Beste ontwerpen uitzonderlijke Naam Tattoo - Onze Top 10

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 31, 2015 Admin Schoonheid 0 17


Naam tatoeages zijn de beste manier om je idealen en inspiraties te brengen met moed. Ook, het gebeurt te zijn de meest trendy modellen en heetste tattoo kan overal op het lichaam gedragen. Deze tatoeages naam zijn verkrijgbaar in beide formaten permanente en tijdelijke. Je zou zeker leuk vinden om de naam van de tattoo ontwerpen die in vele modieuze doopvont zijn pronken. Het beste deel is, kunt u deze ontwerpen fuseren met anderen en maak een nieuwe definitie van stijl tattoo. Hier zijn enkele van de coolste ontwerpen van de naam van tatoeages.

10 Uitzonderlijke Naam Tattoo Designs:

Naam tattoo ontwerpen zijn perfect voor zowel mannen als vrouwen. Zijn voorzien van de handtekening van bepaalde individuen die graag wandelen met de trends. Naam tatoeages zien er niet alleen krachtig en elegant, maar weerspiegelen ook de sterke persoonlijkheid van de drager. Onder deze grote tekeningen, de volgende zijn enkele van de beste.


Rose en namen:

Rose en namen zijn de meest voorkomende vormen van tatoeages, maar elegante naam de voorkeur van veel mensen. Als een gangbare praktijk, mensen houden van het script van de namen van hun dierbaren door de rozen en namen tatoeages. Roos en namen kan overal worden geplaatst, zelfs als beter op de bovenarmen, schouders of heupgewrichten lager.

Mijn kleine meisje:

De naam zelf al aangeeft dat deze tattoo ontwerp is iets meisje. Echter, als je een man bent, kunt u deze tattoo om uw liefde voor uw geliefde te dragen. Ook hier kan een liefhebbende vader ook deze tattoo met de naam van zijn kleine prinses dragen. Ziet er cool uit en prominente ontwerp met gladde en eenvoudig.

Tattoo Mikeymitch19:

Bent u op zoek naar een tattoo ontwerp vet gave die je op je 18e verjaardag? Test Mikeymitch19 naam tattoo voor een stevige expressie. Deze tattoo wordt geprojecteerd op de schouders en borst. Het project geldt lettertype groot en vet aan de dappere persoonlijkheid versleutelen in je. Dit is de beste, als je van plan bent om uw volgende verjaardag te vieren aan de kust.

Tattoo Voet:

Ze komen vaak voor, maar altijd in de mode. Het is een unisex-ontwerp en kan daarom door mannen en vrouwen worden toegepast. Een interessant feit over de voet tattoo is dat u het ontwerp tattoo voet kunt combineren met elk ander project voor een innovatief en uniek. Voet tatoeages kan overal worden gedragen op de voeten.

Gratis en blader:

Gratis tatoeages en scroll zijn nieuwe soorten ontwerpen als tattoo body art in de wereld. Zij hebben echter een rage in een paar jaar uitgegroeid omdat ze werden ingevoerd. Meestal toegepast op de handen, vrij en scroll tatoeages zijn tatoeages unisex, hoewel de voorkeur van mannen meerdere malen. Mannen als deze stijl, want het is belangrijk en sterk. Het ontwerp is scripted het algemeen boven de polsen. De meerderheid van de tatoeages vrij en scroll zijn bi-color om hun belang te projecteren.

Music Notes:

Net zoals voet tatoeages, muzieknoten zijn oude school tatoeages. Als je behoort tot de wereld van de muziek, zou dit de ideale soort voor u zijn. De naam is versleuteld doordat ze van muzieknoten. Het dragen van deze tattoo zou alleen je persoonlijkheid te herstellen en liefde voor muziek.

Cherub:

Cherub, zoals de naam al doet vermoeden is het beste ontwerp, als je wilt om de naam van uw kleintjes te versleutelen. Een nieuw model van de tattoo, dit ontwerp kijkt best op de bovenarmen. Soorten tatoeages zijn meestal permanent, hoewel u een aantal ontwerpen kunt vinden tijdelijk ook.

Rosario:

Eenvoudig en recht in het ontwerp, de rozenkrans brengt een religieus symbool. Toon uw liefde voor de godsdienst van dit eenvoudige ontwerp tattoo naam. U kunt het ontwerp van dit model op de borst en armen.

Adaray:

Adaray is een populaire vorm van arm tatoeage. Het is te simpel en glad ontwerp, en spreekt de bescheiden persoonlijkheid van de drager. Ze zijn zo eenvoudig te script dat u kunt ontwerpen in huis ook.

Tattoo Graffiti:

De meest elegante, graffiti tatoeages zijn de beste oplossing voor de mode-iconen. Vet en metallic ontwerp, graffiti tatoeages zijn perfect voor diegenen die houden van een zorgeloos leven pronken met heel mijn hart.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha