Beste Pongal Rangoli Designs - Onze Top 10Pongal, ook wel bekend als Sankranti festival is een van de meest veelbelovende van de hindoes. En mensen vieren pongal rangoli creëren modellen in hun huis. Rangoli patronen zijn meestal symmetrisch en mooi en het is van mening dat de godin Lakshmi deze rangoli ontwerpen zullen zien en zegen de familie met rijkdom. De tekeningen worden gemaakt door het mengen rijst poeder met verschillende kleuren en tinten.

Pongal Rangoli Ontwerpen


De proefpersonen gevolgd voor Rangoli ontwerpen variëren van geometrische ontwerpen met behulp van motieven als symbool van de planten en dieren. De hemellichamen zijn afgebeeld in de tekeningen Rangoli. Pongal Festival geeft voorspoed en vreugde. De oorsprong van deze traditie begon in de staat Maharashtra in India; Echter, het is nu erg populair onder de andere landen ook. Deze kunst wordt overgedragen van oudere generaties en dit vereist geen training. Hier hebben we een verzameling van de top 10 ontwerpen voor rangoli pongal/Sankranti:

De floral design in het midden van deze fantastische rangoli ontwerp is uniek en wordt omringd door het ontwerp van de lotusbloem. De gebruikelijke roze lotus is gemanipuleerd en tinten van paars en oranje werden gebruikt in dit project. Dit ontwerp is vrij eenvoudig, maar zeer geschikt voor de feestdag.

Deze tekening rangoli pongal met punten lijkt een beetje 'complexer dan de eerste. Veel kleurrijke tinten worden in dit prachtige project. De ongewone kleuraccenten maakt het unieke ontwerp. De florale motieven in het ontwerp het aantrekkelijker te maken.

Dit nieuwste ontwerp is helder met tinten van roze, blauw, oranje en groen. Dit ontwerp is heel moeilijk om eerdere ontwerpen Rangoli simpel dat we besproken. Dit unieke ontwerp voegt meer kleur aan het festival.

Dit project lijkt kleurrijker met fel gekleurde basis blauw en schakeringen van geel, paars, groen en roze te zijn. Het gebruik van kleur op een andere manier maakt het ontwerp voldoende.

Dit ontwerp is vrij eenvoudig. De verschillende modellen van de bloem kleur die wordt gebruikt in deze tekening rangoli maakt het speciaal. Dit eenvoudige ontwerp kan uw huis gemakkelijk te versieren.

Dit ontwerp Rangoli is mooi met zijn heldere blauwe basis. Dit eenvoudige ontwerp maakt het festival lijkt kleurrijker. Beginners in design rangoli kan dit ook proberen.

Dit eenvoudige rangoli ontwerp kan iedereen een ster van de dag te maken. De combinatie van geel, groen, paars en saffraan over de grijze basis maakt het ontwerp gewoon geweldig.

Dit is een mooi rangoli ontwerp met een pauw in het centrum. De felle kleuren gebruikt in dit project het aantrekkelijker te maken. De pauw is ontworpen met felle kleuren zoals geel en oranje. Beginners kunnen ook experimenteren met dit eenvoudige ontwerp.

Dit unieke ontwerp is aantrekkelijk vanwege de kleuren groen en heldere gele gebruikte. Dit ontwerp is heel simpel.

Het bloemmotief lijkt zeer geschikt voor de dag en veel kleuren worden gebruikt. De schoonheid van dit project ligt in de zachte kleuren gebruikt. Iedereen met een beetje 'oefenen kunt u dit ontwerp te doen.

Wij hopen dat u van dit design houden en te delen met ons wat je denkt van deze rangoli ontwerpen.

Afbeeldingen: Google, Pinterest,

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha