Beste parfums Armani voor Vrouwen - De Top 10Armani is een Italiaanse mode-ontwerper merk zeer goed ingeburgerd, die bekend staat om zijn kleren. Armani lanceerde zijn eerste parfum in 1982 om mensen bewust te maken van een parfum merk dat niet kan weerstaan ​​bieden.

Hier zijn mijn top 10 keuzes van Armani parfums voor vrouwen:


Acqua Di Gio Giorgio Armani voor Vrouwen:

Dit is een geur geïnspireerd door zomervakantie Giorgio Armani. Dit muskus geur met een mediterrane flair heeft toetsen van fruit zoals druiven en ananas. Dit wordt ook beschouwd als een scala van dames begunstigd door Armani parfum voor vrouwen.

Water Nieuw:

Deze geur is een nieuwe editie van de oude serie en is geïnspireerd op vrouwen met een sterke geest en zijn uiterst fatsoenlijk en zijn altijd in een goed humeur. De aroma's van de zee geïnspireerd door zomervakantie mengen met citroen, munt, peper, ceder en andere dergelijke notes, die zijn echt verfrissend.

Water geur Satinee:

Deze versie Satin is een meer sensuele en diepste van de oude Water parfum van Armani. Het is een geur die een combinatie van water en verfrissende geuren van citroen, limoen en suiker heeft. Dit parfum voor vrouwen werd gelanceerd in 2012 en is een stralende geur en vocht geliefd bij velen.

Acqua Di Gioia Eau Fraiche:

Dit is een versie frisser en lichter dan de oude en is onlangs gelanceerd in 201 E 'een geur die de natuurlijke schoonheid van de vrouw viert. Gebruik citroen, jasmijn, grapefruit en ceder mix goed met elkaar om een ​​frisse gevoel van een eitje of koud water te geven. Verkrijgbaar in 50 en 100 ml flessen, het altijd beter dan de vorige versie.

Acqua di Gioia Essenza:

Het is een bloemige geur en aquatische gelanceerd in 2011 voor vrouwen. Het heeft een verscheidenheid van merkt op dat een combinatie van citroen, peper, mint, jasmijn, ceder en suiker zijn. Deze nieuwe geur populariteit wint en snel vergeleken met de grootste in de lijst van mogelijke keuzes.

Armani:

Dit is een zuivere geur gebaseerd op bloemen, vooral voor vrouwen door Giorgio Armani. Deze geur is gemaakt met aldehyden, ananas, munt, bergamot, jasmijn, roos en notities. Gelanceerd in 1982, is één van de meest populaire parfums voor vrouwen die houden van de geuren van bloemen.

Armani Code Couture:

Dit is geïnspireerd door de wintervakantie en ziet eruit als een geur die verleiding en magische spreuken. De aantrekkingskracht die voelt met de toepassing van dit parfum is te wijten aan het hout en muskus gebaseerd elegante aantekeningen aanwezig in het.

Armani Code Elixir:

Deze geur is de luxe versie van deze reeks en is beschikbaar als een extract, als een fles als pasta. De bloemen geur betovert vrouwen met de duistere mysterie van de fles. Dit wordt als een parfum Armani ideaal voor vrouwen.

Armani Code De Toilette:

uitgebracht in 2008, is verkrijgbaar in verschillende concentraties dat de stijl, het gevoel en de keuze van vrouwen definiëren. De Pink Pepper en jasmijn Sambac worden goed gemengd met peer en sinaasappelschil tot een wapen verleidelijke vrouwen sportieve deze geur te voorzien.

Armani Code Luna:

Gelanceerd in 2006, deze geur verwijst naar het mysterie, verleiding en romantiek. Vrouwen ook als het symbool van dit parfum, - de maan, wordt geassocieerd met magnetisme en sensualiteit.

Ik hoop dat je nu in staat om te kiezen uit onze lijst van uw parfum Armani.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha