeft meer dan 100 huidverzorging, lichaamsverzorging en haarverzorging producten die betrouwbare oplossingen te bieden voor uw behoeften. Deze producten zijn speciaal gemaakt door het mengen botanische extracten, etherische oliën en verschillende voedingsstoffen. Mensen hebben veel vertrouwen op VLCC producten die werken vanuit het celoppervlak.

VLCC heeft verschillende producten voor alles wat met huidverzorging. Het biedt een breed scala van producten voor gewichtsverlies ook. Met meer dan miljoenen tevreden klanten, producten VLCC voor gewichtsverlies hebben bewezen waardig van hun vorderingen te zijn. De eerste 10 VLCC producten voor gewichtsverlies is de volgende:


VLCC producten voor gewichtsverlies

Shape Up Afslanken Olie:

Prijs: Rs. 195

Grootte: 100 ml

Shape up VLCC Afslanken olie is speciaal ontwikkeld om cellulitis te verminderen, verhoogt de elasticiteit van de huid en het verstevigen van de huid. Deze olie heeft een unieke mix van citroen en granaatappel, dat helpt bij de bestrijding van de hardnekkige vet en vermindert vet, waardoor een glad lichaam en achter afgezwakt.

Shape Up taille en buik Trim Gel:

Prijs: Rs. 600

Afmetingen: 200 gm

Het is een klinisch bewezen oplossing voor het modelleren en trim je taille en buik. Het is gemaakt van verschillende effectieve ingrediënten zoals plantaardige olie en zwarte peper olie, Cyprus, geranium olie, citroenschil, rozemarijn olie en granaatappel olie die helpen om vrij te maken en breken de vetcel in verbruiksenergie . Leegt de extra-water behouden en versterkt oppervlak van de huid, waardoor het dunne en afgezwakt.

Shape Up heupen, dijen en armen Shaping Gel:

Prijs: Rs. 395

Afmetingen: 100 gm

Oliebasis Cyprus, sesamolie en andere plantaardige extracten, deze gel vormgeving helpt om cellulitis te verminderen bij vrouwen. Het vermindert niet alleen hardnekkige vet, maar verbetert ook de elasticiteit van de huid terwijl het laten strakker en stevig.

Shape Up kin en nek verstevigende crème:

Prijs: Rs. 495

Grootte: 100 ml

Deze speciaal samengestelde crème bevordert steviger en jonger uitziende gezichtscontouren. Het is gemaakt met zwarte hoorn-papaver, paard borst noten, Cyprus, sinaasappelschil, tarwekiemen en olijven die te verfijnen en beitel de onderkaak, lagere wangen, hals en kin.

Body Firming Shower Gel:

Prijs: Rs. 295

Grootte: 100 ml

Het is een speciale formule douchegel die helpt om en verstevigt en versterkt de vorm van het lichaam. Het diep reinigt poriën en verbetert de elasticiteit van de huid. Regelmatig gebruik van deze douchegel zorgt voor een meer gestroomlijnde vorm van het lichaam en afgezwakt.

Subtieler Honing:

Prijs: Rs. 65

Afmetingen: 125 gm

Honing VLCC dunner is een kruiden en ayurvedische voor gewichtsverlies. Dit is een van de VLCC afslankproducten is speciaal gemaakt voor degenen die bereid zijn om gewicht te verliezen. Het is verrijkt met computer micro-voedingsstoffen die goed werken om het lichaam slanker en strakker maken.

Subtieler Isabgol Lemon:

Prijs: Rs. 195

Afmetingen: 100 gm

VLCC dunner Isabgol citroen is een unieke vezel voedsel dat is verrijkt met de goedheid van citroen en psyllium, en andere kruiden zoals zoete venkel en zoethout Indiase senna dat het lichaam van de spijsvertering te verbeteren, het bevorderen van gewichtsverlies.

Subtieler Isabgol Ananas:

Prijs: Rs. 195

Afmetingen: 100 gm

Dit is een andere variant van Isabgol subtieler. Het is een vezel lage calorie voedsel dat wordt gemaakt met een combinatie van ananas, psyllium en andere kruiden die helpen om je lichaam fit en dunner te maken.

Shape Up Breast Firming Cream:

Prijs: Rs. 495

Grootte: 100 ml

Het is een verstevigende crème die een unieke mogelijkheid om de weefsels te scherpen heeft, het bevorderen van steviger, gelift en voller bustes. Verfijnt contouren buste, bedrijven van de B-Line en verbetert de huid toon en textuur.

Shape Up Momz postnatale Olie:

Prijs: Rs. 450

Grootte: 100 ml

Deze olie, olie gebaseerde tarwekiemen en avocado-olie helpt zich te ontdoen van striae, herwint elasticiteit van de huid en maakt de huid strakker en stevig.

Heb je geprobeerd een van deze producten VLCC voor gewichtsverlies? Laat ons een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha