Beste Neck spierversterkende oefeningen - Onze Top 10Net als de rest van de lichaamsdelen, met behoud van een sterke hals is ook belangrijk omdat het steun voor het hoofd. De hersenen controleert alle acties van het lichaam door het sturen van signalen. Neck speelt een belangrijke rol om de hersenen te communiceren met de rest van het lichaam. Daarom enig letsel aan de nek is waarschijnlijk uw hersenen beïnvloeden.

Bovendien is een sterke hals helpt bij de preventie van pijn en letsel dat gebied. Vandaag, nekpijn is een van de spierproblemen gemeenschappelijke na pijn in de rug, en wordt vooral gemeld bij mensen die zitten aan de computer voor lange uren. Maar de vraag die de meeste geen antwoord hebben, is hoe de nekspieren te versterken. Hier is het antwoord. Nemen spierversterkende oefeningen van de nek spieren in je routine. Dit is een geweldige manier om de bestrijding van pijn in de nek en andere problemen in verband met de nek en het verbeteren van de kracht en flexibiliteit van de nek. Deze oefeningen zijn eenvoudig genoeg en sommige van deze kan ook worden geprobeerd thuis.


10 De meerderheid van de hals effectieve versterking oefeningen

Chin Tuck:

Chin Tuck is de meest effectieve oefening om houding te verbeteren en te vechten pijn in de nek. Het zijn absoluut veilig, deze oefening is geschikt voor beginners. Het is ook bedoeld om de voor- en achterkant van de nek, tegelijkertijd. Begin met je met je rug en nek recht en je armen langs je lichaam. Uw ogen moeten naar voren worden geconfronteerd. Nu lager uw kin iets, zodat je voelt de rek in de achterkant van de nek. Blijf in deze positie gedurende 3 tot 5 seconden en dan verhogen de kin naar de beginpositie. Voer tenminste 10 herhalingen. Deze oefening kan meerdere malen worden uitgevoerd tijdens de dag. Het is zeer nuttig om de spieren die zijn hoofd terug te trekken op zijn schouders in afstemming te versterken. Het kan ook liggend.

Terug Burn:

Dit is een andere belangrijke oefening nek versterking. Begin met je met je rug tegen een vlakke muur en je voeten ongeveer 4 centimeter afstand van de achterwand. De achterkant van het hoofd moet tegen de muur. Nu zet je ellebogen, armen en rug van de handen en vingers op de muur, het houden van uw polsen op schouderhoogte. Armen, handen, hoofd en tenen moeten de muur raken en terwijl dit te doen, langzaam schuif je handen boven je hoofd en rug naar beneden. Ten minste 10 herhalingen aanbevolen. Deze oefening 3 tot 5 keer gebeuren in een dag.

Laterale Resistance:

Deze oefening werkt in principe de spieren aan de zijkanten van de hals, waardoor de gehele hals versterking gelijk. Begin met het plaatsen van uw rechterhand licht tegen de zijkant van het hoofd. Nu duw het hoofd in zijn hand terwijl het duwen terug met zijn hand. Deze stap kunt u uw hand te gebruiken om beweging te weerstaan, in een poging om je schouders aan te raken met je oren. Houd deze positie gedurende 5 seconden en herhaal de beweging met de linkerhand aan de andere kant van het hoofd.

Weerstand van de rotatie:

Deze oefening is veilig en is ontworpen om de spieren van de nek werken op hetzelfde moment. Begin met een hand aan de kant van de weg. Terwijl in deze positie, proberen om het hoofd te draaien naar de kant in de richting van de schouder. Zoals bij zijdelingse weerstand, op de kop met de hand tot de doorgang proberen de schouder af te stemmen op de kin weerstaan. Zodra u deze positie te bereiken, gedurende 5 seconden ingedrukt. Keer terug naar de startpositie en herhaal de beweging met de andere kant.

Schouderblad compressie:

Deze oefening lijkt alsof het is bedoeld om de schouders en de rug te versterken, maar het is nuttig voor de hals ook. De beweging knijpen betrokken: activeert de spieren die de hals verbinden met de schouders en aldus bijdragen aan de versterking van het onderste gedeelte van de achterkant van de nek. Deze oefening kan gedaan worden zittend of staand. De rug en nek moet recht worden gehouden. Nu stop je kin iets en knijp de schouderbladen, voor zover mogelijk, zonder het gevoel geen pijn. Blijf in deze positie gedurende 5 seconden en het uitvoeren van ten minste 10 herhalingen.

Gevoelig Cobra:

Dit is een oefening in gevorderd niveau dat de spieren van de schouders en nek en bovenrug versterkt, met behulp van de zwaartekracht als weerstand. Zoals de naam al doet vermoeden, is het gedaan door op de grond lag met zijn gezicht naar beneden (zoals een cobra). Om te beginnen, liggen op de vloer met zijn gezicht naar beneden, terwijl hij zijn voorhoofd op opgerolde handdoek te ondersteunen. Uw armen moeten worden geplaatst aan de zijkanten en de handpalmen op de grond. Plaats nu de tong in de mond. Dit zal helpen om de spieren in de voorkant van de hals stabiliseren de versterking helpen. Knijpen de schouderbladen, til je je handen van de vloer. Verspreid de ellebogen uit, handpalmen en duimen omhoog. Na deze, til de voorkant ongeveer een centimeter uit de handdoek, terwijl de ogen moeten worden bewaard op zoek recht op de vloer. Probeer niet om het hoofd terug of vooruit te kijken draaien. Blijf in deze positie gedurende 10 seconden en dan terug naar de uitgangspositie. Presteren 10 herhalingen van deze beweging.

Nek krullen plaat:

Deze oefening wordt gedaan met behulp van de gewichten. Hoewel de keuze van het gewicht, zorg ervoor dat u comfortabel kunt houden tegen de achterkant van de nek. Begin met het liggend frontwards op een bankje. Het hoofd moet worden opknoping over de rand met je schouders uitgelijnd aan het eind van de bank. Nauw bezit zijn van een licht gewicht in de achterkant van het hoofd met beide handen. Nu langzaam kantel het hoofd naar boven en laat deze weer naar beneden. Herhaal deze beweging.

Nek Harness:

Nek harnas wordt gebruikt om het gewicht te tillen met je nek. E 'is aangesloten op het hoofd met een ketting bungelend voor je op die kan worden vastgesteld een vrije gewicht. Deze oefening is enigszins vergelijkbaar met het vorige jaar en is gericht op de achterkant van de nek te versterken. Begin liggend op een platform, zoals een bank, naar beneden terwijl het bovenste deel van het lichaam hoog moet worden verhoogd. Nu langzaam til je je nek, zodat u op zoek bent naar boven en dan terug te kijken. Aan de voorkant van de hals te versterken, kan deze oefening worden gedaan door te gaan liggen en naar boven met je rug op de bank plaats. Als alternatief kan het worden gedaan staan ​​met je knieën gebogen en je handen op je dijen of zitten.

Handdoek Oefening:

Zoals blijkt uit de naam, deze oefening vereist het gebruik van een kleine handdoek. De handdoek moet horizontaal worden gevouwen om een ​​beetje 'dikker te maken. Deze oefening kan gedaan worden staand of zittend in een stoel of een bankje. Begin met je voeten uit elkaar en wikkel de handdoek achter het gezicht aan de basis van je haarlijn. Houd de uiteinden van de handdoek in elke hand, breng je kin naar je borst. De handdoek moet stevig worden vastgehouden om de weerstand te creëren voor de hals. Nu til je hoofd. Blijven verhogen en verlagen van uw hoofd.

Hoofdstand:

Dit is een zeer geavanceerde oefening die groot voor de hals en de algehele gezondheid beschouwd. Begin met het plaatsen van een kussen of iets wat zacht, maar stevig naast een deur en dan knielen om je hoofd op het kussen te zetten. Tijdens zijn verblijf in deze positie, zwaai je benen tegen de deur. In principe moet je ondersteboven rusten en dan terug naar de uitgangspositie. Deze oefening lijkt nogal moeilijk, maar met regelmatige oefening en om je lichaam in vorm te houden kun je het onder de knie. Deze stap wordt vaak uitgevoerd door yoga beoefenaars.

Ik hoop dat je boven proberen de oefeningen. Vergeet niet om een ​​reactie achter te laten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha