Beste Oriflame lipgloss beschikbaar in India - De Top 10Toepassing lippenbalsem, lippenstift en dan een pure kant top kan echt gek, maar niet zo Oriflame heeft een aantal verrassende waaier lipgloss dat de pigmentatie als lippenstift, lippenbalsem en vochtinbrengende crème kan geven zoals top-coat glans. Niet alleen de nuances Oriflame polijst lippen zijn ook per stuk en boeiend!

Hier presenteren we de top-10 van Oriflame lipgloss uit hun verschillende categorieën.

Oriflame Eeuwige Gloss Absolute Coral:

Koraal is de nieuwste rage die wordt steeds populairder onder vrouwen en deze lipgloss van Oriflame is een roodachtig oranje zoals de naam al doet vermoeden. De verpakking is zeer elegant en is zeer gepigmenteerd en een schot is genoeg om de gewenste kleur te krijgen. Geeft glans aan de lippen en geeft ze een glanzende afwerking. Als je fan bent van koraal dan is dit het proberen waard.


Oriflame Eternal Gloss Red Timeless:

Het vinden van de perfecte rode kleur is echt hard, maar niet zo Oriflame de nieuwe lipgloss heeft geïntroduceerd en is verkrijgbaar in rood ook. De kleur is 'rood bloed', zoals de naam al zegt en geeft een glanzende afwerking en is zeer gepigmenteerde lip. Stamina is gewoon geweldig en blijft gedurende 5-6 uur zonder te verbleken, dat is lovenswaardig. De verpakking is erg goed en het komt met een applicator doe staande besefte dat geeft een vleugje onberispelijk.

Oriflame Very Me klik het Lip Gloss-Framboos:

Deze glans is roze tint als de naam en glijdt zachtjes op de lippen. De applicator is van goede kwaliteit en helpt bij de toepassing. Blijft lippen gedurende 4 uur en dan laat achter een roze kleur. En 'romige maar niet bloeden of af te wikkelen in fijne lijnen. Het voegt glans aan de lippen en bevat ook vonken van licht die niet meer worden gevoed op alle.

Oriflame Very Me Liptastic:

Deze lipgloss is verkrijgbaar in een verpakking buis schattig en de smaak is als een aardbei. Geeft glans aan de lippen en houdt ze gehydrateerd. Het is een pure glans, zodat je hem kunt gebruiken met een van je lippenstift aan glans immense voegen. Blijft gedurende 5 uur en je kunt niet meer verwachten van een pure lipgloss.

Oriflame Maxi Lip Gloss Pink:

Deze glans van Oriflame wordt geleverd in een verpakking met een klassieke toverstaf applicator dat is gemakkelijk te hanteren. Geeft een lichtroze lip waardoor het perfect voor dagelijks gebruik maakt. Blijft gedurende 3 uur en houdt de lippen gehydrateerd gedurende 5 uren wat verrassend. Geeft ook vollere lippen effect en komt tegen een betaalbare prijs.

Oriflame Vermogen Shine Lipgloss van rood Ovation:

Zoals de naam al zegt, is het een rode kleur glans die is gepigmenteerd en gepigmenteerde lippen te dekken in een schot. De textuur is romig en dan glijdt zachtjes op de lippen, en niet tevreden met fijne lijnen. Blijft gedurende 3 uur, maar houdt de lippen gehydrateerd langer dan 4 uur die echt ongelooflijk. Als u op zoek bent naar een lipgloss rode vervolgens uw zoekopdracht kan hier eindigen.

Oriflame - Zeer Me Oh My Lipgloss in Sweetie:

Deze tint gloss is 'koraal licht' dat kan bouwen op basis van uw voorkeuren. Hydrateert je lippen en houdt ze gehydrateerd gedurende 3 uur. De glans geeft glans aan de lippen en bevat ook immense glinstert licht die niet over de top. De formule is licht en niet-kleverig.

Oriflame Gloss Booster Suiker Glazuur:

Deze schaduw lipgloss is puur en derhalve functioneren als een top coat voor matte lippenstift of u kunt alleen te dragen. De geur is je mond en geeft een glanzende afwerking aan de lippen. Blijft gedurende 3 uur en is perfect voor het maken van blik kaal als het maakt de lippen voller en gezonder. De verpakking is gemaakt in de buis die is gemakkelijk te vervoeren.

Oriflame Beauty Vermogen Shine-zacht koraal Lip Gloss:

De lipgloss komt in een transparante cilindrische buis die is gemakkelijk te vervoeren en het ziet er chic. De schaduw is puur en als je een paar keer vegen, kunt u een 'lichtroze' schaduw te zien. Blijft 2-3 uur zonder voedsel en voegt een gezonde glans aan de lippen. Het ruikt naar watermeloen sap en de geur blijft voor een beetje 'van de tijd. Het bevat ook glitter, maar kijk niet in oktober

Oriflame Vermogen Shine Lip Gloss - Trendy Berry:

Deze gloss Oriflame is verkrijgbaar in een verpakking van glas met een glanzende zilveren dop die aantrekkelijk en stijlvol uitziet. Het heeft een mooie bessen tinten met veel reflecties in het, maar het lijkt niet over-the-top of plakkerig. De formule is romig en vervolgens hydrateert ook de lippen. Deze lichtgewicht lipgloss voelt niet plakkerig aan op de lippen. Blijft gedurende 4 uur met lichte maaltijden in het midden, die is echt goed.

Hebt u lipgloss Oriflame geprobeerd? Geen commentaar! Heerlijk verblijf.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha