Beste nutritionele Video - Onze Top 10 PicksVoeding heeft een direct effect op de wijze waarop de functies van het lichaam. Het werkt als brandstof voor het lichaam, het verstrekken van essentiële vitaminen en mineralen. Een gezond voedzaam dieet kan het immuunsysteem te stimuleren. Het biedt ook weerstand tegen ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten, beroerte en kanker. Wanneer u niet aan uw lichaam te voorzien van de juiste hoeveelheid voeding is wanneer je begint te zwakte en andere problemen te voelen. Niet krijgen om die situatie, en je zult niet een diëtist om dingen te repareren nodig. U kunt dit leren door het lezen of bekijken van video's op de voeding!

Voor algemene bewustwording, hieronder zijn de top 10 video's op YouTube voeding.


De waarheid over koolhydraten en suikers:


Deze video lampjes op de verschillende suikers in ons lichaam dat glucose, fructose, lactose en sucrose. Hiervan glucose is de belangrijkste energiebron en gemakkelijk geabsorbeerd in het lichaam. Overmaat glucose wordt opgeslagen als vet. Zetmeel is een complex koolhydraat molecuul dat een keten van glucosemoleculen. Zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals wit brood, maïs chips, chips, moet frieten worden vermeden, zelfs als ze niet een zoete smaak.

Super Foods - Top 10:


Gezonde voeding is essentieel voor een goede gezondheid. Het is belangrijk om gezond voedsel in ons dieet dat rijk is aan voedingsstoffen, vitaminen en mineralen omvatten. Deze video vertelt de top 10 super voedingsmiddelen die u helpen gezond te blijven en verliest ongewenste ponden. Dwz pralines zijn cacao, groene bladgroenten, thee, noten en zaden, bonen, avocado, kokosnoot, bessen, zeegroenten en honing.

Gids voor de transformatie van het lichaam:


Deze video benadrukt het belang van voedingsstoffen in onze voeding. Het is een goede gids voor beginners die proberen om gewicht te verliezen en fit te blijven. Er zijn bepaalde voedingsmiddelen die moeten worden opgenomen in uw dagelijkse voeding, zoals haver, fruit, groene groenten, eiwit, noten, avocado's en melkproducten. Zij leveren de nodige koolhydraten, vitaminen, mineralen, vezels, eiwit en vet. Het wordt ook aanbevolen om kleine portie maaltijden eten vaak.

Slechtste Voedsel - Top 10:


Deze video vertelt de eerste 10 junkfood dat we moeten vermijden om gezond te blijven. Deze voedingsmiddelen zijn laag op eiwitten en vezels en staan ​​hoog op de calorieën tellen. Ze hebben ook een hoge GI-waarde. De top 10 slechtste voedingsmiddelen zijn frisdranken, donuts, frieten, hotdogs, chips, koekjes, kaas hamburgers, spek, soep in blik en gebakken meerval. Vermijd deze voedingsmiddelen om gewicht te verliezen.

De Body Beautiful Met Miranda Kerr:


In deze gepassioneerde welzijn van video en supermodel Miranda Kerr spreekt van acht belangrijke super voedingsmiddelen die deel uitmaken van een gezond dieet zou moeten zijn. Als je wilt pronken met een goed gespierd lichaam, deze video vertelt u alles wat u moet weten. De acht die hier genoemd super voedingsmiddelen zijn noni sap, organische kokosolie, avocado, quinoa, acacia poeder, chia zaden, cacaopoeder en ruwe maca poeder.

Spijsverteringsenzymen, voeding en uw gezondheid:


Deze video helpt u om te gaan met gastro-intestinale stoornissen zoals diarree, obstipatie, brandend maagzuur en zuurgraad. Deze stoornissen kunnen worden genezen door het bevorderen van het functioneren van het spijsverteringsstelsel. Dit omvat het eten van gezonde voeding, voedsel te verteren, te absorberen en het vervoer voedingsstoffen in het lichaam en het elimineren van afval tijdig. Enzymen spelen een belangrijke rol in dit proces. Deze video benadrukt het belang van enzymen in ons lichaam.

Voeding en geestelijke gezondheid:


Deze video vertelt het directe effect van voeding op de geestelijke gezondheid. Dit verklaart waarom de fastfood moeten worden vermeden. Hebben een tekort aan voedingsstoffen en kan hongergevoel veroorzaken ongezond. Het behandelt verschillende tekortkomingen en hoe ze invloed hebben op ons lichaam. Ook wijst hij op de voedselbron van deze essentiële vitaminen en mineralen. Daarom is het belangrijk om te eten de juiste voeding op de mentale fitheid waarborgen.

Wat niet te eten, slecht eten en gezond alternatief voedsel:


Deze video vertelt de voedingsmiddelen die moeten worden vermeden en vertel ons gezonde alternatieven. Sommigen in deze video genoemd slechte voedingsmiddelen zijn margarine, koolzaadolie, verwerkt vlees, cafeïne en veel suiker drankjes, wit brood en bewerkte granen. Hun vervangers in dezelfde volgorde zijn boter, kokosolie, vers vlees, volkoren brood en haver.

Wat te eten:


Het eten van gezonde voeding is cruciaal voor het algehele welzijn. Deze video illustreert de perfecte dieet die kunnen worden gevolgd om gewichtsverlies te richten. Benadrukt het belang van groenten en fruit in onze voeding. Volkoren en volvette zuivelproducten, peulvruchten, noten en zaden, quinoa zijn enkele gezonde voeding.

Teen Nutrition:


Deze video benadrukt het belang van voeding bij adolescenten. Gezonde eetgewoonten kunnen helpen bij fysieke en mentale vorm. Gezonde voeding bestaat uit melk, bonen, volle granen, fruit en groenten. Vertelt over de voedselpiramide richtlijnen. De video belicht de voedingswaarde en het belang van bewegen.

Deze eerste 10 video voeding zeker zal helpen om fit en gezond te blijven. Naar aanleiding van de bovenstaande richtlijnen garandeert het algemeen welzijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha