Beste Parfum Winkels - Mijn Top 10Parfums zijn alleviators stemming! Zij nemen u mee naar een geheel nieuwe wereld en breng je zintuigen tot leven. Echter, niet alle parfums alle smaken, waaronder dus de essentie dat gaat in het maken van een parfum is essentieel voor u om de juiste parfum voor je kiezen.

Er zijn vele speciale stand parfumerieën alleen dat je kunt bezoeken voor een persoonlijke begeleiding in de zoektocht naar je ware geur vinden. Laten we controleren of een aantal van de beste parfum en hun aanbiedingen.


Moulvi:

Opgericht in 1921, de heer Abdul Karim Moulvi begon de winkel met de naam Moulvi dat een nieuwe betekenis geeft aan het begrip kwaliteit parfums! De winkel is gelegen in Colaba, in het hart van de stad die nooit slaapt, Mumbai in India. De producten zijn internationaal erkend en geëxporteerd naar de GCC-landen en de Verenigde Arabische Emiraten, die vermogende klanten trekt uit Dubai, Abu Dhabi en Sharjah.

Esscenza:

Esscenza, een Italiaans woord dat betekent gewoon "Essentie" is precies wat deze winkel is. Gelegen in het hart van de stad Banglore, is Esscenza goed uitgerust met geur consultants die reis die laten zien wat het is dat zal werken voor u. Esscenza gastheren enkele van de wereldberoemde merken in parfums als Issey Miyake, Versace, Bulgari, de Mont Blanc, Ed Hardy, en Cartlier Cerruti en dergelijke.

De Parfum Shop:

Het Parfum Shop heeft zijn voet prenten in verschillende landen, zoals Ierland, het Verenigd Koninkrijk en India en handhaaft kwaliteitsnormen in alle winkels. Ze komen tegemoet aan mannen, vrouwen en zelfs kinderen. Wat trekt voetstappen op de parfumerie is het soort deals die ze hebben. Er is altijd een korting of een cadeau voor het kopen van parfum, of het nu elk merk - Gucci, Versace, Jaguar, Nina Ricci, of iets dergelijks.

Les Senteurs:

Les Senteurs toen vertaald betekent "geuren" en dit is een winkel die je je eigen privé-kenner van parfums kunnen bellen. E 'werd opgericht in 1984 en begon als een familiebedrijf in Londen, die is nu een bekend merk dat mensen bezoeken van over de hele wereld. De producten worden verkocht voornamelijk door kleine producenten van parfums; Echter, er is geen compromis in de kwaliteit die daarmee gepaard gaat. Als u op zoek bent naar die geur die een beroep op uw winkel, dan is dit de plek om te bezoeken.

Mustafa Centre:

Mustafa Center is de hub geur in Singapore! U vindt een aantal van de beste merken, bekende en onbekende, met de beste prijs die eraan verbonden zijn hier te vinden. De hele weg heeft van de geur van een zoete droom.

Floris:

Deze winkel is een referentiepunt in Londen. E 'werd opgericht in 1730 en is nog steeds actief als een familiebedrijf. Sommige van de beste Engels Kolonie van de mooiste en meest echte kwaliteit is hier te vinden. Deze winkel mag alleen bezocht worden alleen maar om de koninklijke luxe die een parfum te creëren ervaren.

Swanston:

Voor een shopping haasten lager budget, vooral als in Singapore, swanston is de winkel te zijn! Sommige van de beste parfums en toiletartikelen kan hier worden gevonden tegen ongelooflijk lage prijzen.

Annick Goutal:

Deze beroemde naam heeft zijn aanwezigheid in het Verenigd Koninkrijk, België en Frankrijk. Het brengt u een aantal van 's werelds beste parfums overleg met een aantal gewoon geweldig. Deze winkel heeft ook een online aanwezigheid.

Miller Harris:

Miller Harris is een kleine tijd winkelketen parfum in het Verenigd Koninkrijk, die is uitgegroeid tot een must-bezoek wanneer in het Verenigd Koninkrijk. De winkels van Miller Harris en de producten zijn zeer luxueus en bieden ook aan op maat gemaakte geuren van uw keuze te produceren.

Sephora:

Sephora is de winkel van luxe producten in het bijzonder geuren. Het is een Franse keten van winkels en heeft haar aanwezigheid in een aantal landen in Azië-Pacific, het Verenigd Koninkrijk, enz. Sommige van de beste merken in parfums kunt u hier vinden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha