Beste Parfums Versace voor vrouwen - De Top 10Het merk dat de ijdelheid, trots en stijl definieert - Versace, nam de aroma's van haar geuren naar een geheel nieuw niveau. De eerste tien Versace parfums voor vrouwen zijn hieronder opgesomd.

Baby Rose Jeans Versace for Women:

Het is een geur met alleen bloemige noten. Baby Rose Jeans Versace voor vrouwen werd uitgebracht in 1995 en presenteert aroma's van mandarijn, sandelhout, vanille, fresia, neroli, lelie van de vallei en de hyacint.


Blonde Versace for Women:

Dit parfum werd gelanceerd in 1995 en is een van de beste parfums van alle tijden verkopen. Het heeft een verleidelijke geur speciaal bedoeld voor de vrouw van nu, die iets in zijn voortgang kan nemen. De geur opent met noten van narcissen, tuberoos, ylang-ylang, anjer en enkele zeldzame kruiden die een gevoel van bitterheid en scherpte aan te geven.

Versace Bright Crystal voor Vrouwen:

Uitgebracht in 2006, het heldere kristal is echt een waardevolle aanwinst; Dit is duidelijk zichtbaar in het pakket ook. De bovenkant van het parfumflesje is een grote roze kristallen. De belangrijkste noten van deze geur is om granaatappel, Yuzu en frosted accord. Het hart van deze geur zet aroma's van pioenroos en magnolia en een hoop goodies bloem essentie.

Versace Crystal Noir voor vrouwen:

Crystal Noir is een essentie erg sensueel, zeldzaam en delicaat. In het hart van deze geur kunt u de mix van gardenia mysterieuze, sensuele, frisse, romige en licht die worden gespeeld met behulp van ruimtevaarttechnologie hoofd voelen. Het is een perfecte combinatie van musk en amber.

Gianni Versace Parfum:

Dit feit is een variant van de klassieke parfums voor dames Versace. Het is een chypre bloemige geur en werd de weg terug in 198 gelanceerd heeft de aroma's van kruiden, bergamot, aldehyden, tuberoos, anjer, iris wortel, gardenia, lelietje van dalen, jasmijn en fruitige smaak gebracht met de geur van benzoë, sandelhout , leer, patchouli, oaskmoss, amber, mirre en wierook.

Metal Jeans:

Metal Jeans werd gelanceerd in 2001 en herdenkt een nieuw millennium gekenmerkt door de vooruitgang in elk aspect van het leven. Moderne en aantrekkelijke, opent met geuren van lelie, neroli en Fressia langzaam doordringen roos, jasmijn, nootmuskaat en specerijen. Heeft een basis van sensuele muskus, amber en een vleugje vanille in de samenstelling ervan.

Versace 2 Thousand:

Versace 2 Thousand werd uitgebracht in 2000 en markeerde het begin van een nieuw tijdperk, een nieuw millennium. De geur is samengesteld uit essentie bloemen, kruidig, groen, muskus en houtachtige noten.

V/S Versus:

Het is een bloemige en fruitige geur die speciaal voor vrouwen en werd gelanceerd op het moment van 199 Fragrances keynote onder andere limoen, sinaasappel, mandarijn, kaneel, kruidnagel, lelietje van dalen, jasmijn, cederhout en muskus .

Vanitas Versace:

Lindsey Wixson is het merk ambassadeur voor Vanitas Versace en werd gelanceerd in 201 De geur is een mix van sensuele en aangename eigenschappen van houtachtige akkoorden van ceder en tonka.

Versace Essence Emotionele:

Een geur zacht en teder door Versace Vrouwen, Essence Emotionele begint met een frisse, zoete lelie en bergamot. Het is een verleidelijke mix van ylang-ylang met mango gepassioneerd en lichte kruiden die eindigt op de noten van vanille en ceder met een vleugje muskus.

Ik hoop dat je in staat om te kiezen uit de lijst van Versace parfum voor vrouwen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha