Beste Parfum Musk voor vrouwenWie zou niet graag parfums vooral muskus parfums? In werkelijkheid muskus is een belangrijk ingrediënt dat wordt gebruikt als basisnoot in parfums. Dit is een opmerking die prachtige dier wordt geroemd als een hechtmiddel geweldig dat helpt om de snelheid van verdamping te verminderen, waardoor de originele compositie om langer mee met de fris en levendig.

We spreken nu van de Top 10 Musk geur voor vrouwen:


Fuel for Life Summer:

Brandstof voor de zomer, het leven is een speciaal parfum voor vrouwen van het huis van Diesel. Dit parfum heeft overeenkomsten Musk werd gelanceerd in het jaar 20 is een fris en licht dat Musk heeft met cassis en jasmijn. Dit wordt algemeen beschouwd als een van de beste parfum van muskus voor vrouwen.

Sexy Sparkle Hot Berry:

Sexy Sparkle Hot Berry is een zeer bubbels en unieke geur gelanceerd door Victoria's Secret. Het werd gelanceerd in het jaar 200 is één van de meest populaire geuren op de markt die als belangrijkste overeenkomst Musk gevolgd door framboos heeft.

The Body Shop White Musk:

Witte muskus geur is een fluweelzacht door The Body Shop. Het heeft noten van Ylang Ylang, basilicum en galbamum samen met de belangrijkste overeenkomst Musk openen. Deze unieke geur is verkrijgbaar in twee vormen - Witte muskus geurolie en eau de toilette. Witte muskus geur is een comfortabel en stijlvol, dat is gewoon een perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Versace Vrouwen:

Versace vrouwen werd in 2000 gelanceerd door het huis van Versace. Het heeft noten van muskus basis samen met noten van Wild opening roos, jasmijn, bergamot en frangipani bladeren. Deze unieke en mooie geur is gemaakt door Christine Nagel.

Lovely Sarah Jessica Parker:

Mooie uit het huis van Sarah Jessica Parker is de eerste geur die werd gelanceerd vanaf dit huis. Deze prachtige geur is gewijd aan vrouwen die geobsedeerd zijn met stijl en mode. Musk heeft de belangrijkste overeenkomst met hartnoten van orchidee, amber, witte narcis en appel martini. Dit parfum is gemaakt door Clement Gavarry en Laurent Le Guernec jaar 200

D & G Feminine:

Gelanceerd in 1999, D & G vrouwen behoort tot het huis van de beroemde Dolce & Gabbana. Het is een zeer bijzondere parfum en koel met een droge mos naar beneden. Heeft een basis van poederige muskus, vanille, kasjmier en sandelhout met de combinatie van bloemen hartnoten.

Jovan White Musk:

Vanuit het huis van Jovan White Musk is een parfum dat unieke en stijlvolle definieert. Het heldere, warme en zuivere geur speciaal ontworpen voor vrouwen met passie en stijl. Het is beschikbaar als Oil Moss aanraking met een stok, gevormd parfum Keulen en over het hele lichaam spuiten.

Kiehl's Original Musk:

Dit best verkochte parfum Musk Kiehl heeft citrus toetsen van bergamot beste nectar en oranjebloesem, gevolgd door hartnoten van ylang-ylang, roos, lelie en neroli. Volg oosterse parfums moer bonen en patchouli en muskus, die de geur zijn kenmerkende aroma geeft.

LOVERDOSE L'Eau de Toilette:

LOVERDOSE L'Eau de Toilette werd in 2012 gelanceerd vanaf het huis van Diesel. Dit is een zeer lichte en frisse geur met muskus als de belangrijkste overeenkomst. Heeft het hart merkt fruitige schuimwijn dat deze geur nog vers verslavend maken.

Emotie Rasasi:

Emotion van Rasasi huis is een heerlijke geur gewijd aan de tedere gevoelens van een vrouw. Deze heerlijke geur Musk heeft als voornaamste overeenkomst, gevolgd door noten van kiwi, fresia, jasmijn, waterlelie en krenten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha