Beste Ontwerpen pols tattoo - Onze Top 10Pols tatoeages zijn gemeengoed geworden met mensen die willen gaan voor kleine tatoeages. Het grootste voordeel is dat ze gemakkelijk kan worden verborgen en daarom zijn erg veilig voor het werk. Dit artikel biedt een aantal van de meest populaire tattoo ontwerpen pols.

De 10 tekeningen pols tattoo

Laten we eens een kijkje nemen op de beste tattoo ontwerpen voor de pols. Ik hoop dat u zeker zal houden om een ​​van deze sport.


Zonnewijzers Tattoo:

Zonnewijzers zijn zeer beroemd en staan ​​symbool voor de kracht, de middelen en het karakter van een individu. Deze kunnen worden gebruikt als tatoeage op de pols vele aantrekkelijke ontwerpen.

Half Moon Tattoo:

Half Moon is een belangrijk ontwerp dat natuur en overtuigingen van een persoon vertegenwoordigt. Maan is al lange tijd gebruikt om de rustigere kant van de natuur mensen te portretteren. Deze kunnen eenvoudig worden gepositioneerd als een tatoeage op de pols op zijn handen en laat het vreedzame karakter van een persoon.

Tapes Tattoo:

De nieuwe trend met tatoeages is om een ​​lint mooie tattoo getekend op de pols sport. Het ziet er erg mooi, maar eenvoudig en toon je hand mooi en mooi met een tatoeage. Als je een girly meisje proberen om de roze tonen in u, dan is dit de juiste keuze voor u!

Mehendi Tattoo:

Mensen die niet graag de hele handen of benen te gebruiken voor het aanbrengen van mehendi ontwerpen kunnen kiezen voor tatoeages pols. Deze tatoeages mehendi zijn zeer nuttig voor kinderen die niet het geduld hebben om zich te mehndi gedaan op hun handen of degenen die de neiging om te ruïneren spelen direct na u!

Alfabet Tattoo:

Het is heel gebruikelijk dat mensen de eerste of de laatste alfabet van de echtgenoot, kind, namen vriendin/vriend of zelfs hun namen geïnkt op de pols. Dekt minder ruimte, maar blijft niet onopgemerkt. Als kleine tatoeages zijn je doel is, dan is dit precies wat je kunt doen! Dit soort tattoo ontwerpen pols zijn persoonlijk en dicht bij het hart.

Liefde symbool tattoo:

Veel symbolen van liefde passen in de ronding van de pols en verbeelden de liefde voor hun dierbaren. Hart symbolen, kunnen berichten worden in deze tatoeage met vele interessante ontwerpen.

Bericht Tattoo:

Tatoeages berichten worden gebruikt om hun emoties en innerlijke gevoelens te uiten. Deze tatoeages passen gemakkelijk de pols en vervolgens kan worden gebruikt als een tatoeage ontwerp effectief.

Beste Vriend Tattoo:

Vrienden te laten zien hun relatie door het verkrijgen van tatoeages pols die in combinatie/gecombineerd maken een unieke tattoo met betekenis, zoals eerder aangegeven. Dit is een vorm tattoo modieuze zelfs voor koppels die willen tattoo ontwerpen te verkennen.

Bloemen tattoo:

Deze ontwerpen zijn altijd populair omdat ze kleurrijk, betekenisvol, aantrekkelijk en kan gebruikt worden in vele vormen op de polsen.

Dieren Tattoo:

Enkele foto's van schattige dieren zoals vlinders, konijnen, Pugs zijn een vorm van kunst gebruikelijk in tattoo ontwerpen. Mooi om te zien en om te laten zien van de aard van de persoonlijke verzorging sport een tatoeage als dat.
Als je deze kleine, eenvoudige en aantrekkelijke pasvorm perfect kan zien op de polsen. Ook kijken mooi, stijlvol en zijn minder pijnlijk te worden ondertekend.

Nu weet je waar je moet kijken als je wilt een tattoo op je pols!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha