Beste Oranje Rossetti beschikbaar in India - Onze Top 10Wanneer moeten we een vleugje kleur op de lippen, wat is beter dan een lipstick oranje? Oranje lichten het gezicht onmiddellijk en geeft een gloed hele leuke. Hier ben ik een opsomming van de top 10 Rossetti oranje.

Oranje lippenstift merken:

Hier is een lijst van de top 10 lipsticks oranje gekozen voor u. Ik hoop dat je al een aantal van hen hebben geprobeerd. Anders ben je zeker gaan om uiteindelijk het kopen van een of twee.


Colorbar Velvet Matte Lipstick in Orange Obsessed:

Dit is de mooiste tint oranje die er zijn. Geobsedeerd Oranje is goed gepigmenteerd en kan gedragen worden als een tint ook. De kostprijs is Rs.250/- en is een must als je in funky kleuren lip. Deze oranje lipstick schaduw heeft een capaciteit van weerstand van ongeveer 3 uur.

Gezichten Moisture Rich Lipstick in het Frans Rose:

Franse Rose is eerder een lipstick als het lijkt. Het is super gepigmenteerd en heeft daardoor een groot uithoudingsvermogen ook. Een Rs.330/- is zeker een fantastische lippenstift.

Lotus Herbal O 'Orange:

Dit is een oranje die een beetje glanzend. Geeft een zuivere dekking en moet tweemaal worden geschrobd voor de kleur te zien. Ontbreekt in het departement pigmentatie, maar de kleur is heel leuk om te Rs betalen. 395/-

Maybelline Moisture Extreme Color Sensational Lipstick Brons Oranje:

Brons Oranje is een gedempt oranje, en is goed gepigmenteerd. Het is niet in-your-face gewaagde oranje, is meer gedempt en subtiel. Ik denk dat dit is de kleur die je beginnen met sinaasappelen in uw kat. Een Rs. 250/- is zeker het proberen waard.

Inglot Freedom System Lipstick in nummer 37:

38 is een kleur zo fantastisch, absoluut is de perfecte keuze voor een leuke kleur. Omdat het een Lippie Inglot, levert goed in pigmentatie en uithoudingsvermogen. Het komt in kleine potten rond, dus je zult een lip borstel voor applicatie nodig. Een Rs. 250/-, het is allemaal de moeite waard de hype.

Loreal gemaakt voor mij hevige branden Zonsondergang:

Dit is een van de meest gepubliceerde oranje lippenstift. De glans en kleur is fantastisch en geschikt voor een diva. Een Rs. 600/-, is intens gepigmenteerd en heeft een goede capaciteit voor de weerstand. Het heeft geen droge lippen, maar wassen voordat toepassing zal u een goede kleur loon en betere uithoudingsvermogen hebben.

MAC So Chaud:

Dus Chaud is een prachtige oranje lippenstift en zeker past het wetsvoorstel voor de kwaliteit geweldig. Hij heeft een intense kleur af te werpen in een paar schoten en het uithoudingsvermogen is te groot. Het is niet bloeden en niet de lippen droog. Het is verkrijgbaar bij Rs.990/-

Chambor Poeder Matte Lipstick Orange Flambe:

Hoewel het klinkt als een uitbarsting van oranje, is zeker draagbaar. Het is niet over de top of neon, maar eerder complimenten huidtinten warmer en niet wassen. Het is het beste geschikt voor Indiase huidtinten. Het heeft goede pigment en het vermogen van de weerstand minder dan 3 uur. De kosten zijn ongeveer Rs. 450/-

Inglot Matte Lipstick 103:

Een andere uit de serie Inglot lipstick, matte lipstick 103 is een fantastische oranje. Het is meer van een oranje-gebaseerde rood en geschikt voor de meeste huidtinten warm. De kleur is fantastisch salaris en de intensiteit wordt gezien met slechts een paar schoten. Hij is te koop op Rs. 550/-

Matte Deborah Atomic Red 03:

Voor de liefhebbers van super-helder oranje, Atomic Red is je beste vriend. Dit is zeer gepigmenteerd en laat een tint wanneer verdwijnt. Een Rs. 480/-, het is zeker een veel oranje.
Dus meiden, wat andere kleuren Do You Love? Wat is je favoriete lipstick kleur oranje? Schiet je opmerkingen en laat het ons weten! Heerlijk verblijf.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha