Beste Ontwerpen Pauw Rangoli - Onze Top 10Nationale vogel van India, de pauw is het meest bekend om zijn felgekleurde veren gemaakt van blauw, groen, geel, enz. Het is een prachtig gezicht als de pauwenveren in geluk. We Indianen hebben inspiratie voor generaties van deze mooie vogel genomen en dit kan gezien worden weerspiegeld in onze rangolis.

Pauw Rangoli Ontwerpen

Hier hebben we een selectie gemaakt van de beste Rangoli ontwerpen geïnspireerd door Pavoni. We weten dat velen van jullie zijn niet erg gewend Rangoli, dus we hebben opgenomen een aantal van de eenvoudige degenen ook.


Het is een zeer mooi design pauw rangoli met het beeld van een kleurrijke pauw gedaan op een witte achtergrond. Wij willen het contrast gecreëerd. De ontwerpen zijn heel mooi en niet veel details te hebben. Dus met een beetje 'de praktijk kunt u gemakkelijk doen dit ontwerp.

Dit is een ontwerp kleurrijker dan de eerste. De heldere, felle kleuren die hier gebruikt als geel, roze, groen en blauw maken dit heel bijzonder. Het ontwerp is nogal extravagante en zal een goede mogelijkheid om een ​​afwerking te krijgen als deze. Het bijzondere hier is de stalen vaten gevuld met bloemen.

Hier is een mooie en kleurrijke pauw rangoli ontwerpen met heldere kleuren. De blauwe hier gebruikt maakt het er vrij uniek en helder. Het maken van dit soort Rangoli zeker leiden tot een veel complimenten. We houden van de unieke stijl van het ontwerp ook.

Dit ontwerp is helder, maar de tekeningen op witte randen maken het zeer eenvoudig. Het ontwerp is zeer geschikt voor de functies van het huis en het zal erg mooi met zijn felle kleuren zijn. De heldere kleuren contrasterende hier gebruikt worden goed gebruikt.

Dit is een mooi rangoli ontwerp beeltenis prachtig gekleurde veren. Dit ontwerp is eenvoudig, maar zal een groot gebied bestrijken. Dit ontwerp kan worden gemaakt in elke hoek van het huis en je krijgt zeker veel complimenten.

Dit is een variatie van de vorige. Het gebruik van kleur verschilt van het bovenstaande, en hier zien we meer van oranje, royal blauw en paars. De belangrijkste attractie hier is de mooie veren opnieuw gemaakt met de kleur en de bloem daadwerkelijk worden gebruikt op de tak.

Dus ieder van jullie zijn er die denken deze tekeningen zijn veel verder dan hun competentie presenteren we dit project, dat is zo simpel, zelfs die met minimale ervaring in staat om dit te doen zal zijn. Dit ontwerp maakt gebruik van felle kleuren, maar niet alle complexe ontwerpen. Dit is weer een van de favorieten in de tekeningen Rangoli pauw.

Nou, dit is een unieke rangoli pauw. De basis van heldere gele kleur en het lichaam pauw blauw lijken contrast tussen hen. Dit project maakt gebruik van een heleboel details die voor een nieuwe kunstenaar te moeilijk zou zijn, maar we houden van de verschillende wijze waarop de veren worden gepresenteerd en we willen de rozen gebruikt als de buitenkant ook.

Hier zien we twee ontwerpen pauw gedaan van aangezicht tot aangezicht. De veren zijn gemaakt met de details en alle back-drop is zeer helder en mooi onderhouden. De rand is gemaakt met witte bloemen in contrast met de heldere kleuren gebruikt. Dit is ook een perfecte keuze te modfied door de toevoeging van diyas als een van de pauw rangoli ontwerpen voor Diwali.

Dit is echt heel licht en dit is vooral als gevolg van het gebruik van zeer kleurrijke tinten zoals groen en blauw. Maar in tegenstelling tot de meeste van de kleurrijke rangoli ontwerpen in deze collectie zijn de veren niet gemaakt met veel detail, dat maakt het zeer eenvoudig voor een beginner om te proberen.

Wat is uw favoriet onder hen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Afbeeldingen: Google

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha