Beste oefening Groei Lengte Video - Onze Top 10 PicksEen korte gestalte wordt gezien als iets voor te schamen, iets dat het vertrouwen van de meerderheid van de mensen, vooral jonge mensen treft. Willen rekken en bereikt de gewenste hoogte? Uw zoektocht eindigt hier. Er zijn effectieve oefeningen die u zullen helpen groeien, centimeter voor centimeter, in een paar maanden. Hieronder vindt u de top 10 van hoge operationele groei van de video die je kunt doen in het comfort van uw huis naar uw lengte te verhogen.

Groei Lengte Oefening video:

Rekoefeningen voor de hoogte toename:


Stretching uw lichaam is de beste manier om uw lengte natuurlijk te verhogen, ongeacht uw leeftijd. Deze video van Mike Andrew vertelt ons over tien elementaire rekoefeningen voor hoogteverschil. Springen, opknoping verticale, verticale curve, cobra pose, staand-verticale-stretch, liggen twee-way stretch, bocht, staande-side voetbal been, enkel gewichten en inversie tabel zijn de beste rekoefeningen om resultaten te krijgen bepaalde.


Grow Taller Met Yoga:


De oefeningen in deze video kan overal worden gedaan, op elk moment en duurt niet langer dan 5 minuten. Het ontketent de kracht van yoga om hoogte natuurlijk te verhogen. De yogahoudingen in de video beschreven rekt de spieren van het lichaam via verschillende houdingen. Het kan groeien tot 3-4 centimeter langer in 2 maanden.

Hoogte stijging in slechts 10 minuten:


Dit is ook een van de beste hoogte toename oefenen video's tonen verschillende delen van het lichaam die kunnen helpen bij het verhogen van uw lengte, zelfs na de puberteit. De hier genoemde eenvoudige oefeningen niet meer dan 10 minuten duren om verzekerden hoogte inkomen geven. Leg uit wat de verschillende handen en lichaam trekken met gesynchroniseerde ademhalingstechnieken. Volg deze zorgvuldig en getuige opmerkelijke resultaten.

Oefening Stretching flexibele hoogte toename:


Als je altijd tijd tekort, dan is deze video werkt goed voor u. Legde hier zijn flexibiliteit oefeningen die je kunt doen in 5 minuten en het verhogen van uw lengte door een paar centimeter in slechts een maand. Flexibiliteit oefeningen die hier getoond worden quadriceps dij, binnenkant van het dijbeen spieren, heupbuigspieren, gluteus maximus. Elk van deze oefeningen moeten worden uitgevoerd in 3 sets voor 10 seconden. U kunt deze flexibiliteit oefeningen te doen elke dag van de week en zelfs twee keer per dag.

Base Been Rekoefeningen:


Deze video beschrijft eenvoudige been rekoefeningen om hoogte te snel te verhogen. Je leert stretching techniek voor hoge kicks en splitst. De oefeningen getoond in het videowerk van het rekken van de kuitspieren. Alle oefeningen worden uitgevoerd met beide zijden van het lichaam en ten minste drie maal te herhalen. Maar wees voorzichtig met het uitrekken en nooit overdrijven.

Beste Oefening voor Natuurlijke toename:


Hier is nog een hoogte toenemende oefeningen video waarin een aantal van de beste oefeningen om te groeien-up van uw ochtenden. De slagen hier uitgevoerd kan het hele lichaam te openen vanaf de nek tot de wervelkolom hamstring! Deze oefeningen Wake reiken, rug en benen. Tijdens de uitvoering van deze eigenschappen is belangrijk om rustig te ademen en herhaal beide zijden.

Yoga voor de hoogte toename:


Deze video toont de technieken van yoga om de hoogte te verhogen door een gekwalificeerde yogaleraar, Kate Kendall. Yoga wordt niet alleen bij de algehele gezondheid van het lichaam, maar sommige poses kan ook helpen om uw lengte in centimeters 90 dagen. De delicate functies die hier zijn een geweldige manier om de dag te beginnen en te houden energie niveaus hoog.

Grow Taller Rekoefeningen:


Deze video is uw gids naar de statische stretching routine die stretch hamstrings, heup stretch, mid-back stretch heup, lies, dij stretch, quad-flexor stretch, gewijzigd quad-flexor stretch, strek lat en kat-kameel omvat rekken. Deze serie van de oefening moet aan het eind van de training worden uitgevoerd en het is een leuke manier om het lichaam te koelen en te ontspannen de spieren. De routine van statische rekken moet gebeuren met beide zijden van het lichaam en kan helpen natuurlijk te verhogen uw lengte.

Hoogte stijging oefeningen voordat je slaap:


Deze video toont een aantal oefeningen te doen elke dag voor het slapen gaan. Deze oefeningen helpen u ook goed slapen 's nachts. Begin zittend op het bed comfortabel en adem rustig. Er zijn wendingen en zachte stukken voor de handen, benen en rug.

Grow Taller Oefening In Baba Ramdev:


Baba Ramdev is een gerenommeerd yogaleraar. Door middel van deze video toonde een aantal fysieke oefeningen basis die u zullen helpen uw lengte natuurlijk te verhogen. Deze oefeningen zal je ook helpen fit te blijven en goed. Deze video behandelt vijf yoga asana's die uw lengte te verhogen.

Deze video's hoogte toenemende oefeningen zullen u helpen uw lengte natuurlijk te verhogen in een paar maanden. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Als u lijdt aan chronische pijn lichaam, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met een oefening regime.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha