Beste Proactiv Producten - Onze Top 5 PicksProactiv is een Amerikaans merk van cosmetica en gezondheid. Het assortiment is gericht op huidverzorging met een nadruk op de behandeling van acne. Deze producten worden op de markt gebracht door Guthy Renker via infomercials. Ze werden ontwikkeld door Dr Katie Rodan en Dr Kathy Fields in het jaar 199 Proactive kit bevat een driedelige behandeling van acne. Dit wordt verkocht als een abonnement op het product. Deze kit bevat een cleanser, toner en behandeling. Deze bevatten glycolzuur en benzoylperoxide die worden geactiveerd en handelen op de huid. Dit wordt verkocht in verschillende varianten van de Formule Zacht, Proactiv + en Extra Kracht. Een klinische studie uitgevoerd waaruit bleek dat proactiv verminderde huidletsels, ontsteking en comedonen op de huid effectief met huidvet.

5 Beste Proactiv producten

Geavanceerd Proactiv Daily Oil Control:

Geavanceerde Proactiv Daily Oil Control is als een wonder in een fles. Als je een vette huid en zijn geïrriteerd door het, dan is dit een redder in nood. Het besturingssysteem dagelijkse olie houdt de pH-waarde van de huid in balans en voorkomt dat de huid op zoek te vettig. Helpen het probleem van de open poriën en voorkomt dat de poriën verstopt raken. Verlaat een met stralende huid die droog is schoon en helder.


Proactiv Sheer Tint Moisture:

Proactiv Sheer Tint Moisture is een vochtinbrengende crème die wordt geleverd met een tint. Wanneer toegepast op de huid gedurende lange tijd. Indien nodig kunt u make-up toe te passen over de room en dit helpt de make-up verblijf langer. Dit komt ook met SPF 15, dat is een extra bonus.

Proactiv Clear Zone Body Pads:

Proactiv Clear Zone Body Pads zijn voor mensen die de hele dag werken en de noodzaak om af te koelen. De duidelijke Zone Pads lichaam helpt bij het bestrijden van bacteriën die acne te geven en helpt om de huid fris en soepel te houden. De doekjes bevatten groene thee, glycolzuur, samentrekkende toverhazelaar, allantoïne en panthenol. Ze zijn ontworpen om de huid te verlaten fris gevoel.

Lightening cream Proactiv Nacht:

Dit product ruikt geweldig en maakt de huid zeer glad. Dit is meer geschikt voor de zeer droge huid als het de huid niet droog, maar in plaats daarvan diep hydrateert. Herstelt de huid en verzacht het.

Proactiv Refining Mask:

De Refining Mask proactief fungeert als zowel een masker en een systeem voor de behandeling van spot reductie. Het helpt om de poriën ontstoppen en houden acne onder controle. En 'geurige op te starten en uiterst effectief.

Deze alle Proactiv producten worden meestal verkocht en door beroemdheden onderschreven. Verschillende acteurs, muziek kunstenaars en andere beroemdheden betaalde veel geld om het product op de markt, en zijn de woordvoerder.

Het belangrijkste product van Proactiv, de acne kit derde deel bestaat uit een reinigingsmiddel of een reinigingsmiddel, een toner en behandeling. Actieve ingrediënten van de bovengenoemde doden bacteriën die tot groei acne, namelijk Propionibacterium acnes kit. Deze actieve principe veroorzaakt huidaandoeningen, ontstekingen, irritatie, overgevoeligheid, allergie, daarom is de meerderheid van de mensen die het gebruiken liever de oplossing met de laagste van concentraat en 5 procent in plaats van extra kracht die 7 procent heeft geconcentreerd. De Proactieve + esthetische is parabenen en verdubbelt als een moisturizer. Verschillende producten hebben verschillende formules. De toner is beschikbaar vermindert talg en olie gezichts- en schilfert de huid. De kit is voor inschrijving gedurende 30 dagen, waarna het kan worden verlengd als nodig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha