Beste OPI nagellakken en Monsters - Onze Top 10Wie heeft er niet gehoord van OPI? OPI is een wereldberoemde merk van nagellak die niet alleen komen in de kleuren verrassend, maar ook prachtige, bizarre namen. En altijd inclusief nieuwe kleuren in hun collectie om altijd verschillende kleuren te kiezen. Hier is een lijst van mijn glazuren OPI variërend van crèmes om glinstert glitters.

Top 10 OPI nagellak:

OPI Pink-Ing Of You:

Via bron


Pinks zijn mijn favoriet, maar het is heel moeilijk om een ​​mooie lichte schaduw van roze te vinden. Dit past het wetsvoorstel precies. Rosa-Ing Of You is een mooie roze bubblegum afwerking crèmes. Het is een kleur die goed zal kijken naar alle. Vereist twee handen.

OPI Parel van Wijsheid:

Via bron

parel van wijsheid is een mooie roze - Poolse parel. De schittering in deze is zeer intens en zal er goed uitzien als je niet wilt dat de kleur op je nagels. Het zou ook mooi te kijken als basis voor een French manicure. De schaduw zuiver genoeg om over laag zwart voor de schoonheid toegevoegd.

OPI Alpine Sneeuw:

Via bron

We weten allemaal hoe moeilijk het is om de perfecte witte uniforme dekking te vinden en dat zal niet strippen. Alpine Snow is het antwoord op deze. Het is een wit geëmailleerd met room. Vereist drie handen.

OPI Cajun Garnalen:

Via bron

Cajun Garnalen is een helder rood met tinten oranje aan. Een andere Poolse afwerking crèmes. Als u wilt proberen rood, maar is niet helemaal zeker, zou deze kleur goed zijn als het neigt naar het rood, maar is het niet. Vereist twee handen.

OPI My Private Jet:

Via bron

Mijn prive-jet is een metallic bruin met veel glitter en holografische gouden shimmer. En 'mijn favoriet van de partij. Een Poolse moeilijk om dit te vinden. Vereist drie handen.

OPI Did You 'Ear Over Van Gogh?

Via bron

Als de felle kleuren zijn niet uw stijl, hier is een mooie neutrale tint voor dagelijks gebruik. Het is een emaille finish in een licht beige crème. Een uitstekende keuze om te dragen aan het werk. Vereist twee handen.

OPI Nederlandse Ya hou gewoon van OPI?

Via bron

Purples niet echt mijn soort kleur, maar dit is een niet kan weerstaan. Het is een mooi rood - paars met rode en gouden shimmer. Een glazuur perfect om voor feestelijke gelegenheden met de juiste hoeveelheid bling. Vereist twee handen.

OPI Vampsterdam:

Via bron

Vampsterdam is een donkere pruim kleur met zilveren hoogtepunten aan. Een metallic kleur die geweldig voor de avond zou zijn. Vereist twee ocats

OPI Pirouette My Whistle:

Wanneer we spreken van de eerste glanzend, als we niet kunnen beschikken over een twinkeling? Hier is een duidelijke polish met fijn zilver en wit zeshoek glitters erin. Een mooie nagellak die je gemakkelijk alleen kan dragen of koppelen met uw favoriete glazuur.

OPI Banana Bandana:

Via bron

Wat is de zomer zonder glazuur geel? Banaan Bandana is een mooi gedempt geel in een crème finish. Een gele perfect dat iedereen kan dragen. Vereist twee handen.

Bonus: Met meer dan 5000 + Nail Art Nail art tutorial om te kiezen, Nail Art For All is de beste Android-app die u ooit nodig zult hebben voor nail art.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha