Beste Producten Veet - De Top 5Veet, Reckitt Benckiser India is de nummer een merk in de categorie van producten voor ontharing.

Ze hebben een breed scala van producten in room en was aan de behoeften van ontharen vrouwen voldoen, terwijl tegelijkertijd gezien hun huidtype. De producten bevatten ingrediënten zoals kalium thioglycolaat en kaliumhydroxide die samen kalium glycolaat die helpt om de haarschacht die helpt bij het effectief verwijderen van ongewenst haar ontbinden vormen.

Veet belooft langdurige huid glad en elastisch, om afscheid te nemen van de pijn en het geduld die betrokken zijn in de salon wassende, draadsnijden, epileren en de mogelijkheid van bezuinigingen en krassen met scheren. Met de verschillende varianten van de huid Veet beschikbaar is, kan u wilt kiezen en de huid, zacht, licht en glad haarloos welkom tegen een betaalbare prijs.

Dus laten we eens kijken wat zijn de beste producten Veet:

Top 5 Veet producten

Veet Suprem 'Essence Ontharingscrème:

De Essence Ontharingscrème Veet Suprem 'bevat een mix van oliën schoonheid. Deze factoren hebben een therapeutisch effect met aroma hebben hydraterende werking op de huid, en met het licht Velvet Rose geur in dit product, er is geen zorgen te maken van de sterke chemische geur die kan worden gehaat door sommigen in hun epileren.

Deze niet-vette Veet ontharingscrème is gemakkelijk aan te brengen en te verspreiden; werkt super snel, in 3 minuten en kan worden gehouden voor een maximum van 6 minuten, zoals aangegeven.

Het komt met de bochtige Perfect Touch-spatel Veet dat met al zijn crème producten biedt en dit zorgt voor een snelle en gemakkelijke verwijdering van de opgeloste haar van de huid, waardoor de huid glad, soepel en zacht aan.

Het is ook bekend om bruin te verwijderen en de huid niet donkerder.

Veet 3 Minute Ontharingscrème voor normale huid:

Voor normale huidtypes, Veet brengt ons deze variant.

De formule is verrijkt met dubbele hydraterende complex aan de gladde en mooie huid in drie minuten tijd vast te leggen. Deze bevat ook Lotus melk - waarvan bekend is dat te verzachten en kalmeren de huid en een delicate geur Jasmine.

Gemakkelijk te gebruiken en toe te passen, die Veet ontharingsmiddel krimpt snel haar dat zichtbaar is voor het oog, ze gieten van de wortels en nogmaals de spatel nuttig helpt om effectief te verwijderen, waardoor de huid zacht en gehydrateerd gedurende zonder vertrouwen haar -over.

Veet 3 Minute Ontharingscrème voor de droge huid:

Men denkt dat droge huid en werkt op dezelfde manier. De speciale bestanddelen van deze variant shea boter die helpt te hydrateren en te genezen huidaandoeningen, waardoor het glad en zacht, en tegelijk nuttig voor anti-aging doeleinden.

Deze bevat ook de delicate geur van lelie.

Sensitive Skin Cream Veet ontharing:

Schoonheden gevoelige huid - je geen zorgen over irritatie van de huid, omdat Veet heeft een variant voor u, speciaal ontwikkeld voor dit soort gevoelige huid.

De werktijd hiervoor is 5 minuten.

Verrijkt met kalmerende aloë vera en natuurlijke antioxidant vitamine E, dit geeft de huid een zijdezacht, glad en stralend, terwijl niet het probleem veroorzaakt onnodige huid.

Veet EasyGrip Ready-to-Use Wax Strips:

Veet brengt ons iets nieuws houdend met het comfort en de behoeften van de gebruikers.

Strips Veet EasyGrip Ready-to-Use Wax vereenvoudigen het hele proces van waxen, waardoor te verkrijgen, zonder haar glad en mooie huid op het comfort van uw huis. Er is geen verwarming en geen rommel betrokken. Volg gewoon de eenvoudige stappen in de richtingen en je bent klaar om te gaan!

Deze Veet wax strips zijn verkrijgbaar in 3 varianten en voor de verschillende soorten van de huid:

  • Normale huid: met Shea Butter en Berry
  • Droge huid: Aloë Vera
  • Gevoelige huid: Vitamine E en amandelolie

Deze zijn speciaal ontworpen om te grijpen en te verwijderen haren, te kort daarom hoeft te wachten tot de haren weer groeien voordat verwijderd. Strips Veet EasyGrip klaar om wax ontharing gebruiken maakt het heel gemakkelijk en relatief pijnloze ervaring.

Dus, heb je een van deze producten en hoe Veet Veet was uw ervaring gebruikt? Voel je vrij om je gedachten met ons te delen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha