Beste Producten Keya Seth - Onze Top 10 Picks

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 2, 2015 Admin Schoonheid 0 2


Keya Seth staat bekend als de pionier op het gebied van aromatherapie in India. Het is een van de toonaangevende merken voor gezondheid en schoonheid zorg en Ayurvedische kruiden India. Producten door Keya Seth kan blindelings te vertrouwen en zijn erg effectief. Mensen zijn met behulp van Keya Seth haarproducten om het haar en de bestrijding van de problemen van haar en hoofdhuid te voeden.

De top 10 Keya Seth Haar producten in India is als volgt:


Keya Seth Aromatische Spa Hair Conditioner Serum:

Dit serum prachtige haar helpt om de schade veroorzaakt door milieu-aanvallen te voorkomen. Bestaat uit aromatische essentiële oliën zoals lavendel, geranium, citroen, cederhout, roze en oranje. Voedt het haar en maakt het glad, zacht en mooi. Als je kunstmatig rechtgetrokken haar of Premed of gekleurd, zal deze beschermen en voeden het haar en schade te voorkomen.

Keya Seth Alopex Hair Oil:

Alopex Hair Oil door Keya Seth helpt voorkomen dat haaruitval en versterkt de haarwortels. Het voedt het haar en helpt om andere uitdagingen zoals de bestrijding zoals gespleten haarpunten haar, vroegtijdige veroudering en saaiheid. Als je alopecia plaatst, dit haar olie om de haargroei te bevorderen.

Keya Seth glans en Seta Spa Shampoo:

Zijde en Shine Spa Shampoo is gemaakt van theebladeren, hooi griekse, kesin, ritha, tea tree, honing, rozemarijn, citroen en lavendel die voeding geeft aan het haar waardoor het glanzend, zacht en zijdeachtig. Ook reparaties beschadigd, dof haar en droog, terwijl het geven van een nieuw leven.

Keya Seth Root Vitalize haar Actief:

Het is een haar toner die helpt zich te ontdoen van droog haar problemen zoals roos, jeuk, sufheid enz. Het beschermt ook je haar tegen schadelijke UV-stralen die het haar futloos en zwak maakt. Voorwaarden en voedt het haar in de diepte waardoor het zacht en glanzend.

Keya Seth zwarten glans Hair Pack:

Dit pakket is gemaakt van haar LODH bladeren, methi, arnica, MLA, Jaba en thee die het haar van pre-mature vergrijzing te beschermen. Dit biedt tevens voeding aan het haar en maakt het sterker, dichte en briljant.

Keya Seth glans en Silk 3-in-1 Shampoo Honing:

Deze shampoo is verrijkt met honing, dat is een natuurlijke conditioner. Het brengt glans en glans die omstandigheden en beschermt het tot de volgende wasbeurt.

Olie Keya Seth haar Grown:

Als u wilt uw haargroei te verhogen en wensen dik haar klitvrij te hebben, deze olie is een perfecte keuze. En niet alleen maar toenemen haargroei, maar geeft je ook lichte haren, zacht en probleem.

Keya Seth Zijde en Shine Volume Shampoo:

Deze shampoo vanuit huis Keya Seth helpt bij het verhogen van het volume van je haar. Maakt het haar dikker, sterker en verhoogt het volume.

Keya Seth Hair Protein Pack:

Het is een speciaal pakket van haar dat natuurlijke henna, amla, Bhringraj, methi en jatamanshi dat de totale voeding voorziet in het haar en bestrijdt roos en haaruitval heeft. Met behulp van dit eiwit pakket haar minstens een keer in een week zal je geeft, dichte haren zichtbaar gezonde, probleemloze en mooi.

Keya Seth Henna natuurlijke haarkleur:

Haarproducten Keya Seth hebben alles met inbegrip van haar oliën, shampoos, conditioners, haar wraps en haarkleuren. Laatste op onze lijst van de top 10 Keya Seth Haar producten is zijn natuurlijke henna haarkleur. Heeft zuivere henna bladeren met sinaasappelschillen, aloë vera, tea Aarde verlaten, kokos en yoghurt extracten die alle van grijs, het verstrekken van een natuurlijke glans en gezond voor hen dat het beter beheersbaar, glanzend en gezond maakt.

Ja, welke een van de producten Keya Seth ga je proberen de volgende? Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha