Beste plaatsen om een ​​tatoeage in Chennai te krijgen - De Top 10Veiligheid, creativiteit en hygiëne; dat zijn de drie essentiële elementen absolute moet een tattooshop te hebben. Deze procedure houdt injecteren inkt in de huid met naalden die kan leiden tot ernstige infecties als onzorgvuldig gedaan. Daarom is de keuze van een goede tattoo studio is een noodzaak als je besluit om de inkt zelf permanent. Hier zijn tien van deze tatoeages die je kan kan goto in Chennai.

Talisman Tatoeages:

Een klant moet kunnen vertrouwen op hun tattoo artiesten. Tatuatori anderzijds moeten kunnen de tekeningen interpreteren en snel inzicht in de betekenis achter hen. Tatoeëren is een kunstvorm en moet als zodanig worden behandeld. Talisman Tattoo kunstenaars begrijpen dit en daarom zulke uitstekende resultaten te leveren.


Yantra tatoeages:

Shows zoals Miami Ink en LA Ink hebben de tatoeage cultuur wereldwijd versneld. Sekar is zo'n tattoo liefhebbers dat genoeg is om de kunst te leren en open te zijn winkel was geïnspireerd. Zeer onder de indruk van de creativiteit betrokken, verliet hij zijn baan als een computer ingenieur aan Yantra Tattoos openen in 201

Panther Tattoos:

Deze tattoo studio biedt zowel tijdelijke als permanente tatoeages. Een ontwerp dat goed op papier ziet er niet per se goed uitzien op de huid. Een Panther Tattoos kunt u een verscheidenheid van ontwerpen ervaren voordat permanent inkten. Daaropvolgende zorgdiensten zorgen minimalisering van de infectie.

Geo Tattoos:

De tattoo kunst moet immense brand en weerstand. Tatoeages Geo heeft verzameld niet alleen een ervaren personeel, maar creëerde ook een opleidingsprogramma voor al diegenen die willen leren inkaholics deze oude kunstvorm.

Het INK Tattoo Studio:

Dit onderzoek is geopend van elf in de ochtend tot acht 's nachts en biedt een hygiënische toestand voor het inkten. Deze shop heeft vijf jaar voltooid, door de jaren heen, heeft het vertrouwen gewonnen van vele klanten. Zij maken gebruik van gesteriliseerde apparatuur en een strikt beleid als het gaat om naalden en scheermessen hergebruiken.

Irezumi tattoo studio:

Als u een voorlopige afspraak te maken of gewoon gebeuren om deze plaats te komen, Irezumi Tattoo Studio is een must voor verslaafden tattoo. Ze bieden zorg en nazorg diensten en kan de klant gevraagde inkttekeningen te pre.

BlackMagic Body Art Studio:

Riep Zeer innovatief, is dit een geweldige plek om te geïnkt. Ze kunnen littekens bedekken; niet voor tatoeages en cosmetische tatoeages, samen met tatoeages algemeen.

Maha Tattoo Studio:

Deze studio is al 25 jaar en is elke dag geopend van negen in de ochtend tot negen 's avonds. Ze bieden prachtige faciliteiten en hebben veel ontwerpen om uit te kiezen.

Wonen studio tattoo inkt:

Tatoeages zijn een kunstvorm die inkten levend lichaam. Zo krijgt de inkt levenloze leven. Deze tattoo studio is creatief, zowel in haar naam en haar ontwerp.

De tattoo-shop:

Deze plaats is gelegen in de buurt van de Gangadeeshvarar Koil Bus Stand en is geopend 10-8. De diensten zijn onberispelijk en strenge hygiënische normen worden gehandhaafd.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha