Beste Plum Hair Colours - Onze Top 10 PicksPlum is een kleur die is een favoriet bij mensen die grijze haren en ook met degenen die zijn sportieve genoeg om nieuwe haarkleuren proberen. Er is een scala van merken in India die een eigen schaduw pruim; Het is echter moeilijk om een ​​merk selecteren op basis van geschiktheid en gemak. Het vinden van het juiste merk kan een taak zijn zoals u hebt om de voors en tegens te meten voordat ze zich richten op het uiteindelijke product. Zorg moeten worden genomen om te voorkomen dat merken die chemische basis en kan schadelijke effecten op het haar hebben selecteren. Er zijn diverse fabrikanten in India, waarvan bekend is gebaseerd op groenten en kruiden, vrij van ammoniak en bieden extra voordelen voor het haar. De eerste 10 pruim haarkleuren die gemakkelijk beschikbaar zijn in India worden aangeworven hieronder voor het gemak van degenen die op zoek zijn naar een verandering in hun haarkleur.

Top 10 Haarkleur Plum

Streax TLC Hair - Plum No. 20:

Dit product is uitstekend geschikt voor het kleuren van het haar, want het bevat een gel kleurstof alleen en vrij is van ammoniak. Dekt perfect wit haar. Het serum bevat voegt waarde toe aan het product en maakt duurzame kleuren.


L'Oreal Paris Casting Creme Gloss Haarkleur - Plum 316:

L'Oreal Paris Casting Creme Gloss Haarkleur - Plum 316is een volledige behandeling schoonheid gecombineerd met Crème Gloss. Dit geeft het haar een natuurlijke uitstraling met een rijke klank en koken. Echter, het heeft een gel kleurstof die allergisch zijn voor bepaalde kan zijn, dan moet u voorzichtig te zijn voor gebruik.

Reshma Femme Rich conditioning Luminous Hair (PlayfulPlum):

Speelse Plum is een haarkleur die het haar geeft een natuurlijke look en dekt grijze haren. E 'bestaat uit kruidenextracten zonder chemicaliën. Het is een tijdelijke haarkleur en gebruiksvriendelijk.

L'Oreal Paris Excellence Crème - Deep Plum 416:

Voor een diepere schaduw van pruim, een ander product - Deep Plum 416 - is verkrijgbaar bij L'Oreal Paris ook. Dit haarproduct Plum is een uitstekende kleurstof Revitalizing Cream haar en geeft een persoon een jeugdige uitstraling na haarkleuring.

Clairol natuurlijke instincten Hair - 32 Egyptische Plum Bourgogne Bruin:

Dit geeft u een uitstekende schaduw van pruim en staat bekend als een van de top 10 producten voor het haar kleur. Het fungeert als een balsem en grijs haar en krijgt goed bedekt,. Biedt langdurige kleur en veilig te gebruiken zoals het is zonder ammoniak.

Olia permanente haarkleuring van Garnier in Plum:

Dit exclusieve product van Garnier is een haarkleur pruim op oliebasis die een 100% grijs dekking biedt en tegelijkertijd verhoogt de kwaliteit van je haar door conditionering, en waardoor het een zacht en glanzend.

Wella Color Crème Kolestint Plum 5/66:

Wella Kolestint crème geeft een rijke pruim kleur aan het haar, terwijl ook het verstrekken van een rijke glans. Het voegt veel densiteit voor het haar en helpt om de kwaliteit van het haar verbeteren.

Manic Panic room semi-permanente haarkleur voor de kleur Plum:

Een ander product dat verkrijgbaar is in India voor de kleur pruim is de Manic Panic Semi-Permanent Hair Color Crème, die klaar is voor gebruik en bestaat uit goede kwaliteit ingrediënten en kruidenextracten.

Crème Semi-Permanent Hair Dye voor Plum Colourflame:

Deze crème heeft een unieke kleur die zeer zacht voor gebruik. Naast de kleur, voegt ook het volume aan het haar en de gezondheid. Zoals de naam al doet vermoeden, is semi-permanent.

Clairol Textures & Tones 3 Kit RV Plum (CL900080):

Clairol Textures & Tones 3 Kit RV Plum is een airconditioning systeem en de kleur die natuurlijke eiwitten bevat. Het bevat ook jojoba die helpt om de kleur en glans van het haar te houden. Het is zonder ammoniak ook.

Vond deze ideeën pruim haarkleur? Heb je ooit geprobeerd een van deze haarkleuren? Vermijd het verlaten van een reactie hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha