Beste Producten Neutrogena - Mijn Top 10De Indiase schoonheid markt wordt overspoeld met zo veel merken die vaak te bespreken welke te kiezen boven de andere. Neutrogena, Johnson bestrijdt acne en controles en een fles duurt een lange tijd, waardoor het prijskaartje voor de deur.

Neutrogena Oil Free Moisturizer SPF15:

Een persoonlijke favoriet, dat ik het heb aangeraden om veel, deze niet-comedogeen moisturizer is niet vet en alcohol, zonnecrème biedt eenvoudige, houdt de huid gehydrateerd lange mooie, trekt snel in de huid en maakt de huid zacht en elastiek bij regelmatig gebruik. Het is een ideale moisturizer voor de vette huid.


Neutrogena Noorse Formule Body Emulsion:

Perfect voor de strenge winters en ook voor de droge en gebarsten huid, deze lotion met een consistentie die voelt echt licht op de huid geneest en verlicht alle tekenen van droogte, het oppervlak van de huid onmiddellijk te vernieuwen, het houden van de luchtvochtigheid en de ' Dagelijks gebruik maakt de huid glad en zacht aanvoelt.

Neutrogena Fine Eerlijkheid Lotion SPF 30:

Deze combineert de voordelen van een moisturizer, whitening/eerlijkheid crème en zonnebrandcrème, dus het is ideaal voor dagelijks gebruik. Het is niet plakkerig, wordt gemakkelijk geabsorbeerd, is het geschikt voor alle huidtypes zou zijn en werkt goed om de huid te verlichten, verhoogt de helderheid van de huid en maakt het kijken gloeiende en zichtbaar eerlijker verloop van tijd.

Neutrogena Noorse Formule Lip Moisturizer:

Een lip moisturizer met zonnebrandcrème geur zorgt voor een fantastische combinatie, perfect voor dagelijks gebruik en zeker dit product tot haar vorderingen. Helpt om de lippen gehydrateerd en zacht, effectief verwijderen van de problemen van uitdroging en kloven.

Neutrogena Deep Clean Gentle Scrub:

Met de niet-schurende micro-korrels, deze scrub niet-comedogeen en olie is zacht genoeg voor dagelijks gebruik. Betahydroxyzuur exfolieert effectief verwijderen van onzuiverheden ingebed in de huid, het onthullen van een gladdere huid.

Neutrogena Deep Clean Meeëter Verwijderen Daily Scrub:

Een ander groot Neutrogena producten in India die het maakt tot de Top 10 - verrijkt met de enige 'Meeëter Fighting Complex' en zachte exfoliërende micro kralen, deze formule olie-vrije en niet-comedogeen helpt om zich te ontdoen van die wijst zwarten vervelend en voorkomt ook hun recidief bij dagelijks gebruik, waardoor de huid gezonder en ook is geschikt voor alle huidtypes.

Neutrogena Noorse Formule Hand Cream:

Verrijkt met glycerine vochtinbrengende crème, handcrème dit concentraat wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de huid, waardoor langdurige en effectieve verlichting van droogte. Verbetert de zachtheid en de totale uitstraling van de huid bij regelmatig gebruik.

Neutrogena Deep Clean Meeëter Clearing Toner:

Een vijand van punten zwarten, deze olievrije toner is geschikt voor dagelijks gebruik. Controleer de grootte van de poriën door de klemwerking, voelt verfrissend wanneer toegepast op de huid, verwijdert onzuiverheden en wijst zwarten vermindering van de gevechten bij regelmatig gebruik en voorkomt de nieuwere verschijnen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha