Beste Pauw Tattoo Designs - Onze Top 10Een tatoeage is een geweldige manier om je lichaam te markeren. Een goede tattoo kan zorgen voor een uitstekende lichaamsversiering. Tatoeages moeten worden met zorg geselecteerd als ze zijn van blijvende aard. Een pauw heeft oneindige schoonheid, en dan een grote tatoeage thema. Hier zijn een aantal spannende ontwerpen pauw tattoo geschetst voor u.

The Best Of Pauw Tattoo Designs

Tribal pauw tattoo:

De pauw zou al zijn glorie te behouden wanneer getatoeëerd in een tribal design. Zwarte gebieden gevuld afgewisseld met de huid zou de tatoeage geven een artistiek tintje en mooi. De elegantie en gratie van deze vogel die zouden kunnen resulteren in overvloed in deze tattoo.


De staart fan:

Tijdens de balts, de pauw staart opzwelt in een fan formatie om een ​​achtergrond om zijn lichaam te vormen. Nu al zijn 200 pennen kunnen worden gezien en zorgt voor een zeer indrukwekkend gezicht. De vrouwtjes kiezen mannetjes mooiste en zijn vaak zeer selectief als het gaat om hun paring partners. Dit is een van de ontwerpen pauwenveer tattoo is zeker bovenaan de lijst!

Bloemen patroon:

Pauwen zijn erg mooi vogels. Ze zien er majestueus en indrukwekkend op hen. Pauwen zijn uitstekende tattoo onderwerpen. Dit is omdat ze al een artistieke kwaliteit over hen. In combinatie met een bloemmotief, de tattoo ziet er nog groter.

Een pauwenveer:

Deze tattoo pauwenveer heeft een patroon van ingewikkelde in de gaten, dat maakt het er gewoon prachtig. Hij majestueuze kleuren zoals brons, blauw, paars en groen, en het is echt een prachtig idee tatoeage. Zodra dit is gebeurd tattoo kleur ziet er geweldig uit.

Een schema:

Pauwen brengen geluk en de legende gaat dat de mensen aan de poorten van het paradijs leiden. Een vogel is dat een goed voorteken dat is een must have tatoeage. Naast de sterke symboliek, de vogel is zeer mooi en daarom is fascinerende tatoeage.

Zwart met een vleugje kleur:

Een pauw tatoeage kan worden gemaakt geheel in het zwart, met een vleugje van kleur hier en daar. Kleur kan worden toegevoegd aan de veren van de staart van de pauw. Deze tattoo zou groot en de zwarte zou een sterk contrast met een vleugje kleur.

Henna Design:

De tatoeage kan worden gedaan in een henna design. Henna tatoeages zijn ingewikkelde en erg leuk. De pauw tattoo kan ook worden ondertekend om de schoonheid van henna tattoo lijken. In plaats van henna, misschien krijg je een permanente tatoeage.

In de kleuren:

Pauwen hebben een grote verscheidenheid van kleuren op het lichaam. Al deze kunnen worden genomen om een ​​pauw tatoeage volledig gekleurd. Deze tattoo zou helder en levendig te zijn, net als de pauw. De felle kleuren moeten produceren een energie onmiskenbaar.

Een vleugje van de strip:

Een vleugje animatie kan worden toegevoegd aan de pauw om plezier en anders te maken. De tatoeage kan worden gegeven een grappige blik, met een hoofd van de pauw vergroot en een pop als een uitdrukking. Dit zou een unieke touch aan een tatoeage heel eenvoudig, waardoor het zeer aangenaam maakt zijn.

Een aquarel effect:

Effecten Aquarel maken een tatoeage zien er heel anders in dat brengt de artistieke kant van een tatoeage. Een pauw toen in aquarel ondertekend zou een fantastisch idee tattoo.

Dus welke van deze tattoo ontwerpen pauw is jouw favoriet? Vermijd het verlaten van een reactie!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha